Mike Quinsey Rapport, 20 juli 2018

Mike Quinsey Rapport, 20 juli 2018

Per Staffan 20 juli 2018

Kära vänner, det finns mycket viktiga nyheter som kommer från Kryon, och vi måste väcka vår medvetenhet om de förändringar som förkunnar inledningen av en ny cykel som kommer att ta oss långt bortom den gamla. Vi är på väg till ett nytt område i rymden som tar oss in i högre vibrationer. Vi kommer äntligen att se slutet på de mörka, eftersom de helt enkelt inte kan existera i dem, och de kommer att förbli på en nivå som resonerar med deras nuvarande nivå. Samtidigt introduceras ni gradvis till Kvantenergi som ni måste förstå så snart som möjligt. En delning av vägen kommer, så spela din roll för att hjälpa New Age att fortsätta manifesteras, och allt kommer att garanterat gå bra och fortsätta som förväntat.

Följande meddelande är välkomna nyheter om framtiden, eftersom det tydligt visar att stora förändringar kommer och i allmänhet kan Moder Jord hantera de större. Sammantaget finns det redan medvetenhet om framtida förändringar, och de kommer att orsaka lite om ens något av katastrofal natur. Det kan tyckas som att den Mänskliga Rasen förväntas möta förändringarna ensamma, men hjälp finns redan till hands för att hantera eventuella problem som kan uppstå. Det finns en plan för mänskligheten som är förutbestämd att lyckas och absolut ingenting kommer att förhindra dess framgångsrika genomförande.

KRYON, 2018. ER DNA FÖRÄNDRAS.

Jag vill ge ett faktum bara att tänka på, för jag var här för länge sedan. Det var en tid innan ni var här, när oceanerna ständigt hade oljespill, gissa var de kom ifrån, de kom från oljefält under havets yta som spruckit och skulle spilla otroliga mängder olja naturligt på havsbotten och det är där ni borrar efter den nu, så fundera på det och anslut prickarna. Spill efter spill efter spill, och det fanns inga fartyg som spillde olja. Var är den idag och förstörde den miljön, och svaret är nej, och vad hände med den. Det finns ett system och det har alltid varit så, där havet rengör sig själv och tar hand om detta på sätt som ni inte känner till. Ta reda på det och förbind prickarna, ni är inte de första som spiller olja i oceanerna. Det är en naturlig förekomst, fråga en geolog vad som finns där nere just nu, om det finns spill som bubblar upp, och det gör det, och det finns det en naturlig förekomst – Havet vet om det, känner igen det och tar hand om det. Planeten snabbfixar det genom att rena sig själv. Gaia är en vän till Mänskligheten och ser vad som händer och jobbar med er

Ni rör er in i en annan typ av strålning och det kommer att påverka er sol. Ni börjar redan se det. Meteorologer rapporterar det, det är en del av skiftet i vädret, solens strålningscykel kommer att vara annorlunda, mängden solstrålar kommer att vara annorlunda eftersom strålningen ni rör er in i som ett solsystem har ni aldrig sett tidigare – inte som människor, och ni är rädda och ni tittar inte på det och vissa säger att detta är slutet. Det finns sätt att neutralisera och förändra det, ni har ingen aning om det och det har redan hänt en gång och kan ni inte se det och räkna ut det och inte vara rädda, var försiktiga och ta en titt på vad som händer och håll er borta från de heta områdena som uppmätts, men förstå att havet kommer att fungera fullt ut.

Andra säger att det kommer att bli farligt, och det här är vad jag ska berätta för er. Den här strålningen kommer att gå in i ert magnetfält, och den kommer att förändra ert DNA och ni kommer att få ytterligare 10% effektivitet, det är precis i tid, det är precis efter schemat, dess välvilliga fysik som vet vad ni gjorde. Vad andra skall frukta kommer att bli ert medvetandes evolution, det som händer är ett välvilligt system. Vår klocka är inte din klocka, vi ser det komma, och när det gör det säger du kanske “Tja det tog längre tid än vad jag trodde”, timingen som du skulle säga, det är inte vad vi är medvetna om – vi vet om klockan. Vi ser hur ni är otåliga eftersom saker inte händer efter ett schema, det är i tre dimensioner men vilken skillnad det är, det kommer när det kommer och ni kommer att vara här nu.

Vissa av er är kanske inte av samma ålder eller av samma kön, men ni kommer vara här. Vilken skillnad gör det, ni kommer att se dess uppfinningsförmåga. När en planet flyter in i vad vi skulle kalla ett snabbspår, börjar uppfinningarna till och med öka mer än vad ni trodde var högteknologi, men tekniken ni var redo att ta emot är bortom den tredimensionella tekniken, och det kommer att bli kvantteknologi och det börjar långsamt men precis som utvecklingen av så många tekniska uppfinningar som ni tidigare har haft, så har den har en upprampning som först är långsam och sedan blixtsnabb på slutet.

En sak leder till en annan och börjar visa något annat, och jag kommer att ge det till er en gång till. Planeter som går till Uppstignings-stadier måste ha en möjlighet till förståelse av kvantenergi och början på att förstå kvantenergi är förmågan att mäta den och se den, även om ni inte kan producera den eller ändra den eller arbeta med den, men ni måste kunna se den. När ni kan se kvantenergi i någon form börjar ni förstå hur ni ser den i en bättre form. Ni kommer att se de mönster som finns i den och när ni börjar se dem kommer ni att få en miljon frågor som inte kan besvaras men det kommer att starta en utveckling av uppfinningar när ni upptäcker en sak efter en annan som ni aldrig sett innan, färgerna kommer att vara enastående, och det är en metafor för den andra synen. Det kommer att ge fysiken ett helt nytt perspektiv och ni kommer att se de saknade lagarna.

Gör er redo för förändring av medicinen för evigt, gör er redo för att eliminera en sorts healing och öppna en annan. Gör er redo för intelligent kvantläkning. Jag har inget sätt att beskriva ett helande paradigm som ni inte kan se, som ni inte kan föreställa er och som förenar dig och din kropps inneboende intelligens med förmågan att ge avtryck på dig själv och läka dig själv med ditt eget DNA – det är så långt jag kan gå.

 

SLUT PÅ UTDRAG FRÅN KRYONS MEDDELANDE.

De två stora västmakterna spelar spel för att manipulera saker till att få ett önskat resultat, och så småningom ser ni att framsteg görs som gör det möjligt för länder att gå vidare. Var säkra på att oavsett hur högt positionerad en person kan vara, kan den fortfarande motiveras och inspireras av de varelser som övervakar dess framsteg. Att veta vad som förväntas inom en snar framtid kan leda människor på ett sådant sätt att de känner sig tvungna att göra saker som i slutändan kan ses som mest lämpliga för fortsättning av planen för Moder Jord och hennes folk.

Utarbetandet i många länder av planer för deras framtida välbefinnande går bra, även om det ser ut som om det verkar kaotiskt nu. Vid rätt tillfälle kommer en händelsekedja att leda till ett nytt steg framåt, som leder längs vägen till önskvärd förändring och ett fredligt avslut. Var säkra på att alla åtgärder är avsedda att få ett slut på konfrontationen och vägen till oändliga problem. I det förflutna har karma spelat en stor roll i vad som har ägt rum, men när de nya vibrationerna träder i kraft så är ett fredligt slut på fientligheterna möjlig. Ni kommer gradvis att se att där ledarskapsförändringar har skett, uppnås en stabilare framtid. Det är dags för fredliga övergångar som i slutändan kommer att leda till permanent fred. Det är ert planerade öde, och större makter än de på jorden kommer att se till att den ljusa framtiden som är påbjuden för er kommer att manifesteras i god tid när det är lämpligt.

Jag lämnar er med kärlek och välsignelser, och må Ljuset lysa upp era dagar och vägen till fullkomlighet. Detta budskap kommer genom mitt Högre Jag.

I Kärlek och Ljus.

Mike Quinsey.

Website: Tree of the Golden Light

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

You may also like...