Arkturierna via Daniel Scranton, 7 januari, 2018

Arkturierna

via Daniel Scranton

7 januari, 2018

 

”Hälsningar! Vi är det Arkturiska Rådet. De gläder oss att få ha kontakt med er alla.

Ni har den skapande förmågan att få uppleva överhuvudtaget allt som ni önskar uppleva. Ni är nu kapabla till att hoppa mellan tidslinjerna och korsa över till parallella universum, genom att inte använda något annat än de förmågor som ni föddes med. Ni har tränat på, finslipat, samt väckt upp nya förmågor för att ta er fram till denna punkt inom er evolution.

Nu när ni har vaknat upp och övat er, föreslår vi att ni ska uppleva hela spektret av vad ni har förmågan att åstadkomma. När ni önskar något, ifall ni tillräckligt mycket önskar er något, så ska ni fokusera på vibrationen i det som ni vill uppleva och utan att ni har någon kännedom om hur man hoppar mellan tidslinjer, eller glider in i ett annorlunda parallellt universum, så kommer ni att göra det.

Det första steget i att skapa någonting nytt är att släppa taget om vad ni har upplevt. Ni släpper taget om samma gamla upplevelser genom att släppa på ert motstånd för dem, samt ert dömande gällande dem. När ni slutar upp med att skam- och skuldbelägga er själva, för var ni befinner er och var ni har varit, så placerar ni er själva på den plats inom skapelseprocessen där flera ytterligare möjligheter finns tillgängliga.

När ni tonar in er själva för att matcha de upplevelser som ni vill ha, kom ihåg att allting existerar inom er. Det enda sättet att missa målet är att ignorera det. Ifall ni ignorerar er kraft, ifall ni ignorerar den potential som ni bär inombords, så kommer ni att fortsätta vara hypnotiserade av er nuvarande verklighet, era pågående omständigheter i livet, men ingen av er har som livsöde att leva ut något inom denna punkt i er evolution.

Ni alla är uppvaknade skapare av er verklighet.

Vi är det Arkturiska Rådet och det har glatt oss att få kontakt med er.”

 
The Arcturians via Daniel Scranton, January 7th, 2018 – Sananda

 

 

 

Översättning: Aslög Bergman – www.st-germain.se

 

 

Du gillar kanske också...