Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 18 juli, 2020

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 18 juli 2020

 

Gå med i Galaktiska Teamet för Ljusarbetare

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

kanaliserat av Daniel Scranton

 

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är ett vackert exempel för er alla vad det betyder att kunna vara till tjänst för andra utan att behöva vidta åtgärder för att göra det. Vi hjälper er alla, även om vi inte har några fysiska kroppar att agera med. Därför, när ni försöker vara till tjänst för era medmänniskor, var medvetna om att ni inte behöver veta vilken åtgärd som kommer att vara till största tjänst för att hjälpa till. Vi ser ofta att ni snubblar när det gäller ert arbete att vara till tjänst på grund av den osäkerheten, eftersom ni inte vet vad ni ska göra. Och när ni ifrågasätter er själva och om något ni kan göra skulle hjälpa, kväver ni den energin. Ni hindrar er från att låta service energin flöda till er och genom er.

Ni har förmågan att hjälpa hela mänskligheten, medan ni sitter ensamma, i mörkret, i ett hörn i ert hem, eftersom ni har avsiktens kraft. Ni har kraften att fokusera. Ni har kraften att höja er vibration. Ni har kraften att visualisera och hålla utrymme. Ni har så många krafter som går så långt utöver vad ni faktiskt kan göra med era fysiska kroppar, och som vi har sagt, vi är exemplen för er på hur det görs, hur detta kan åstadkommas utan att så mycket som att lyfta en finger.

Nu inser vi också att det finns sätt att vidta åtgärder för att vara till tjänst och vi vet att det finns hjältar i er värld som vidtar åtgärder varje dag för att hjälpa andra. Dessa individer har en specifik kallelse. De vet vilket kall de har, och de tycker om att följa med genom de handlingar de utför.

Men det finns många fler av er vars uppgift det är att arbeta i den eteriska världen, att arbeta med energi, medvetande, vibrationer, avsikter och att träffas som ett kollektiv av ljusarbetare, att hjälpa mänskligheten att läka, utvecklas och bli det femte dimensionella kollektiv ni är avsedda att bli. Ni får det här meddelandet just nu eftersom ni befinner er i det ljuskollektivet. Ni gör en skillnad med allt ni gör internt för att förändra medvetandet hos alla människor, alla varelser som finns i er värld. Och igen, sök er till oss för att försäkra er om denna sanning när ni är i tvivel.

Vet att vi är icke-fysiska varelser, och därför kommer all vår hjälp från vår vibration, vår avsikt och vår förmåga att fokusera. Gå med oss ​​och bliv ett galaktiskt team av ljusarbetare, eftersom vi alla försöker träffas för att hjälpa mänskligheten vid denna mycket betydelsefulla tid i er historia.

Vi är Arkturiska Rådet och vi har haft glädje av att få kontakt med er.”

 

 

Översättning: Bodil

 

 

 

Du gillar kanske också...