Arkturiernas Råd via Daniel Scranton, 8 februari 2019

Arkturiernas Råd via Daniel Scranton, 8 februari 2019

Energierna från solen ∞ Det Arkturiska Rådet av 9D

 

ENERGIERNA FRÅN SOLEN DET ARKTURISKA RÅDET AV 9D

“Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada att ha kontakt med er alla.

Vi är intresserade av att observera hur ni kan hantera de senaste svallvågorna av energi, som kommit till er från solen. Det har varit en peak av elektromagnetisk energi i det som solen har avgett, och den peaken påverkar era energifält. Nu är det bra att ni jordar er i kroppen och till Moder Jord, och det är också bra att vara uppmärksamma på hur ni mår, och att vila mycket.

Självklart är allt detta bra att begagna sig av hela tiden, men i tider som dessa, är det viktigare för er att vara jordade, utvilade, i kontakt med era känslor och dricka mycket. Fast, vad ni kommer att kunna göra med dessa energier, är upp till var och en. De kan hjälpa er att rensa ut det ni behöver rensa ut ur era energifält, och de kan också hjälpa er att få mer inspirerade idéer.

Det här är en bra tid för er att vara väldigt tydliga med vad ni vill skapa, eftersom dessa energier från solen, är fyllda med kreativ potential. När ni sedan går framåt och solen återvänder till sin normala effekt av elektromagnetisk energi, kommer ni att känna det som om ni har mindre energi. Men ni kommer att välkomna denna paus, och ni får en större önskan om att få vila, slappna av och ta emot.

Ni befinner er i en gyllene tid precis nu, och det är en mycket viktig tid för er alla på Jorden. Så underskatta inte hur lätt tidvattnet kan vända, för alla er som individer, och som ett kollektiv. Vi förväntar oss att se ett enormt steg framåt i utvecklingen av er medvetenhet under de närmaste veckorna.

Vi är det Arkturiska Rådet, och vi har uppskattat kontakten med er.”

 

Get a Private Session with The Arcturian Council (or any of the other beings I channel) for 50% Off. Enter Discount Code LOVE at Checkout

Purchase The Arcturian Council’s book, Ascension: The Shift to the Fifth Dimension, on amazon here

 

Listen to the audio

 

Översättning: Maggan

You may also like...