Arkturiska Rådet via Daniel Scanton, 28 augusti 2020

Arkturiska Rådet via Daniel Scanton

Augusti 2020

Makten hos den Mänskliga Anden – Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är mycket imponerade av det sätt på vilket mänskligheten har kunnat ta så mycket på den resa ni varit på sedan ni började inkarnera där på Jorden. Ni har varit så uthålliga i de sätt ni kunnat processa så mycket smärta och trauma och negativa känslor, och ni har fått mycket styrka genom dessa strider, genom er hjärtesorg.

Ni har blivit ett sådant imponerande kollektiv tack vare er vilja att hålla fast trots tidvis förfärliga omständigheter och situationer. Vi är inte de enda som är imponerade av det faktum att ni fortfarande finns kvar där. Det finns många andra varelser i galaxen som lagt märke till den mänskliga viljan. Ni är så kapabla varelser, och ni visar hur vackra era själar är när ni konfronterar motgångar rakt på.

Vi är förvånade över att det inte sker fler självmord. Vi är förvånade över att ni inte har en högre frekvens av drog- och alkoholmissbruk, för det är er typiska flyktväg när saker och ting blir för tuffa. Men den överväldigande majoriteten av er hänger med där. Ni håller upp era kollektiva hakor och ni hoppas på förändring.

Nu har de av er som vaknat upp hört talas om skiftet i medvetande ganska länge, och många av er har levt genom förutsägelse efter förutsägelse om när det skulle ske, och ni har sett dessa datum passera. Ändå är ni fortfarande hoppfulla. Och sanningen är att ni skiftar. Ni är inte de enda som skiftar. Vi skiftar alla. Detta är ett universellt skifte. Detta skifte påverkar alla dimensioner och alla galaxer och oavsett hur det kan se ut där på planeten Jorden går ni uppåt i en spiral, bokstavligt och figurativt.

Ni är på väg till det förlovade landet. Det viktiga här är att ni hittar ett sätt att få ut det mesta av den resa ni gör. Ni kommer alltid att vara betjänta av att leta efter möjligheter att få uppleva glädje där på Jorden. Allt behöver inte vara smärta och kamp. Faktiskt, när ni betraktar dessa omständigheter som möjligheter till växande och expansion, då är det vad ni får ut av dem. Det kommer alltid att gagna er att se efter hur något möjligtvis kan tjäna er, och det kommer alltid att gagna er att ha uppfattningen att allt tjänar er på något vis.

Så, vänligen håll den andan av mänsklighet levande inom er. Förbli hoppfull och fortsätt hålla fast vid vetandet att ni skiftar till ett bättre och högre frekvensområde. Ni är de som tar på er det mesta och har det svårast. Kom ihåg det och gratulera er själva för att ni hängt med där i så många av era eoner och eoner av er tid. Och kom alltid ihåg att oavsett hur saker kan se ut, så blir situationen där på Jorden hela tiden bättre, energetiskt och vibrationellt.

Vi är det Arkturiska Rådet och vi har glatt oss åt kontakten med er.

 

 

Översättning: Markku

Du gillar kanske också...