Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 2 august, 2018

Kraften i att bry sig om!

Hälsningar! Vi är det Arkturiska rådet. Vi är glada över att ansluta till er alla.

Vi har förmågan att känna när ni tvivlar på er själva och vi märker att många av er tvivlar på er förmåga att bidra till uppstigningsprocessen. Vi märker att ni tvivlar på er förmåga att vara till tjänst för resten av kollektivet, eller till och med för en person som behöver hjälp. Men, ni underskattar kraften i att bry sig om.

Ni behöver inte veta vad ni ska göra, eller vad ni ska säga, när andra behöver er hjälp. Ni behöver inte veta om detta ögonblick på förhand. Ni kan lita på att er önskan att stå till tjänst, er medkänsla och det faktum att ni bryr er, är tillräckligt för att göra er ”uppkopplade” i dessa stunder. När ni är i det tillståndet av ”uppkoppling”, kommer, det som ni behöver veta, det som ni behöver göra och det som ni behöver säga, helt enkelt till er, precis som orden kommer till vår kanal just nu. Han behöver inte veta vad det är vi ska förmedla, innan han börjar kanalisera oss och ni behöver inte veta vad ni ska göra för att stå till tjänst.

Ni behöver inte ha en lång meritlista eller bra betyg, för att komma till undsättning för någon som kämpar väldigt med dessa högfrekventa energier som ni tar emot. Som ni troligen kan föreställa er, så kommer energierna att öka i frekvens och därför kommer resten av mänskligheten att behöva hjälp med att ”hålla sig uppe”.

De av er som är uppvaknade och medvetna, har gjort arbetet på er själva. Ni har rensat ut det som ni behöver rensa ut och tillåtit det som ska komma in att komma in och ni borde inte underskatta värdet av att ”bara” ta hand om ert eget ”skräp”. Det ger er erfarenhet och det ger er ”kartan” som ni kan dela med andra.

De andra människorna på planeten drar nytta av er närvaro och de kommer att dra ännu mer nytta, när tiden kommer för er att erbjuda en hjälpande hand och en skuldra att gråta mot. Er medkänsla är er superkraft och kärleken som ni är, är er gåva till mänskligheten. Allt annat som ni gör för att stå till tjänst, är en bonus.

Vi är det Arkturiska rådet och vi har njutit av att ansluta till er.

Översättare:

Marie Silja

Du gillar kanske också...