Aron från Plejaderna genom Camilla Nilsson juli 2021

 

Kanaliserat budskap från Aron från Plejaderna genom Camilla Nilsson juli 2021

Jag vill påminna dig om att du är buren och att allting är som det ska i denna tid av expansion. Under det senaste året har många ljusbärare valt att följa en annan väg att gå så ni som är kvar, ni som redan har kommit många steg på vägen, behöver uppgraderas. Energierna har därför snabbats upp för de ljusbärare som fortfarande tjänar ljuset. 

Tänk dig en blomma som börjar växa upp från marken. Den växer så fort att du kan följa den uppåt och uppåt. När den har vuxit färdigt är den två meter hög. När den börjar öppna upp sig, ser du att den ser ut som solen, det är en solros. Den vänder sig mot solen och visar sig i sin fulla prakt för solen. Det är otroligt mycket stolthet i denna blomma.

Du är som denna solros. Låt dig vara stolt över dig själv. Sträck på dig och vänd ditt ansikte mot solen och låt solens energi flöda genom dig. Du behöver inte bry dig om mer än att ta hand om dig själv. Bry dig inte så mycket om vad som händer i världen just nu för när du gör det blir konsekvensen att du vänder ansiktet nedåt, bort från solen och det är inte menat att du ska göra det. 

Jag ber dig att fortsätta med ditt fina arbete. Du är en viktig del av helheten för att ni ska få vara fria. Du kan visa andra människor vägen till fritt tänkande och frihet i ert varande.

Anslut dig till solen och bli ett med solen. Kom ihåg att du är buren och kom ihåg att det kan göra ont att växa fort.

Med kärlek och omtanke, Aron.

You may also like...