Den Galaktiska Familjen via Suzanne Lie 28 juni 2021

 

Den Galaktiska Familjen via Suzanne Lie 28 juni 2021

 

Att förbereda sig för en Ny Verklighet | Den Galaktiska Familjen via Suzanne Lie

av Suzanne Lie

https://tinyurl.com/efycnzw6

Oavsett om vi är medvetna om det eller inte, förbereder vi oss ALLA för en ny verklighet. Denna nya verklighet som vi omedvetet eller medvetet förbereder oss för har faktiskt ALLTID funnits där, men våra tredimensionella kroppar var, och är mestadels, fortfarande för primitiva för att kunna uppfatta bortom begränsningarna av vår tredje dimensionella fysiska form.

Men mer och mer av mänskligheten börjar komma ihåg fjärde, femte och bortom frekvenser av deras sanna Galaktiska JAG. Ja, fler och fler människor börjar komma ihåg sitt eget Högre Dimensionella “Galaktiska Jag”.

“Varför berättar inte dessa människor för var och en att de ser denna underbara information? Svaret på den frågan är att de flesta människor inte skulle tro dem och troligen skulle de bli utskrattade eller näpsta för deras “minne” om sitt eget Högre Dimensionella JAG.

Naturligtvis, för de flesta av mänskligheten ses deras högre dimensionella JAG INTE via deras tredje dimensionella ögon, eller hörs via deras tredje dimensionella hörsel, och det är vanligtvis helt okänt för deras tredje dimensionella jag.

De flesta människor är så upptagna av att bara “klara sina liv” att de är omedvetna om sitt medfödda, högre dimensionella JAG! JA, alla människor har ett högre dimensionellt jag, men de flesta människor vet INTE att de har sitt eget Högre Dimensionella JAG som existerar i de högre frekvenserna av verkligheten.

Ännu värre är att vårt Högre Dimensionella JAG ofta glöms bort eftersom vi är för upptagna med att hålla jämna steg med vårt tredje dimensionella jag. Varför skulle en lägre frekvens av jaget, som är deras tredje dimensionella jag, ha mer kraft än deras medfödda femte dimensionella jag?

Svaret är enkelt!

Medan människor finns i den tredje dimensionen, och vissa gånger i den fjärde dimensionen, är de för upptagna med att bara “klara sig” för att komma ihåg dessa 80% av deras hjärnkraft som de har glömt att använda.

Varför skulle människor nu ignorera 80% av sin hjärna och ägna all sin uppmärksamhet åt endast 10% av sin hjärna? Svaret är för att de har glömt! De har glömt sin verklighet i de högre dimensionerna av den fjärde, femte och därbortom.

Varför skulle detta inträffa, kan man fråga sig? Svaret är för att de glömde! När de högre dimensionella galaktikerna tog en tredje dimensionell fysisk kropp så att de kunde komma till Gaias jord för att hjälpa Gaia med hennes uppstigningsprocess, gick de vilse i det konstanta ropet från den tredje dimensionen som hade tagit bort de första Galaktikerna från deras uppdrag.

Kommer dessa “förlorade galaktiker” någonsin att komma ihåg vilka de verkligen är?
Kommer du?
Kommer du att kunna komma ihåg ditt Högre JAG och hämta tillbaka det JAGET så att det kan hjälpa dig att komma ihåg ditt..

SANNA GALAKTISKA JAG?
DET VALET ÄR DITT!

Kommer DU att välja detta?

Vi, din Galaktiska Familj tror att du GÖR det!

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

You may also like...