Artemis via Sara – Händelser i Sverige och Världen, 22 juni, 2022

 

 

Jag är gudinnan Artemis. Min kanal har bett mig att berätta om händelserna i Sverige och i världen den här tiden. 

  Mycket nytt kommer till er det här året. En ny tid väntar. Allt gammalt håller på att rensas bort. Att det är stora upplopp, våld och gängbråk vittnar om hur pressade de onda krafterna nu är. De vill till varje pris sprida skräck. Sluta lyssna på nyheterna som berättar om allt detta. Ni kommer inte att beröras personligen av bråken. De som följer kärlekens väg är beskyddade. Livet blir lättare framöver. Ni har varit med om en svår tid med pandemin och nedstängningarna. Nu väntar många överraskningar. 

 På jorden härskar nu den ljusa kraften. Vändpunkten är nådd. Vindarna vänder. Den sista tiden av krig, oro och miljöförstöring rasar för fullt, men mänskligheten är redan på väg i en annan riktning. Bara sitt lugnt och vänta, håll er stilla och be för en snabb övergång till nya tider. Mörkret är redan besegrat. Vi på den här sidan vet att ni segrat, även om det kan tyckas som om motsatsen gällde. 

  Utnyttja sommarens skönhet och värme för att fylla på energi och vila efter den långa vintern. Jag ser att den vinter som kommer blir strapatsrik även den, men av andra orsaker. Vila er från inomhusvistelse, skärmar och stillasittande, gå ut i naturen och njut. Det kommer en tid då naturens väsen åter blir en del av er tillvaro. Alla väsen ni läst om i de gamla myterna och sagorna väntar på att få komma fram och dela världen med er på nytt. Ni kommer att få så mycket glädje, mening och äventyr tillsammans med dem! 

  När ni fokuserar på en ljus, vacker framtid kommer den snabbare. Glöm alla hot om kärnvapen och krig. Det enda som väntar är avveckling av alla sådana vapen. Ingen kommer att vilja ha dem mera. Sveriges ambitioner att få ingå i kärnvapenalliansen är ytterligare ett led i en mörk agenda. Vår statsminister är just nu i mörkrets tjänst, men hon kommer att vända om och gå över till ljuset. Det här blir bra. 

  Mörkret som försökt styra Sverige har ett mycket löst grepp om makten nu. Nya, ljusa krafter håller på att störta allt det gamla. 

  Lyssna noga till er egen inre röst dessa tider. Där finns ord som skyddar er från alla faror. Ord som vägleder och hjälper. Det är viktigare än någonsin nu. 

  Jag är hos er och bistår er på alla sätt jag kan. Jag är de vilda djurens, och därmed all den vilda naturens gudinna. Jordens välbefinnande är viktigt för mig. Hon har farit så illa. Jag gläds åt att vändpunkten nu är nådd. 

  Vet att ni är älskade och beskyddade. Starka krafter har anlänt för att rensa bort mörkret från jorden. Ta det lugnt när det stormar. Allt är väl. Älskar er så mycket. Allt gott!

Du gillar kanske också...