Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 20 juni 2022

 

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 20 juni 2022

 

   Den Stora Ekonomiska Återställningen & Ni

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet,

kanaliserat av Daniel Scranton

 

“Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är mycket intresserade av att hjälpa er med er andliga utveckling eftersom vi är mycket intresserade av processen att återvända hem till Källan. Vi är spända och ivriga att se hur den processen kommer att fortsätta utvecklas för mänskligheten där på Jorden, och vi njuter också av att se hur vi kan hjälpa till. Vi ger er den hjälp som vi gör hela tiden, så klart, men det finns tillfällen då ni känner det mer och när ni upplever det mer. När ni avslutar juni månad där på Jorden, kommer ni att upptäcka att det arbete ni redan har gjort börjar ge resultat och dyker upp på intressanta sätt i era liv. Ni kan förvänta er att uppleva fler av de manifestationer som ni har önskat kommer till er på grund av det rensningsarbete som ni har gjort under hela juni månad.

Och med solstånds energierna som är helt över er nu och arbetar för er räkning också, kan ni förvänta er att saker och ting kommer att fortsätta att förbättras, både i era personliga liv och i livet på Jorden i allmänhet. Vi inbjuder er att börja med att bara njuta av denna underbara tidsperiod ni befinner er i just nu där ni får ta emot och dra nytta av att bara ha varit där på Jorden, bara genom att ha stannat i er fysiska kropp. Ni kommer till dessa punkter där det finns massiva inflöden av energier, och ni kanske tror att för att hålla jämna steg med dem måste ni vidta många åtgärder. Men i verkligheten måste ni bara stanna upp, slappna av och öppna er för dem.

Människor där på Jorden har pratat om en stor ekonomisk återställning ett tag, och det gör många glada eftersom det finns många fler av er som känner att ni inte har tillräckligt, och väldigt få som känner att de har mer än tillräckligt, och folk skulle gilla att se de där skalorna planas ut och utjämnas. Men återställningen sker inom varje individ. Det är den verkliga återställningen som pågår. Det är vad ni är där för att uppleva just nu, och det är därför era tre nedre chakran behövde ha allt arbete gjort på dem som de har under juni månad. Nu är ni redo att återställa er inre värld, er egen frekvens, era egna energier. Det är det som resulterar i att spelplanen utjämnas i det fysiska området, och det är vad många människor missar när de tänker på en återställning av valutorna, eller finansmarknaderna eller ekonomierna.

Återställningen måste ske inom individen först, och sedan kan ni uppleva den utanför er. Så föreställ er att ni idag fokuserar på att trycka på återställningsknappen inom er och hur det känns. Föreställ er att få en nystart utan att behöva lämna er kropp och komma tillbaka till en ny, för det är vad förändringen handlar om. Och kom ihåg att ni verkligen är skaparna av denna verklighet ni upplever, och att ni som Källenergiväsen använder illusionen för att känna er själva och växa exponentiellt. Om ni vill spela ett annat spel än det ni har spelat, så är det nu dags att trycka på er egen återställningsknapp och börja om på alla sätt ni vill börja om under denna livstid. Aldrig har detta varit mer möjligt eller troligt för er alla än det är just nu.

Vi är Arkturiska Rådet, och vi har uppskattat kontakten med er.”

 

Översättning: Bodil

 

You may also like...