Artemis via Sara Lindberg, 13 maj, 2021

 

Artemis 2021-05-13 kanaliserat av Sara Lindberg

Jag är gudinnan Artemis. Min kanal har bett mig informera om vad som händer i den här turbulenta tiden i Sverige.

Hela landet rycks med i en mediapådriven hysteri just nu. Virusinfektionen sars-cov-2 har tillskrivits långt större dödlighet och farlighet än vad som verkligen är fallet. Många människor är överdrivet rädda.

Därefter kommer vaccinerna, som utmålas som räddningen. Folkhälsomyndighetens mål är att alla, såväl barn som vuxna, ska erhålla vaccinet. Alla medier pratar om vaccinerna i mycket positiva ordalag. Nu har nära hälften av den vuxna delen av befolkningen fått en dos.

Vad ingen inser är att det dessa nya vacciner gör är att de överstimulerar immunförsvaret. Detta ger följder för de vaccinerade som inte uppenbaras förrän immunförsvaret behövs nästa gång.

Långt ifrån alla som erhållit vaccin mot Covid-19 kommer att ha god hälsa och överleva på sikt. Men det är individens grundhälsa och energinivå som avgör hur mycket immunförsvaret påverkas.

Allt som sker är ändå en del av Guds plan. Ha förtröstan och känn hopp! Livet är gott och vackert när naturen vaknar till liv. Njut av grönskan, värmen och solen. Det är av yttersta vikt att tillbringa mycket tid ute nu under sommaren. Era kroppar behöver solens ljus för att må bra. Ni är varmblodiga och håller värmen även under de kalla årstiderna. Solen och värmen låter er återhämta er från kylan. Det här året är återhämtningen viktigare än på länge, efter en svår vinter med påtvingade restriktioner.

Världen väntar på pandemins upphörande i och med vaccinerna. Vi på andra sidan vet hur det här slutar, men det är inte vår uppgift att berätta det idag.

Ljuset lyser starkt över jorden, mina vänner. Jag och många med mig gläds åt att mörkret skingras. Ljusare tider väntar.

 

You may also like...