Ashian via Jennifer Crokaert, 23 juni, 2023

Ashian

Jennifer: Ashian, vad säger du om alla dessa djupa funderingar från min sida?

Ashian: Hälsningar och välsignelser till alla som resonerar med dessa ord. Vi är med dig, i kärleksfull tröst, för som du nämner kära Jennifer, Gaia och hela mänskligheten går för närvarande igenom en död och återfödelse, när du förbereder dig för den inkommande upplyftningen av energier som kommer att inträffa.

J: … och här tänkte jag att du skulle prata om döden!

S: Det finns så mycket att komma som är att lyfta mänskligheten, men evolutionära språng är intensiva. De rensar ut varje aspekt av … allt. Processen av självreflektion som du genomgår är i perfekt linje med dessa energier.

Vi inbjuder alla er som resonerar med oss att fundera över vad ni verkligen värdesätter, var ni finner mening och resonans i ert liv.

Vilka är de modiga sanningarna som du har varit rädd för att uttrycka?

Vad har du hållit tillbaka?

Var klämmer du in dig själv i ditt liv, och vet innerst inne att den här lådan dödar dig?

Du kan dö en miljon gånger och fortfarande leva. Detta är en sann anledning att sörja.

Är det här du?

Döden, det sista språnget från detta rike till det icke-fysiska är när du har erövrat livet, så att säga, inte underkastat dig det. Döden är en examen. Du har slutfört University of Life framgångsrikt. Fira!

Fira med de som tagit examen!

Fira, när du inser att du dör för dig själv; när du väljer att passa in och anpassa dig till en livsväg som är helt ur linje för dig.

Denna väg kräver mod. När du inkarnerade visste du att det skulle krävas mod. Ni ljusarbetare håller inte bara utvecklingen av er själ, utan utvecklingen av Gaia i ert energifält, i ert dag- och nattarbete, i alla era andetag. Du är här på ett uppdrag som är det allra längsta ifrån lätt.

Även om det har blivit en kliché att bara de starkaste av de starka valdes ut att vara lättarbetare i detta ögonblick, så förringar det inte sanningen om din styrka.

Det är känt att ni alla är trötta. Om ni förstod hur intensivt era icke-synliga supportteam bryr er er för närvarande, skulle era hjärtan sprängas på vid gavel, sådan är kärleken som regnar ner över varje ljusarbetare. Du är älskad; du är värdefull bortom ord. Tillåt dig själv att ta vara på den känslan. Tillåt dig själv att bli nedsänkt i balsamen av villkorslös kärlek som lindas runt dig i varje ögonblick. Det är för att upprätthålla dig.

Gå försiktigt med det vi delar här. Lägg märke till var du har ont. Ta helt enkelt din uppmärksamhet till de områden i ditt liv där du är begränsad. Älska dig som är smärta, som grips av rädsla för att gå vidare, för att förändra ditt liv. Var mild med dig.

Och när du gör det, sätt in avsikten att föra kärlek, ljus och helande till det hörn i ditt hjärta där du har ont. Sätt in avsikten att tillåta den kärleken, ljuset och helandet att smälta de falska idéerna som dödar dig: ställ in avsikten att ha modet att smälta, att lösa upp, tankarna som håller dig i denna tvångsjacka av smärta.

Och fira! Fira allt som fungerar i ditt liv, varje aspekt av livet som ger dig glädje och frid, för det här är de raka jackorna av smärta du löste upp i tidigare ljustider.

J: Tack Ashian. Som alltid ger du medkänsla och visdom för att hjälpa oss att lyfta oss själva med mildheten av en gudomlig beröring.

S: Det är vår glädje och ära att stå till tjänst för dig. Vi är alltid med dig, allt du behöver göra är att ringa till oss.

(C) 2023 Jennifer www.jennifercrokaert.com

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *