Ashtar

Ljuset Drivs Alltmer Framåt

Ashtar on the Road Telefonkonferens

30 september 2014
Kanal: Susan Leland

 

Hälsningar, älskade familj! Vi är så glada över att så mycket händer över hela Världen och inom era egna inre Världar! Och vi skulle kunna säga, * ja, silverstäderna – vi kallar dem kristallstäder – Ljusstäderna finns där. Det handlar om att nå dem. Det handlar om att ni ska fånga visionerna så att säga, för att skapa egna verkligheter i Högre Dimensioner. Och Ni förstår och vet i era hjärtan, som ert tänkande utgår från, att detta är er sanna verklighet. Detta är er Hemkomst! Detta är er utveckling upp mot Högre Dimensionalitet, att ta era kroppar med er – ändrade till stor del, mycket mer kristallina, mycket mer ljus!

Och denna process, denna underbara process som kombinerar ert andliga planerande kring denna händelse för länge sedan, med själva vetenskapen som orsakar dessa förändringar – Eller ska vi säga, det tillskrivs vetenskapen. Och ja, det är kvantifierbart och mätbart med hjälp av vetenskapliga tekniker, men den började i era själsjag, era Högre Jag, som fortfarande styr var och en av er längs era Uppstigningsvägar!!!

Och dessa energier – de energier som kommer till er – flödar så rikligt att det gäller för var och en av er att bokstavligen nå ut och integrera, ansluta, göra er förtrogna med dessa energier och välkomna dem in i ert varande. Detta, kära Ni, är hur ni kommer dit!

Och vad är då dessa energier, förutom kärlek och allt som kommer från Kärlek? Detta är hur ni tar Ljuset till alla platser inom er som är mörka – och även bortom er själva. Så här läker mörkret. Det handlar helt enkelt om att föra in ljus!

Ja, nu förstår vi. Några av dessa karaktärer som har nämnts vid namn här i rapporten från Tara och Rama, ** har motstånd mot Ljuset. Men precis som ni inte kan förmörka en plats som är full av ljus , eftersom Ljuset skiner och lyser upp mörkret i stället, så handlar det om att dessa kämpar hårt för att behålla mörkret och programmeringen som skapar mörker – detta är det mörker som kallas rädsla.

Ljuset drivs ständigt framåt och omringar dem. Endast de som är de mörkaste av mörkret kan motstå det för tillfället. Och det motståndet kommer att upphöra. De kommer antingen välja att lämna planeten Jorden – eller kanske även att upphöra med sin själva existens – eller så kommer de att komma in i Ljuset.

Och det handlar om att erbjuda dem ”återfödsel”, det återställande av den ljusa delen av dem själva. Nu talar vi om människor som har Ljus inom sig. Och även dem som ni klassificerar som omöjliga att återställa, de mörka, riktigt mörka varelser, varelser från andra platser – även de kan låta Ljuset komma in sina väsen. De kan välkomna det. Och de kan, ska vi säga, vända i sina attityder, i sina uttryck. De kan sluta med sina lögner och släppa sitt kontrollbehov!

Men vi ber om att ni inte har några förväntningar på det här. Faktum är att vi råder er till detta mycket starkt eftersom vårt perspektiv är att deras dagar är snart över och de motsträviga, och de som ni kallar för ormar, och så vidare, de skall föras till annan plats eller åtminstone ska de inte tillåtas vara på samma väg som ni är. Det finns inte något utrymme – för där det bara existerar Ljus – finns det inget utrymme för mörker! Där kan det inte finnas något mörker. Där kan inget mörker existera!!!

Det är därför vi råder er nu för att göra era förberedelser, för att göra era rensningar, för att göra era slutliga helanden. Det handlar om att förbereda sig. Det handlar bokstavligen om att Lysa upp, för att lyfta upp! Och att ni alla lyckas!!! Och om ni kommer till en plats där ni snavar, finns det många, många varelser av Ljus – de som ni kallar, dem från den Högre Nivån, de Högre Dimensionella, de som kommer från Ljusets Riken.

Jag, Ashtar, är bosatt i de Högre Dimensionerna, och ändå kommer jag till er för att ni har välkomnat mig. Ni har låtit mig komma in i era Hjärtan! Och ni är i resonans med mig och har insett att jag för fram Ljus och Sanningen, nämligen att vi är alla Bröder och Systrar i Universum och att vi är gjorda av Kärlek!!! Det är för att hjälpa och underlätta er återkomst till Kärlek som Ashtars Command är här i så stort antal. Vi har lockat fler skepp från hela Galaxen – och bortom den – än vad som någonsin har samlats någonstans i universum samtidigt förut !!!

Det handlar inte bara om observation. Det slutade för ett tag sedan. Vi har fått tillstånd att medla och att stoppa all eventuell nukleär verksamhet eller större krigsaktiviteter! Allt är under avveckling.

Dessa karaktärer ska gå parad över scenen en sista gång, så att alla kan se vilka förövarna av all denna katastrof och förstörelse egentligen är. Och det gäller att alla kan Förlåta – Inte bara dem som har gjort mörka dåd och uttryckt mörkret – utan även förlåta sig själva, och förlåta andra för att de tillåtit detta. Någon gång i det förflutna, har troligen han eller hon, både en eller två gånger, burit en mörk hatt på planeten Jorden och andra platser.

Vi är helt Förtjusta över att ha varit till hjälp för er, och över att kunna stanna kvar med assistans till er. Och vi försäkrar er om att vi kan göra ännu mer – ÄNNU MER än vad vi gjorde för, säg två år sedan. Fundera över var ni var för två år sedan. Ni har passerat så många milstolpar på era vägar så att säga, och även Planeten Jorden har passerat så många milstolpar!

Ni har hört att ni nu är i 5-D och vad det innebär. ** Ja, 5-D är här och välkomnar er alla! Spendera tid i den. Vänj er vid dess salighet! Värm er i dess Kärlek, eftersom ni förtjänar den!!! Medans ni upplever dess energier, är det en utmärkt tid att slutföra det som ni har på er lista över era anspråk – vare sig det healing, eller fysisk föryngring, eller ytterligare kontakter med ert totala Gudomliga Varande, eller med Den som Vi Alla Är, eller om ni väljer att manifestera ytterligare överflöd i er verklighet – allt finns där för er!!!

Tänk med era hjärtan och öppna, skapa och förstärk de visionerna! Förstärk dem med den största kraften i Universum, som är Kärlek. Låt er Kärlek lysa över era visioner och vet att ni skapar era Sanna Verkligheter.

Och det, mina älskade, är där ni hittar er GLÄDJE! Och detta är hur ni kommer HEM till Gudomligheten, det Gudomliga Varandet, den Höga Dimensionella livsstilen, där ni kommer och återförenas med den del av er som redan finns där! Och där går vi in i en total och evig Gemenskap, och upplever aldrig mer slöjan av separation som ni, mina älskade, i er önskan att uppleva allt man kunde på Planeten Jorden, har framkallat och som nu löses bort i Ljuset av er kärlek!!! Och så är det! Salut!

Översättning: Helene Alexandersson, www.st-germain.se

 

*   Referring to a line in Ashtar’s chosen theme, Come The New Jerusalem.

** Tara & Rama Report

http://www.ashtarontheroad.citymax.com/tara-rama-report-9-30-14.html

http://www.ashtarontheroad.com/ashtar-light-pushes-forward.html

Transcription by Marta.

Given through Susan Leland, September 30, 2014. www.AshtarontheRoad.com

© Ashtar On The Road Publications 2004-2014. All rights reserved; however, this is a gift to all of us and it may be distributed freely on condition that all accreditation is acknowledged and that no part is altered or deleted.

Du gillar kanske också...