Änglarna via Ann Albers

Meddelande från Änglarna

4 oktober, 2014

Kanaliserat av: Ann Albers

 

Mina kära vänner, vi älskar er så väldigt mycket,

Det finns djupa önskningar inom er, kära ni – såna som ni är rädda att erkänna för ni vet inte hur de skulle förverkligas. För en del av er är dessa öskningar uppe vid ytan, men djupt inom er finns en känsla av resignation eller rädsla att de aldrig kommer att förverkligas. I sanningens namn strävar var och en av er genom dessa önskningar efter att få lära känna Skaparens kärlek. Även om ni kan känna det som om ni strävar efter att känna denna kärlek genom yttre omständigheter som ni önskar er, så strävar ni faktiskt efter att känna denna kärlek så som den existerar inom er.

Så varför finns dessa önskningar i era hjärtan över huvud taget då? Varför önskar ni er en uppfyllande karriär, en relation, att uppnå ett mål, en vackrare tillvaro, när ni alla vet att lycka aldrig bestäms av den yttre världen, utan snarast av era inre betingelser? Kära ni, ni önskar er saker för det drar er framåt. Det skapar tillväxt, rörelse och förändring i era liv. Det får er att tro starkare på ert eget värde, att framkalla er inre kraft klarare, och att hitta större tilltro till kärleken som lever inom er. När ni uppnår dessa inre förändringar, måste era yttre önskningar, uppfyllas på något sätt genom universums vibrerande natur, ofta på sätt som är ännu bättre än ni kanske förväntat er.

 

Så erkänn era drömmar för er själva. Erkänna era rädslor. Erkänn det faktum att ni vill ha hjälp från himlarna att öka på er tilltro, att känna till ert värde, och att äga er kraft för att fokusera på er avsikt på de positiva och vackra drömmarna inom er. Sedan kära ni, kommer riktig hjälp att komma, den sorts hjälp som är djupt rotad och som gör det möjligt för er att känna till och känna den sanna naturen av er själ och Guds kärlek till er – inifrån och ut.

 

Gud Välsignar Er! Vi älskar er så väldigt mycket.

Änglarna

Svensk översättning: Mahlin Larsson – www.st-germain.se

 

Du gillar kanske också...