Ashtar

Ashtar

Fira Kärlek

9 december 2014

Via: Susan Leland

Hälsningar Käraste Familj! Vi har mycket att fira under den här säsongen av Heliga dagar. Det är tradition på planeten Jorden att oavsett vilken religion man än tillhör – om ens någon. Men vi talar inte om religion. Vi talar om Kärlek och allt som Kärlek skapar som ett resultat av det Uppdrag vi har med er! Och den sortens Kärlek som vi talar om är Universell, den är villkorslös. Den är FRÅN HJÄRTAT av varje levande varelse. Och Kärlek ökar exponentiellt!!

Och så är det att fira Kärlek. Ja, det är att fira att vägen är fri för Kärleken att komma fram som den övervägande filosofin, attityden, Kravet för den Gyllene Tidsåldern. Och den är Universell. Det är den Kärlek, den faktiska Kärleken från vilken Moder/Fader Gud och ni, Käraste Ni, alla är gjorda av, vilket alla är som är de perfekta Skapelserna av Moder/fader Gud!! Och så är det att hedra varandra och att vara i Glädjen. Ni vill ha glada nyheter för Helgsäsongen – ni fick just några! Vi har fler. Detta är en helt annorlunda Helgsäsong än någonsin tidigare upplevt på planeten Jorden. Varför? För att ni står på tröskeln till en storslagen Ny Tidsålder, till en storslagen ny livsstil, inte bara för den 1% eller för de få utan för alla Perfekta Barn av Moder/Fader Gud som bebor planeten Jorden! Och vi talar om under, på och ovanför, därför att det är så att planeten Jorden höjer sig och ni höjer er med den. Det finns inget som kan stoppa er! Ni har talat utifrån en målmedvetenhet om att ni denna gång skulle klara det och gå hela vägen till Ljusets Riken, att bli Ett med Ljuset, att komma Hem och Återförenas.

Men det är mycket som skall göra mellan då och nu, för dem av er som har ett kontrakt eller som just beslutar sig om att ändra sina kontrakt, för att allt är så spännande – hur nu fallet än är. Det är så många förändringar som kommer. Just nu handlar det om att höja era röster i sånger, i telepatiska meddelanden, på vilka sätt ni än väljer. Få ut budskapet därute och förstärk det!! Det spelar ingen roll om någon annan redan har sagt samma sak. Stöd det! Det är ett annat sätt att säga det, rösta för det, om ni vill göra det på det sättet. Skriv under petitionerna. Höj era röster. Stå tillsammans. Marschera på gatorna – från den Högre Dimensionalitetens perspektiv!!

Ett exempel, om ni väljer att gå med i någon slags demonstration – någonstans i Världen, ha inte på er det ni kallar T-shirts, hattar eller bär tecken på hat. Det handlar om att förlåta! Betyder det att alla slipper undan och får behålla sina livsstilar, skulle de vara en del av de 1% eller så, som har gjort det, levt det rika livet, ni vet, på bekostnad av er och alla andra som inte är en del av de 1%? Nej, det är inte det vi säger!

KOS är rätt på det*. De kommer att svara – de svarar nu. När ni går utanför era kroppar, om ni känner att ni kan göra det med Medkänsla, välj ut en och besök dem. Välj ut en av Walmart-familjen. Besök VD:n för Monsanto eller någon som producerar vapen eller någon som är högt uppsatt i Israels regering eller även någon som ni vet har gjort något illasinnat i USA. Åk och besök någon medlem i ”Shrub”-familjen om ni önskar eller de sk ”Rocky Fellers” – eller vem som helst av ert eget val – och hälsa på dem. Gå ut ur era kroppar och besök dem. Titta in hos dem när de försöker sova och låt er Medkänsla och er Kärlek flöda fritt.

De är i sådan skräck som de aldrig har varit förut. Den sortens skräck finns inte i deras gener. De är vana från tidigare att bara portionera ut den till de övriga 99%. De är ynkliga i sin rädsla. Det som de har skapat för andra kommer nu och slår rot i deras sinnen, i deras energifält och de sprider det runt till varandra, har möten bakom lyckta dörrar – förutom att det finns de av oss som är mitt ibland dem!

Vi sitter inte och dömer dem. Vi råder dem bara att det inte är för sent. Det är aldrig för sent! Och det är absolut en hel del av dem som har kommit ut i Ljuset, även om de fortfarande måste svara. Det är vissa som kanske skulle vara förvånande för er och vi är inte här för att ge er en lista på massa namn. Det är bara att vi vill att ni skall veta att de är rädda. De vet att slutet är nära, även om de fortfarande vill kämpa till sista blodsdroppen. Vi hörde att Richard den III nämndes*. Det var ett bra exempel. Det var en person som fortsatte kämpa även efter att han hade felat, han fortsatte ändå kämpa. Och dessa nu kommer också att falla precis som Richard gjorde! Och ni kan kolla upp det om ni vill. Shakespeare har romantiserat historien lite, men ni kan kolla upp fakta.

Och detta är ingenting annat än att historien upprepar sig, om och om igen. När Världen, Planeten Jorden, beslutade sig för att sänka ner slöjan, var det för att uppleva alla de erfarenheter som skulle kunna skapas. Och jaa, vi är här för att tala om att alla förtjänar, det ni kallar för Oscarsnomineringar för storslagna skådespelarutföranden, de stora dramer som ni har medverkat i!! Och när ni tänker på teatern, kom ihåg symbolen med de två maskerna: en är den lyckliga masken, den de kallar komedi. Den andra är den olyckliga masken, som de kallar tragedi. Och Ja, ni har sett båda, eller hur, i denna livstid och i många, många andra! Om det är något som är konstant så är det att det som kallas lyckans vindar – ni kan kalla dem mänsklighetens skapelser – har resulterat i ständiga förändringar.

En dag är ni högt uppsatt och styr ett rike och nästa dag är ni nere i leran. Jag talade mycket om det under det förra samtalet.** Om ni missade det, hänvisar jag till Yertle the Turtle. Och så är det att detta är planeten Jordens historia – guppig, definitivt, den har sina upp-och nergångar- men för den stora majoriteten av dem som är här nu, har de jobbiga perioderna, de svåra perioderna, de utmanande perioderna, de olyckliga perioderna och, ja, de tragiska perioderna, varit mer förhärskande. Men allt det förändras nu!!

Föreställ er en Värld fri från allt mörker, en Värld där solen skiner hela tiden för alla, en Värld där temperaturen är jämn och varm. En värld där det enda skälet till att ha varma vinterkläder på sig är om ni vill åka högt upp på ett berg eller gå ut på holodeck och iså fall få ut precis vad ni vill av den tunna luften för er klädsel. Och är inte det goda nyheter för djuren? För i vissa delar av världen, jagas fortfarande djur för sina varma pälsars skull.

Föreställ er en Värld där all energi, som ger ström åt allt, inklusive era skyttlar, är giftfri, ren, tyst och GRATIS!! Hur skulle det vara? Ja ni, det finns mycket mer att se framemot, så oerhört mycket mer. Och det handlar inte så mycket om att se framemot som det handlar om att träda in i det som ett Anspråk och en visshet att det redan – hur skall vi uttrycka det – genomfört! Det handlar bara om att föra fram det till er själva.

Men det finns andra saker som måste äga rum först, andra händelser. Och vi arbetar dag och natt för att få dominobrickorna att falla. Och ni har hört det ”More rapid than eagles, his coursers they came…etc” (Citat från C C Moore’s poem ’Twas the nichgt before Christmas’, övers anm). Tomten, Käraste Ni, Tomten för Världen är ni alla och en var!! Det är NI som skall bära fram gåvorna med era Anspråk. Och sedan – åh, förunderliga, Glädjefyllda händelseförlopp – är det ni som skall öppna gåvorna – vad ni än vill ha!! Det där kanske låter lite som en saga och vi skall låta Merlin förklara det där lite närmare i detalj.***

Jag har varit inställd på att diskutera ett speciellt ämne eftersom jag känner till hur det mänskliga sinnet arbetar och jag vet – jag har varit med – att jag hör en hel del frågor. ”Men om alla lever i Överflöd, vem kommer då att vilja städa husen eller sortera sopor eller göra allt som vi alla gör hela tiden, bara för att hålla våra rum rena och fina?” och så vidare och så vidare.

Så, Jag vill nämna att vi har en uppsjö av robotar och replikatorer. Ni kan fundera hur mycket som helst på detta och ni kan söka hur mycket som helst om ämnet på internet och där kan ni upptäcka att det redan finns många former och variationer av robotar som redan används. Och framtiden för robotar är ljus! Ni kommer att märka att många av dagens barn, redan i vad ni kallar de yngre åldrarna – grundskolan – tidigt intresserar sig för robotar och även ett stort intresse för serietecknande. Kan ni föreställa er varför?

Kommer ni ihåg det där underbara programmet? Åh, det skulle visas igen i er TV. Kanske ni vill höja era röster på er fritid för att begära att The Jetsons sänds igen. Kommer ni ihåg Rosie, roboten? Hon tog hand om allting och när hon lagade maten gick hon in i replikatorn. Det var ungefär som att öppna en ugn och så vidare, men det fanns nummer att ringa och ut kom de perfekta måltiderna för familjen som hon tog hand om. Hon arbetade väldigt hårt med det. George körde iväg i sin lilla luftbil, hans skyttelbil – tänk på Moder Sekhmet och hennes flygande lilla röda sportbil. Han brukade åka iväg till arbetet. Och kvinnorna brukade spendera sina dagar med att trycka på knappar, slå nummer och göra allt fläckfritt rent och underbart smakande mat och så vidare och så vidare.

Ungefär som att den Gyllene Tidsåldern är en bro mellan den tredje dimensionen och att komma hem till de Högre nivåerna av Kärlek och Ljus, där ni kommer att ha fullgjort era Uppstigningar, robotar och replikatorer är storslagna mellansteg mellan 3D och att nå – och detta kan hända innan ni stiger upp förresten – att nå en nivå av självbemyndigande där ni Mästaren som styr ert eget inre eller energi-fält av replikatorer och robotar. Med andra ord, ni kan vifta med era magiska trollspön om ni så önskar. Kommer ni ihåg att Sekhmet talade om för er att ni till slut kommer att bli det magiska spöet? Merlin kommer att berätta mer om det också***. Häll er i kontakt!

Men det är ett faktum. Det är Sant! Det är verklighet att ni rör er in i nivåerna av självbemyndigande, att ni själva är allt ni behöver. Ni kommer inte att behöva några maskiner. Ni kommer att kunna resa i era egna Merkabas. Ni kan bokstavligen skapa utav det ni skulle kalla tunna luft – det är ett storslaget uttryck!! Men verkligehten är att ni bara för fram det.

Ni vet hur förtjust Saint Germain är i att blända en publik med juveler, rakt ut ifrån handen – eller jag kanske skall säga de som bär någon slags energi ifrån Saint Germain. De kan göra det. Ja, de kan göra det för att de vet att ”allt” finns i era egna fält och att det inte funns något som det inte kan uppnå!!

Sai Baba var en annan. När han förkroppsligades, brukade han älska att visa de kvinnor som kom till hans hem, hans ashram, diamanter! Höj handen om ni någonsin besökte Sai Baba och emottog en diamant ifrån honom. Aha!

Ni förstår detta är att kliva upp och in i era egna Gudomligheter! Och det betyder när dessa blir möjliga, men under tiden försäkrar vi er att ni kommer att ha robotar och replikatorer färdiga att användas tillgängliga för er! Och förresten, GLÖM de bilder som är förhärskande idag på arméer av robotar som bär vapen och marscherar, marscherar, marscherar tills någon hjälte klarar av att få ner dem. Det är inte vad vi talar om! Ni kommer inte att invaderas av robot-arméer. Åh, teknologin finns! Låt oss tänka efter. Minns ni Avatar? De maskiner som människorna klev in i och använde sig, så att de blev ett med maskinen – de blev som gigantiska robotar. Och det är inte vad vi talar om, så GÅ INTE DIT! Och om ni just gick dit, le eller gör något annat som lyfter upp er och får er ut ifrån den energin. Det är INTE vad vi menar!

Vi talar om Tillkännagivandet av NESARA och om vår närvaro som för in en helt ny era till Moder Jord. Det kommer att inleda den Gyllene Tidsåldern officiellt, men vi uppmuntrar er alla att leva så i mellanperioden! Det kommer att föra fram dessa teknologier tillsammans med många många andra. Jag tycker helt enkelt om R&R-aspekterna av det!

Och ni kommer att få njuta av Frihet vad det än är ni personligen skulle vilja göra med ert Överflöd! Och ni kommer att märka att ni har lyfts upp av energierna från dem runtomkring er men också av er själva. Ni tror att ni har det jobbigt just nu, men allt det flörändras!!

Och förresten, så att ni inte glömmer, anledningen till att alla nyheter är så nedslående är för att ni skall kunna få möjligheten att lysa upp dem med era KärleksLjus, med Medkänsla, Förlåtelse och jaa, Tacksamhet för vad ni ser – om ni kan göra det – men åtminstone för att Världen behöver veta. Hur kan en Värld höja sin röst för att göra förändringar om den inte vet vad som behöver förändras?

SÅ stå enade, Käraste ni! Höj era röster på de sätt som ni känner er kallade att göra det och vet att ni är i majoriteten!! Ni har alltid varit det, men ni har bara inte känt kraften av det. Vi är här för att stödja er. Vi är här för att hjälpa till, underlätta och även att lägga oss i när vi har ett klart mandat att göra det! Är inte det förslag nog att höja era röster ännu mer! Tänk på mandat! Vad är det ni ser som ni skulle vilja förändra för att få Planeten Jorden till den Gyllene Tidsåldern, som en ENAD Jord? Höj er röster för förändring!

Det är där vi är. Förändringarna sker med sådan hastighet att det nästan är svårt att hålla jämna steg med dem. Så gå till min hemsida**** och läs och bli inspirerad och se vad som mer finns att göra för var och en av er för när ni som en individ höjer er röst i Kärlek, i Kärleksfullt uttryck är ni mer kraftfulla än de 1%!! För varje gång ni uttrycker Kärlek är det mycket mer kraftfull än vilket rädslobaserat uttryck som helst som kanske kommer från de få som skulle hålla er kvar i rädsla. Och när ni höjer era röster tillsammans, nu har ni en exponentiell, låt oss säga, ökad kraft bakom det ni uttrycker!

Vad gör detta då? Det orsakar dominobrickors fall i allt snabbare fart. Det gör det möjligt för oss att hjälpa er ännu mer. Ni kan ägna era kärleksfulla uttryck till ett enda specifikt ämne eller ni kan ägna dem åt hur många ämnen som helst! Det är upp till er. Bara höj era röster. Förena er med oss, för tillsammans får vi det att hända.

Ni kommer att ha det ljusaste Nya Året någonsin på Planeten Jorden för det är Ljus för hela Planeten, för Mänsklighetens Rike och absolut för Moder Jords alla kungadömen. Fira!! Var fyllda av Glädje och ännu mer av Kärlek för er själva och Världen som helhet. Det finns inget större i Universum än den Enhet, den Förening som Kärlek alstrar. Vi är med er i varje nano-sekund längs era vägar! Vi älskar er långt bortom vad ord kan beskriva!!

Så tack för att ni är här, Käraste NI! Tack för att ni är i Kärleksfull Enhet med dem av oss som kommer från de Högre dimensionerna för att vara med er, för att gå bredvid er, för att dela med er den Gyllene Tidsålderns befogenheter och bortom dem!! Och så är det. Salut!!

* Tara och Ramas A%A-rapport

http://www.ashtarontheroad.comtar-rama-report12-09-14.html

** Ashtars samtal 25/11

http://www.ashtarontheroad.com/golden-age-yertle-shaka.html

***  Utskriften från Merlins meddelande 9/12-14 kommer att publiceras senare

***  www.ashtarontheroad.com

http://www.ashtarontheroad.com/ashtar-celebrate-love-rr.html

Svensk översättning: Charlotta Olsson – www.st-germain.se

Du gillar kanske också...