Ashtar Command, 23 december 2014

Ashtar On The Road Telefonkonferens

23 december 2014

Del 2 av 2

”Nu talar vi om den något uppstigna Planeten Jorden. Vi talar inte om den andra platsen för dem som inte nödvändigtvis, ska vi säga, ber om en personlig intervju med Moder Sekhmet. Inte desto mindre finns det en plats dit många kommer att gå som kommer vara som 3-D Planeten Jorden, så att dessa frackare, och borrare och bombare, och vem som, fortfarande kan få lite erfarenhet, åtminstone minnen.

”Den största majoriteten av dem som väljer det – hellre än Uppstigning – eller, som jag har sagt, vad man kan kalla en slutgiltig intervju med Moder Sekhmet – och det finns några som har gjort det och det finns några till – för de vill helt enkelt inte ändra sig. Och de är lite trötta och utslitna efter alla dessa århundraden av mord och förödelse som de begått här på Planeten Jorden.

”Den största majoriteten kommer att stiga upp. Det finns alla förutsättningar för Uppstigning för alla i denna publik – jag har just scannat! Och jag kan berätta för er att ni alla är på mot Uppstigningen!!! Ni har förmågan att lämna när ni vill, eller gå tillbaka, men majoriteten kommer att stiga upp antingen från Planeten Jorden innan hela Planeten lyfts upp, eller då de flesta lyfts upp! Men, så klart, är Moder Gaia redan i den 4:e Dimensionen, som ni vet.  Och ni tillbringar redan mycket tid där – och högre när ni sover och så vidare! Och några av er kan se in i dessa Dimensioner och se vad som finns där. Det är verkligen magiskt!

”Men jag vill bara berätta för er att det kommer vara en ren, ursprunglig Planet Jorden när reningen fortsätter. Och Moder Gaia gör allt hon kan för att mildra reningarna hon måste göra – skiftningar och rörelser. Och sedan kan vi mildra de svåraste av de giftiga föroreningarna som strålning, oljespill och sådana saker.

”Och vägen för Planeten Jorden är så ljus även om man jämför med hur den var. Kommer ni ihåg löftet om 2012 där Uppstigningsprocesen började på allvar, och många blev uppmärksammade om detta? Planeten är så mycket ljusare till och med idag, att det i sig är anledning till att fira som ni aldrig har firat förut i alla era livstider!!! Framgången är högst verklig och framgången sker verkligen. Det är ingen tvekan om det!

”Nu har jag valt en särskilt viktig gåva som ni kan överväga att dela med er av. Och det är gåvan av slutet på kärnkraft och också inga mer giftiga energikällor för Planeten Jorden. Hur delar ni med er av detta? Ja, delta i konsensus. Ni kan göra solomeditationer eller hur ni väljer att göra det. Ni kanske till och med kan göra något som är lite mer 3-D aktiv natur – skriv några brev, skriv under några petitioner, eller vad som helst.

”Det är mer troligt att slutet för dessa energikällor kommer att komma från så kallade ’mer civiliserade länder’, och jag säger detta inom citationstecken. Tredje världens länder använder dessa giftiga energikällor för det är vad som finns tillgängligt för dem. Så de som stoppar, stoppet måste verkligen initierat i länderna där människor börjar se andra källor. Nu betyder detta inte att det inte kommer att hända över hela Världen. Allt vi säger är att – se på Europa, till exempel, Västeuropa. Se på Frankrike. Se på Tyskland.

”Det finns människor där. Där är Dr. Keshe i Belgien. Dr Keshe på egen hand – ja, han var mycket inspirerad! Han är mycket i förbindelse! Han har gjort Teslas teknologi perfekt så han kan ge kraft åt hela Världen med hans teknologi – inte så att han kommer att ta över. Han har erbjudit den gratis för övrigt. Och det är ännu en gåva – fri energi!

”Fri energi kommer sannolikt bli en av de största ’fri från att spendera pengar för att underhålla det’-gåvan på planeten! Pengarna kommer istället användas i andra syften än energi – det finns inget behov för det så länge den inledande övergången är finansierad. Det är det ordet affärsmän tycker om att använda. Men det kommer inte vara av företag som sedan vill ta höga priser för energin. Det kommer vara av individer och kommittéer, samhällen, konsortier, kooperativ – jag lämnar medvetet ute ’företag’ – som vill finansiera den initiala transformationen och från och med då, kommer den vara gratis!

”Så ni kan se att vi faktiskt har en mångfasetterad gåva. Det är som en juvel för var och en av er som vi presenterar som en ljus, ljus utsikt – nej, löfte – där vi bjuder in er att ansluta er till oss för att ge energi, bokstavligen, att ren, ogiftig energi kommer till Planeten Jorden! Och i processen, de energier som har använts, och fortfarande används, kommer helt enkelt att tyna bort. Det kommer inte finnas något behov av dem.

”Ja, det är sant. Kärnkraft har sina förespråkare och även oljan och alla andra saker, men dessa människor sitter i läckande båtar just nu – antingen de är lärda, beundrade universitetsprofessorer i fysik och något liknande, eller om de är bolag som äger borrättigheterna och så vidare. De sitter alla i läckande båtar! Båtarna håller helt enkelt inte för vatten, och inte för mycket annat heller.

”Och så är det att de just nu får alternativ, val, och de kan antingen komma upp på det vackra stora Ljusskeppet där vi är, Kära Ni, eller kan de sjunka i sina båtar. Och i detta fallet, som jag har förklarat för er, kan de kanske betyda för några en personlig träff med Moder Sekhmet, men för de flesta av dem betyder det bara att de kommer gå någonstans där de kan fortsätta till en punkt. Men evolutionen kommer också att fortsätta på den andra Planeten Jorden, och det kommer vara mycket begränsad användning för alla sorters livsstilar som de varit vana vid, och allt de tillhör – för också de utvecklas, och om det tar dem tio år eller tusen, så kommer de medborgarna på den andra Planeten Jorden slutligen också göra sin Uppstigning! De behöver bara lite mer tid på 3D-lekplatsen. Det är allt. Det är enda skillnaden. De vill inte komma upp på det stora, vackra Ljusskeppet ännu, men de kommer.

”Nu finns det många, många andra gåvor som kommer. Och, ja, det kommer Överflöd för alla, men vad det är till för är att ni ska kunna delta i att skapa en helt ny atmosfär på Planeten Jorden. Och detta assisteras av, så klart, energierna som kommer in! Hela Uppstigningsprocessen är på god väg! Alla går uppåt, så att säga, och vi vill helt enkelt bjuda in er att med oss skapa visionen för det som gör att ni vill dansa och sjunga!!!

”Vad inspirerar er? Vad finns det som ni skulle vilja åstadkomma eller delta i att föra fram? Sätt igång! Stå framför Julgranen. Ta en titt på alla gåvorna där. De har alla en etikett. Och de finns för var och en av er. Vi har deltagit i att öppna energigåvan, men det finns många, många fler!

”Så ta er några stunder under de Heliga Helgerna. Ta lite tid bort från festandet, tackande och välsignande och gå inom er själva, var och en av er. Och se den Julgranen och se vad där finns som NI dras till, som ni skulle vilja delta i att öppna!

”Ni vet att vi ger några datum och vi kommer inte att börja med det nu, men vi säger att det kommande året är fullt av Ljus, och fullt av möjligheter för att öppna och dela alla gåvor som finns till Planeten Jorden och alla Kungariken på Moder Gaia, inklusive Mänskligheten!

”Så gör er utrensning. Tacka och välsigna. Tacka för gåvorna, även om ni inte har öppnat alla era ännu. Vet bara att detta nya år är året som kommer att bli ännu ljusare och ännu mer fyllt med Ljus. Och tillsammans är vi här för att åstadkomma detta!

”Tack, Älskade Familj. Vi önskar er den mest glädjefyllda och kärleksfulla Jul- och Nyårshelg i era liv! Och så är det. Salut!”

http://www.ashtarontheroad.com/tara__rama_A_A_news_reports.html

http://www.ashtarontheroad.com/ashtar-time-to-open-gifts.html

Transcription by Marta.

Given through Susan Leland, December 23, 2014. www.AshtarontheRoad.com

© Ashtar On The Road Publications 2004-2015. All rights reserved; however, this is a gift to all of us and it may be distributed freely on condition that all accreditation is acknowledged and that no part is altered or deleted.

Svensk översättning: Åsa Falk – www.st-germain.se

Du gillar kanske också...