Ashtar Command via Camilla Nilsson, 10 juni, 2021

 

Kanaliserat budskap från Ashtar Command genom Camilla Nilsson 210610

Det spelar ingen roll hur mycket hjälp som skickas till jorden när människor inte lyssnar.

Det spelar ingen roll hur mycket hjälp som skickas till jorden så länge mänskligheten låter rädsla förblinda dem.

Det spelar ingen roll hur mycket hjälp som skickas till jorden när den största delen av mänskligheten tror att de kan räkna ut allt själva. Alla som tror att alla sanningar finns nedskrivna. Många sanningar finns nedskriva men vetenskapen vill inte kännas vid dessa.

Kära jordbor. Så mycket ni går miste om när ni går i massmedias och de styrandes fotspår. Så mycket snabbare utvecklingen på jorden skulle kunna gå. Men ge inte upp kära ljusarbetare. Vi är tacksamma för var och en som lever från hjärtat och låter sig ledas framåt på sin mission.

Under solförmörkelsen som infann sig den 10:e juni, passade vi på att skicka ner extra styrkor till jorden för att passa på att dra nytta av denna upphöjda nymåne energi. För vi ger inte upp. Vi måste passa på och ta tillfället i akt då vi tror att våra styrkor kan nå framgång i denna solförmörkelseenergi då en kalibrering sker. Som en energivåg över jordens yta. En möjlig nystart på olika sätt.

Styrkorna jag nämnde kommer bland annat från Plejaderna, Arcturus, Centralsolen och Sirius. De har varit i beredskap och är nu alltså på plats. Kanske kommer er jords befolkning att rapportera iakttagelser av det ni kallar för UFO lite extra nu och en tid framåt.

Vi gör en extra insats som jag nyss uttryckte och önskar att du kära ljusbärare stötar oss i vårt arbete genom att tro på oss och genom att skicka stöttande tankar till oss ty dessa tankar lägger sig i det kollektiva medvetandet. Från det kollektiva medvetandet skapas extra skjuts och kraft och nya möjligheter för mänskligheten att ta emot vår hjälp. Kanske kan några väckas från sin Törnrosasömn.

Tillsammans är vi starka.

Tillsammans gör vi skillnad.

Tack för din stöttning, tack för ditt ljus.

Med tacksamhet Ashtar Command

You may also like...