Den Arkturiska gruppen via Inger Norén, 9 juni 2021

 

 

Den Arkturiska gruppen via Inger Norén

9 juni 2021

 

Var hälsad. Vi har talats vid tidigare och vi är så glada att få tala med så många som möjligt. Vi har mycket att erbjuda och som ni har läst tidigare skickar vi mycket energi i form av koder som aktiverar ert DNA.

Jag ser dessa DNA i spiraler med koder som skimrande symboler. Det är precis som du säger Inger och det är mycket som vi vill att ni människor ska känna till.

De starka energier som träffar Jorden nu är en förberedelse för en manifestation av den stora vågen som träffar alla på Jorden inom kort. Det gäller att stå stadigt och vara jordad i Moder Jord, vara stark i sin övertygelse samt hålla sitt starka ljus genom att vara en förebild för andra med att visa vänlighet även om det tar emot.

Att inte döma någon för de reaktioner som kan komma från andra människor som ni inte trodde att ni skulle få se. De som ni trodde var de starkaste kan visa sig vara bland de svagaste. Det är särskilt viktigt att känna medkänsla för de människor som blir desorienterade efter avslöjandena om vilka de är och var ifrån de kommer.

Som bekant glömmer alla sitt ursprung när de inkarnerar på Jorden och att få veta hur man har behandlat sina medmänniskor kan vara en chock, om man inte var medveten om destruktiva handlingar mot andra. Oavsett hur man reagerar när denna våg kommer ska man ändå försöka ha en förståelse för om hur andra kan känna sig.

Många blir euforiska av glädje över sitt liv och ser med förtröstan på framtiden och andra blir förskräckta. Det kan vara bra att vara beredd och att ha i åtanke att allt går som det är tänkt. De mörka lämnar Jorden i allt fler skaror och allt fler har tillfångatagits av Alliansen och den Galaktiska Federationen.

Ljuset har aldrig varit så starkt på Jorden som i denna tid. Vi önskar alla en fantastisk upplevelse av vågen och även en insikt om hur livet kan bli på den nya Jorden. Vi är alltid med er och stöttar er. Vi älskar er alla så mycket.

Den Arkturiska gruppen

 

Stort tack. I kärleksfull tjänst. JAG ÄR

 

Till min hemsida: https://www.eurora.se/

 

Du gillar kanske också...