Ashtar – Du blir Lurad – via Krista, 20 november, 2022

 

 

Hälsningar, jag kommer till Er som Ashtar. Budskapet jag vill ge världen är detta; Du blir lurad.

 

Valresultatet borde inte ha blivit som det blev (amerikanska). Vi är väl medvetna om det bedrägeri som förekommer på jorden. För er på marken måste ni leva igenom det. Men var inte av det. Arg på vad som händer? Du måste se förbi det. Bedrägerierna påverkar väl inte ditt personliga liv? Se det sedan precis som en film. Säg, ”Det är intressant, men jag ska gå tillbaka till mitt liv nu.” Bli inte så arg på det du inte kan kontrollera. Jag säger er detta med all uppriktighet, regeringarna faller sönder. De kan inte hålla upp sin fasad mycket längre. Bedrägeriet kommer fram och avslöjas. Fler ögonöppnande händelser kommer att väcka folket. Låt dessa saker hända. Det kommer att bli så uppenbart av kontrollen. Valtjänstemän vill få dig att tro att folket röstade, men i verkligheten kalibrerades maskiner för ett önskat resultat. Vad vi vill ska hända är att folket ser igen vad som pågår och upplyser sig själva. Den stora återställningen pågår.

Politik är inte det viktigaste i världen. Det som händer i ditt närsamhälle borde vara ett problem, inte de nationella nyheterna. Kan du kontrollera översvämningarna i en annan stat; inte mer än att du kan kontrollera vädret. Så oroa dig inte för saker som inte påverkar din dag till dag. Håll dig till dina gemenskapshändelser. Det som visas för dig är en agenda. Låt oss lägga in lite rädslataktik… med lite drama… och du kommer att se det natt efter natt… och tro att de sakerna händer dig. Jorda dig själv, det finns inget behov av att delta i den större agendan. Vakna, lär dig att läsa molnen efter ditt väder, prata med dina grannar och njut av dagen. Håll TV:n avstängd. Det är det hälsosammaste rådet vi kan ge dig. Till de själar som älskar TV, varför måste ni ha det? Vilket hål försöker ni fylla? Analysera varför du tittar på det. Försöker du bli informerad? Saknar du en social kontakt med andra? Är du ute efter att få någon att fylla din tid? Analysera anledningen till att du tittar på TV.

Mina kära barn, mitt uppdrag idag är att plantera det fröet igen. Nyheten ger dig en agenda. Att vara involverad i dina samhällen är av bättre värde.

Jag är Ashtar och jag kommer att prata med dig igen.

(Kanaliserat meddelande den 20 november 2022)

Du gillar kanske också...