Ashtar och En Som Tjänar (OWS) via James McConnell och Shosanna 28 juni 2021

 

Ashtar och En Som Tjänar (OWS) via James McConnell och Shosanna 28 juni 2021

 

ASHTAR (kanaliserad av James McConnell)

 

Jag är Ashtar. Jag kommer vid den här tiden, i denna gynnsamma tid, och jag tillägger, i dessa tider av stora förändringar som både sker på planeten, inom planeten och ovanför planeten.

Så många förändringar som ni just nu inte har en aning om, men ni får ett hum om dem. Ni får det. Ni får små bitar av allt som händer. Men allt sker, ja, bakom kulisserna. Men det kommer ut.

Ni använder begrepp som ”att knyta ihop.” Och det är något ni alla behöver göra. Det är en del av urskiljningen. Det är en del av att förstå sanningen och att veta sanningen, och att se bortom den illusion som de som så länge varit i kontroll, gärna vill ska fortsätta. De vill hålla er instängda i den.

Men som någon sa tidigare, ”vi vinner.” Nej, vi har redan vunnit. Det är det ni behöver veta just nu. Vi vinner inte, vi har redan vunnit. Vi har redan vunnit, inte bara striderna utan hela kriget, om ni vill se det så. Eftersom det är ett krig mellan gott och ont. Mellan ljuset och mörkret.

Allt kommer fram precis när det ska, och ni måste fortsätta tro på det. Tro att vi finns här uppe. Vi finns här uppe i våra skepp, i våra olika program och projekt, alla tittar på er.

Vi tittar ner och ser den perfektion ni alla är. Vi ser inte det negativa, skuggsidan hos var och en av er. Vi ser ljuset i er, ljuset i er alla. Och det sprider sig och delas mer och mer överallt. Ni har möten igen med president Trump. Allt detta är en del av det nya som måste komma, att ljuset måste tändas och övervinna mörkret. Och det händer.

Så mycket händer fortfarande bakom kulisserna, men allt kommer ut, bit efter bit. Och då kommer det att gå från som nu, en droppe, till en störtflod i tiderna framöver.

Och tillsammans med det kommer avslöjandena. Inte bara avslöjande av sanningarna som måste komma ut, utan avslöjandet om de i våra skepp, av oss som varit här och vakat över er, redo att hjälpa till när vi får kommandot att gå ner och vara med er. Och det är inte långt borta, mina vänner! Det är inte långt borta alls. För vi finns här för er. Och de av er som är redo att se oss, kommer att se oss.

När ni har dessa ögon som kan se, och många av er får de ögonen nu, eftersom ni öppnar ert tredje öga. Era tallkottkörtlar håller på att bli fria från förkalkningen, och kabalen eller de mörka krafterna, har gjort allt de kan för att hålla ert tredje öga stängt, för att hindra er från att se bortom illusionen, för att då se den verkliga verkligheten som finns, och har funnits hela tiden. De lade bomull eller en slöja över era ögon, så att ni inte skulle kunna se det som nu kan ses.

Så öppna era ögon: både era fysiska och era tredje ögon. Och börja mer och mer blicka upp mot himlen närhelst ni kan, vare sig det är dag eller natt, och börja se att vi finns här. Och närhelst ni är redo, ni som ett kollektiv, kollektivet i Ljusarbetarnas Samhälle, när ni är redo, kommer vi att finnas här för er att se.

Och återigen, som jag sa, är det inte alls långt borta nu. Eftersom allt, allt leder fram till denna punkt just nu, just i detta ögonblick. Och ni behöver bara ha tålamod lite till. Ni har väntat i tusentals, till och med miljontals år, för att komma till denna punkt. Så vad gör det om ni väntar lite till? Oavsett om det är dagar, veckor eller till och med månader. Bara lite längre för att förstå den fullständiga frihet som finns där, och som vinkar till er nu.

Allt ni behöver göra är att helt enkelt öppna upp för det, och inse att det redan finns där för er. Friheten. Friheten att vara de ni är, oavsett vilka ni är. Ha tillit. Ha tillit till allt detta. Lita på att ni går in i en position eller ett ljus i er, som en gång för alla kommer att etablera er frihet och suveränitet.

Jag är Ashtar, och jag lämnar er nu i frid och kärlek, och fortsätt vara redo. Var redo att uppleva kontakten med oss ​​alla, alla era bröder och systrar, som finns här nu och är redo att med ett ögonblicks varsel, vara där mer fullständigt med er.

 

 

EN SOM TJÄNAR (kanaliserad av James McConnell)

Om, mani, padme, hum; om, mani, padme, hum; hum, hum. Hälsningar till er! En Som Tjänar här. Shoshanna här.

Och vi vet att det för vissa av er kanske blir lite senare på kvällen, men inte så mycket. Men hur som helst, vi är redo för era frågor om ni har några. Ni kan slå på ljudet på era telefoner nu, och ställa era frågor om ni har några. Någon där?

Gäst: Jag har några frågor, och det gäller rensning av tungmetaller. Jag var hos tandläkaren idag och tog bort lite kvicksilver från en av mina tänder. Jag ska göra ytterligare två besök. Så jag vill rensa bort det, och jag är säker på att Shoshanna kan ha några förslag i det avseendet.

OWS: Är det din fråga?

Gäst: Ja. Jag ber om några förslag för borttagning av tungmetaller i min kropp.

OWS: Ja. Shoshanna, eftersom du har blivit ombedd?

SHOSHANNA: (JoAnnas Högre Själv, kanaliserad av JoAnna McConnell)

Vi delar. Kära syster, får vi det?

Gäst: Ja, Kära ni.

Shoshanna: Vi måste säga att det första organet som måste renas i en tungmetallprocess, är levern. Så du måste göra lite efterforskning och hitta en produkt som kommer att rena levern. Levern är det organ som rengör blodet, förstår du, och blodet är det som behöver rengöras från toxicitet och metaller. Så vi kommer att be dig att leta efter något som renar levern. Namaste.

OWS: Mycket bra. Och vi föreslår direkt, som du redan gör, att fortsätta processen med att ta bort alla främmande ämnen i tänderna. Och du vet vad vi pratar om.

Gäst: Ja. Jag har väntat länge, men nu är det dags, och jag är mycket nöjd. Tack.

OWS: Mycket bra. Finns det några andra frågor?

Gäst: Ja. En Som Tjänar. Kan ni höra mig?

OWS: Ja

Gäst: Jag tror mig förstå att de som bestämde sig för att ta denna V-cocktail, att dessa biverkningar bara kan vändas av de som är mycket skarpa i sinnet. Finns det något vi kan göra för att hjälpa dessa som tagit sprutan, att ta bort de främmande ämnena? De som ber om hjälp, hur kan vi hjälpa dem?

OWS: Ja. Först och främst, du talar om vaccinet nu. Och vi har talat om detta tidigare, om att det finns variationer av detta vaccin. Vissa är mycket neutrala och kommer inte att ha någon effekt alls. Vissa kommer att vara så som era influensavacciner och inget mer än så. Och så finns det de som är lite mer dödliga, och några ännu mer, beroende på vilka som tar den och deras vibrationer när de tar den. Om de har högre vibrationer, kommer inte ens den dödligare att ha så stor effekt, som de mörka krafternas hoppats på.

Du förstår, de mörka krafterna hoppades att en avfolkning skulle ske när detta vaccin användes. Men det har till stor del neutraliserats av de ni kallar de vita hattarna eller alliansen, vilka har kunnat infiltrera de som har producerat dessa vacciner, för att lindra eller ändra den kemiska sammansättningen som finns i det, och har i vissa fall helt neutraliserat den.

Men det handlar om vibrationer och medvetande, som vi har berättat för er många gånger. Så de som har högre vibrationer, och därmed också högre medvetenhet, kommer till stor del att vara opåverkade av detta vaccin. Och, de som har högre medvetenhet och högre vibrationer kommer inte ens att ta vaccinerna, förstår du?

Så de mörka krafterna försöker få fler och fler människor att ta denna spruta, detta vaccin. Men det händer inte. Det blir inte som de vill, och det är inte så som media säger. De har sagt att det är miljoner och åter miljoner människor får sprutan. Det är det inte. Det händer inte riktigt så. Och igen, till och med många av de som fått sprutan, får inte den av kabalen och de mörka krafternas förväntade effekt. Shoshanna, har du något att tillägga här?

Shoshanna: Vi håller med.

OWS: Mycket bra. Var det ett tillräckligt svar för dig?

Gäst: Ja. Men jag har en till. Våra bröder och systrar som är under uppvaknande och nu ångrar att de tagit vaccinet. Finns det något som vi Ljusarbetare på ett organiskt sätt kan använda, för att ta bort ämnena ur kroppen om de ännu inte kan eller förstår, hur de kan höja sina vibrationer för att få det ut ur sitt system?

OWS: Det finns information på internet nu, där de talar exakt om det: de som har ångrat sig, de som vill ta bort gifterna från kroppen. Det finns sätt och de kan undersöka detta. Eller så kan du undersöka det åt dem om de ber om hjälp, du kan göra det. Om de inte ber om det, nej, erbjud det inte. Bara om de ber om det. Men när de gör det, ja då finns det information tillgänglig. Och mer kommer att komma fram, mycket, mycket mer, eftersom fler och fler människor inser misstaget de gjorde när de tog sprutan, och följde det de trodde var riktig vägledning från sina regeringar, och allt detta, vilket det inte var.

Gäst: Exakt. Tack så mycket. Namaste.

OWS: Finns det fler frågor?

Gäst: Kan ni förklara vad ”mahatma” är för något? Jag har stött på det i initieringsbönen för uppstigningen. Enligt instruktionerna uppmuntras läsaren att ansluta till mahatma, vilket är en högre nivå. Men jag förstår inte vad mahatma är.

OWS: Det är en Hinduisk term du talar om här, som är en högre anslutning inom dig själv. För att nå den högre anslutningen inom dig själv, vilket då skulle vara mahatma som du säger.

Men det är inte något du måste vara så fokuserad på i din västerländska kultur, för mycket av detta har förändrats för att passa in i din kultur här. Så bli inte helt involverad i det som kommer från den Hinduiska religionen och liknande saker.

Det finns så mycket mer som du kan få tillgång till nu i din Västerländska kultur. Och det är sådant vi gör varje söndag i dina samtal här, i din meditation. Vi gör på vissa sätt samma sak. Vi gör det bara från en annan synvinkel, eller en annan riktning, så att säga. Förstår du?

Gäst: Tack.

OWS: Har du något att lägga till, Shoshanna?

Shoshanna: Det har vi inte.

OWS: Då så. Finns det några andra frågor innan vi tar e-postfrågor? Då är vi redo för dem.

Gäst: Ja, tack En Som Tjänar. Den första frågan är: finns det några Anunnaki som inkarnerat på Jorden vid denna tid, som antingen arbetar som Ljusarbetare eller med negativa krafter?

OWS: Det finns det. Det gäller båda sidor. Det finns de som har inkarnerat här, och många av dem känner du till i termer av de mörka och de ljusa krafterna. Men du behöver inte tänka på det i termer av om de är Anunnaki, Sirianer eller Plejadier, eller vad de nu kan vara, för alla har redan varit allt tidigare, förstår du? Så det är ingen skillnad. En del av er kan ha varit Anunnaki vid någon tid. Tänk på det en stund, okej? Shoshanna, har du något att lägga till?

Shoshanna: Vi håller med.

OWS: Mycket bra.

Gäst: Tack. Den andra frågan är att vi har fått höra att kärnvapnen har inaktiverats, men ändå har vi fått höra att man hotade att använda nukleära enheter om president Trump inte hade avgått. Är det sant?

OWS: Båda sakerna stämmer. Vi har sagt, och kommer att fortsätta säga, att ni till stor del är skyddade från allt detta. Alla kärnvapen har inaktiverats eller neutraliserats, så att de inte kan användas. Och om de skulle försöka utlösa dessa, vilket om ni tänker på det kunde ha blivit av, skulle det inte då redan ha hänt mycket  tidigare, och vi kommer att säga, på grund av de ’galna människorna’ där ute som skulle ha älskat att trycka på knappen för att förstöra världen? Det finns de som skulle det, förstår ni. Men det har de inte kunnat. De får inte tillåtelse. Och inget av dessa vapen som de tror sig kunna använda, kan inte användas.

Nu, till den andra delen om när det skulle hända, och du talar mer direkt här om en viss tidsram i januari, som vi finner det, där det skulle bli en stor händelse i termer av att något chockartat skulle ske. När det kommer till den stora händelsen i januari, så skulle det bli en ganska explosiv händelse beträffande den sanning som skulle komma fram. Detta begränsades på grund av hotet med det som kabalen, de mörka krafterna, sade att de skulle ta till om de vita hattarna, om alliansen, fortsatte med sin plan. Och de talade om kärnvapen, men inte när det gäller de kärnvapen som du tänker på, mer då ett mindre kärnvapen, ett mycket, mycket mindre. En detonering av ett kraftigt kärnvapen som skulle förstöra en hel stad, skulle aldrig tillåtas. Men ett mindre, och vi säger inte att det är tillåtet, men det skulle kunnat hända, förstår du. Så Ljusets styrkor bestämde att det inte var värt det just nu, och att de behövde bida sin tid lite till, så att fler i befolkningen kunde vakna till den fullhet av sanningen som behövdes, när vi skulle komma till det Stora Uppvaknandet, som ni är i processen av just nu, förstår du? Shoshanna, har du något att lägga till här?

Shoshanna: Vi har ett perspektiv här.

OWS: Ja?

Shoshanna: Det var hot som inte kunde verkställas. Men Trump var tvungen att vara mycket försiktig, för han visste inte att hotet inte skulle verkställas. Så han följde sin egen kurs för att rädda de som kan ha hotats. Namaste.

OWS: Mycket bra. Och ett underbart perspektiv, ja.

Då var vi klara för denna gång. Shoshanna, har ni något avskedsmeddelande?

Shoshanna: Det har vi inte.

OWS: Mycket bra.

Gäst: Kan jag ställa en fråga eller är det för sent?

OWS: Det går bra.

Gäst: Okej. Vi vet att vi verkligen är nära många, många underbara saker som ska hända, och vi känner att vi kommer in i tiderna för välsignelser. Jag har lyssnat på dessa samtal om omvärderingen av valutorna, Dinar, Zim och Dong: är det en psy-op, eller kommer det att bli någon form av välsignelse eller omvärdering av valutor?

OWS: Det är inte vad du kallar en psy-op, det är verkligt. Det stämmer verkligen. Det finns där och väntar, kan man säga, och är på gång även vid denna tidpunkt. Men det är inte något du kommer att se direkt i termer av att plötsligt alla blir miljonärer över en natt. Det kommer inte att ske på det sättet. Men det kommer ett inflöde och mycket av rikedomen, överflödet, ett bättre ord än rikedom, kommer att frigöras, det överflöd som har hållits borta från er. Det finns där, det är verkligt, och det kommer att frigöras, men inte över en natt, säger vi. Eftersom er kultur inte skulle kunna klara det just nu. Så det droppar ut just nu, men det kommer att bli mer och mer när det införs. Vi talar om NESARA och GESARA, liksom er omvärdering och återställning av global valuta, okej? Shoshanna, har du något att lägga till?

Shoshanna: Det har vi inte.

OWS: Då så.

Gäst: Tack.

OWS: Ja. Vi är klara för denna gång. Och vi ber er helt enkelt att fortsätta ha tålamod ett tag till. Allt händer. Och ni är på väg att gå in i en mycket explosiv fas, inte explosiv i negativ bemärkelse, utan explosiv när det gäller frigörelse av energi.

Shanti. Frid vare med er. Var den ende.

 

Kanaliserad av James McConnell

 

www.meetup.com/ancient-awakenings

www.ancientawakenings.org

Article may be reproduced in its entirety if authorship and author’s website is clearly stated.

If you would like to join Ancient Awakenings and participate in our Sunday calls, please go to our Meetup website (www.meetup.com/ancient-awakenings) and join there.

”Believing is seeing!”

 

Översättning: Maggan

Du gillar kanske också...