Ashtar och OWS via James McConnell och Shoshanna, 30 januari 2022

Ashtar och “En Som Tjänar”, OWS, via James McConnell och Shoshanna, 30 januari 2022

 

Ni ÄR PÅ GRÄNSEN TILL STOR FÖRÄNDRING

 

Ashtar och En Som Tjänar kanaliserad av James McConnell

 

Shoshanna – Joannas högre jag

 

Dessa meddelanden gavs till oss under vårt Ancient Awakenings veckovisa söndagskonferenssamtal i Payson, AZ den 30 januari 2022. (Artikeln får återges i sin helhet om författarskap och författarens webbplats tydligt anges. Se till att inkludera frågor/svar-delen eftersom där förmedlas mycket visdom.)

Om ni vill gå med i Ancient Awakenings och delta i våra söndagssamtal, gå till vår Meetup-webbplats (www.meetup.com/ancient-awakenings) och anslut där

 

 

ASHTAR (Kanaliserad av James McConnell)

Jag är Ashtar. Jag kommer nu med glädje över att kunna vara med er, dela med er och vara ett med er.

När dessa tider som ni befinner er i just nu fortsätter att ge ny förståelse, kommer nya sanningar fram på många olika sätt, när ni ser de olika saker som händer, även i ert tredimensionella tillstånd av illusion. Det händer. Mycket av det ni har hört tidigare från oss och alla era olika guider, som har talat till er och fört fram denna information, med att detta skulle vara en tid av stor förändring.

Och verkligen, detta är en tid av stor förändring, och ni ser nu mer och mer av detta eftersom det här är det stora uppvaknandet. Det är över oss just nu. Förändring i människors medvetande över hela världen.

Här i era Förenta Stater av Amerika, eller snarare för Amerika, Kanada och Australien, i olika delar av Europa och även på platser som Kina och andra, blir man medveten. Medvetandet vaknar. Och allt händer på grund av er, det kollektiva ni, som höjer vibrationerna över planeten.

Och ja, ni får en hel del hjälp från den kosmiska kraften. Ljuset som kommer fram från de högre vibrationsfrekvenserna och kommer till Jorden, höjer medvetandet här på denna planet, bringar kärlek, bringar tillbaka ljuset hit till denna planet.

För denna planet är avsedd att vara en planet av ljus, inte längre en planet av mörker. Inte längre en skola för progression. För ni kommer redan att ha gått framåt.

Och de på våra skepp som vakar över hela denna process, många av dem tittar på, många deltar aktivt i er utveckling, i förändringen som sker här på denna planet. Och till och med de inifrån Jorden som är redo att stiga fram med ett ögonblicks varsel, reser sig för att komma ut från sin trygga tillflyktsort inuti Jorden, för att åter blandas med er alla, alla deras bröder och systrar.

Vi från stjärnorna, är också är redo att smälta samman med våra bröder och systrar igen, här på ytan av denna planet. För vi kommer alla samman som ett igen. Själar som återförenas från alla olika delar över galaxen, och även bortom galaxen.

Ögonblicket har nästan kommit för att denna stora övergång ska ske, det märks med den stora hastighet som människor som sprider orden, sprider ljuset, sprider kärleken till frihet, frihet att välja. Och den stora konvojen som sker nu.

Den stora konvojen kommer att öka enormt för att inte bara omfatta området i Kanada, utan även här i USA och i andra länder, allt eftersom de följer efter. Det är det som är meningen just nu.

Kan det ändras? Ja, det kan det. För de mörka krafterna är fortfarande aktiva och arbetar för att omintetgöra alla ansträngningar från ljuset. Men ljusets krafter är långt före dem. Och känner till varje rörelse som finns eller kommer, och de är redo att stå emot för friheten. Frihet för människorna inte i bara några få nationer, utan på hela planeten, för alla människor på denna planet.

Det här är det stora ögonblicket som ni alla har sett fram emot, vilket kommer att leda till kulmen som närmar sig snabbt nu. Det är på grund av er alla. Och alla vi som arbetar tillsammans som EN, för att en gång för alla föra frihet, föra ljus till denna planet, så att mörkret inte längre kan ha en plats här. Där endast kärlek och ljus och enhet finns, källan till hela skapelsen, och det kommer att finnas inom var och en av er.

Jag är Ashtar. Och jag lämnar er nu i frid och kärlek. Förstå att ni just nu står på tröskeln till väldigt många förändringar över hela er planet. Förändringar som har förutsagts under eoner, och som nu är redo att bli som de förutsagts.

 

EN SOM TJÄNAR (Kanaliserad av James McConnell)

Om, mani, padme, hum; om, mani, padme, hum; hum, hum. Hälsningar till er!

 

En Som Tjänar här. Shoshanna är här.

Innan vi kommer till era frågor här, vill vi ta upp en viss e-postfråga som kommit upp och som många av er redan har pratat om. Och det gäller er stora konvoj av kärlek och ljus som sprider sig, inte bara genom ert land Kanada, utan genom alla områden på planeten, som den är avsedd att göra.

För det här är en början. Något som till att börja med verkade ganska litet, men som sedan byggdes på och byggdes på. Och snabbt byggts på mer och mer. Som en snöboll i rullning som samlar mer och mer snö, och som så småningom blir en lavin. Det är vad som händer här.

För ni är nu i processen att bevittna en stor förändring, som Ashtar har sagt, en stor förändring som verkligen kommer. Och det går inte att stoppa nu. Kraften är för stor. Och folkets vilja ökar nu och säger: ”Inte mer! Vi kommer inte att hållas tillbaka av er längre. Vi kommer inte att ta det här längre!” För det här är början, folk! Det här är början. Det kan ses som den dominobricka ni har väntat på skulle falla. Vi får se. Men förstå att det är allt ni har väntat på.

Ni säger att ingenting händer? Men herre gud! Se bara vad som händer! Och det börjar skapa ett crescendo som kommer att vara omisskännligt när ni upptäcker att fler och fler av dessa saker kommer fram. Mer sanning kommer fram. Och fler och fler människor säger: ”Det räcker nu!” Och det är det ni nu börjar se.

Och återigen, som vi har sagt många, många, många gånger: Ljuset har redan vunnit. Och det går inte att stoppa vid det här laget. Även om de fortsätter att försöka, även om de fortsätter att hålla tillbaka, hålla tillbaka er uppstigningsprocess så mycket de kan, så kan de inte göra det längre. För det är förutbestämt att ni ska stiga upp när ni är redo att göra det.

Vi är redo för era frågor nu om ni har några.

Gäst: Ja. Jag har en fråga.

OWS: Ja?

Gäst: Under åren har jag fått många readings, och de säger att när jag sover så besöker jag olika skepp och jag har underbara upplevelser. Jag minns ofta mina drömmar, men de är väldigt vardagliga och lite tråkiga. Jag undrar därför, hur det kommer sig att jag inte minns att jag varit på skeppen, etc.?

OWS: Min Kära Bror, du och många andra upplever samma sak. Du har dessa, vad du kallar vardagliga drömmar, fast de är väldigt levande, eller hur?

Gäst: Ja.

OWS: Men det är inte det du letar efter när du hör att du är på skeppen, med alla dessa underbara saker som händer, för det är fortfarande blockerat från ditt medvetande. Men förändringen ligger inte alltför långt borta, och du kommer att upptäcka att mellan dessa vardagliga drömmar, som du säger, så kommer du att få en upplevelse här eller där som du kommer att komma ihåg. Det kanske inte nödvändigtvis är på ett skepp, men det kan vara väldigt tydliga drömmar som kommer att varvas med din ”så kallade” vardagliga dröm. Okej? Shoshanna?

SHOSHANNA: (JoAnna’s Högre Själv, kanaliserad av JoAnna McConnell)

Vi vill dela. Får vi det, Kära Bror?

OWS: Åh ja, snälla gör det. Varsågod.

Shoshanna: Kära Bror, drömmar kommer i nivåer. De kommer på sätt som i slutändan kommer att nå en höjdpunkt. Så du förstår att du har vad du kallar vardagliga drömmar som är på en nivå som måste sorteras, och du måste ta dig igenom dem innan du får drömmar av högre vibration. Så du måste ha tålamod.

Vi vet också att dessa drömmar som du och andra har, de som du kallar vardagliga, har väldigt intressanta budskap, och de sorteras igenom ditt medvetande för att jämna ut de saker du måste hantera, och måste ta dig igenom, förstår du.

Så du kommer i slutändan att börja få de högre vibrationella upplevelserna när du väl sorterat igenom dem och rört dig genom denna speciella nivå. Var bara tålmodig.

Och, vi måste även be er leta efter budskapen och kopplingarna, eftersom alla drömmar har meddelanden och betydelser för drömmaren, förstår du. Namaste.

Gäst: Okej, tack.

OWS: Mycket bra. Finns det fler frågor här?

Gäst: Jag har en fråga.

OWS: Ja?

Gäst: Är den övergripande balansen av makt under 2022, 50/50 mellan ljuset och mörkret, eller hur stor procentandel ser ni ungefär vid denna tidpunkt beträffande energierna av ljus och mörker?

OWS: Vi skulle säga mer som Shoshanna sa genom JoAnna tidigare, att det beror på vilken procentandel du tittar på, och det skulle kunna vara mer 70/30 nu, som vi ser det. Men håll inte direkt fast vid det, eftersom mycket kan förändras. Där det kan verka vara 70/30 nu kan det bli 80/20 eller 90/10. Och gissa vad? Sedan är allt över. Eller snarare, mer som en ny början. Shoshanna?

Shoshanna: Vi vill dela. Får vi det, Kära Syster?

Gäst: Ja, varsågod.

Shoshanna: Vi kommer att fråga: Hur ser du på det?

Gäst: Jag skulle ha sagt mer som 75/25, eller till och med upp till 80.

Shoshanna: Kära syster, vi måste säga att de som har ögon som ser, öron som hör, och ett hjärta att förstå med, och de som vandrar i Ljuset kommer att se mer ljus, kommer att se mer intensitet, kommer att se avslöjanden, saker som avslöjas som andra inte kan se, förstår du. Vi kommer att säga att om ditt perspektiv är 75/25, 80/20, oavsett vad, så är det så för dig, och det är ditt liv. Många kommer att se mörker, kommer att se ondska och kommer att leva som offer eftersom det är deras perspektiv, förstår du. Så vi kommer att säga att vi föredrar att se de högre procenten av ljus, för det är vad vi önskar för planeten, förstår du. Du är en av alla skapande varelser, och det du tror är det du kommer att se förstår du, som James säger i varje e-mail. Så vi uppskattar ditt perspektiv och vill följa det. Namaste.

OWS: Och vi lägger också till, att det händer nu att fler och fler kommer att ha, och har, ögon som kan se och öron som kan höra. De kommer att se ljuset mer och mer och mer. Så det händer. Okej?

Gäst: Underbart. Tack.

OWS: Ja. Finns det andra frågor här?

Gäst: Jag skulle vilja fråga något. Det är en personlig fråga, men andra människor kanske också upplever det. Det snurrar i huvudet och jag får extrem yrsel, och jag undrar bara om det är uppstigningssymptom eller möjligen något som finns kvar sedan COVID.

OWS: Vi säger till dig, och andra som du just nu, att detta är ett tecken i tiden här. Ett tecken i tiden. Du kan kalla dem uppstigningssymptom, men det är mer av när vibrationerna kommer in i planeten och påverkar ditt centrala nervsystem i form av yrsel, svindel, den här typen av saker som du säger, huvudvärk kan vara en del av detta såväl som magproblem, alla dessa saker är en del av de högre vibrationerna som kommer in, och som din fysiska kropp kanske inte är redo för. Men det är en gradvis process som sker, förstår du. Det är inte en följd av viruset, som du undrar vad vi kan förstå. Det är mer av som vi säger, tidens tecken. Vi lämnar det där. Shoshanna kanske kan berätta mer om det.

Shoshanna: Vi kan dela vårt perspektiv på det. Får vi det, Kära Syster?

Gäst: Ja, varsågoda.

Shoshanna: Kära Syster, vad vill du att dessa symtom ska vara?

Gäst: Borta (skratt).

Shoshanna: Och varför vill du att de ska försvinna?

Gäst: Nej, jag tror att det beror på det som händer. Så jag blir bara glad om jag kan förstå vad det är.

Shoshanna: Vi vill förklara mer.

Gäst: Tack.

Shoshanna: Kära Syster, dessa symtom påverkar dig på flera nivåer, förstår du. Inte bara din fysiska kropp, det är i din mentala, känslomässiga och eteriska, och vidare, och vidare, och vidare. De rättar till något i dig. De rätar upp skeppet. De får ditt immunsystem att rätta till sig självt, såväl som det får dina andra nivåer, dina andra kroppar att rätta till sig själva. Önska inte bort dem. Det är bättre att förstå att dessa händelser gör dig starkare.

Gäst: ja.

Shoshanna: Som att ta dig till en högre nivå av styrka i alla dina kroppar. Det är därför det uppstår, förstår du. Men om du anser att det gör dig svag, och vill att det ska försvinna, då kommer det att förfölja dig. Du måste tillåta dessa symtom att göra sitt jobb för att hjälpa dig att gå framåt, förstår du. De kommer att försvinna när du har ett starkare perspektiv, förstår du. Verkar detta vettigt, Kära Syster?

Gäst: Ja. Tack så mycket.

Shoshanna: Varsågod. Namaste.

OWS: Mycket bra.

Gäst: Kan jag tillägga något i Valeries fråga för att hjälpa henne? Jag fick yrsel och av och till för en månad sedan eller två. Inte någon kraftig, men det var konstigt. Och jag var inte sjuk. Jag blir aldrig sjuk. Jag har inte haft C-sjukan eller något. Så jag levde som vanligt, du vet. Jag förstod att det möjligen kunde vara uppstigningssymptom. Jag får regelbundet kroppsbehandling: akupunktur, kiropraktik, massage. Och det försvann. Det gick fort. Och jag var inte rädd för det. Jag visste att det var något min kropp behövde uppleva. Det är med största sannolikhet uppstigningssymptom, raring.

Shoshanna: Tack.

Gäst: Varsågod.

Shoshanna: Vi har blivit avbrutna av fysiska symptom (skrattar högt). Har någon ytterligare frågor att ställa? Vi skulle uppskatta det.

Gäst: Jag har en fråga.

Shoshanna: Du kan fortsätta, Kära Syster. James har dock lämnat rummet för ett ögonblick. Men du kan fortsätta.

Gäst: Okej. Det här hänger liksom ihop. Det har att göra med fysiska symtom och smärta. Vi har hört att vi kan heala vad som helst, och jag ville bara fråga er om jag har tandproblem och sånt. Är det något jag kan läka på egen hand? Jag har försökt. Några råd?

Shoshanna: Kära Syster, får vi dela vårt perspektiv?

Gäst: Ja, varsågoda.

Shoshanna: Kära Syster, all healing sker baserat på medvetandenivån hos den varelse som vill heala sig själv. Du kan föreställa dig att det finns många högre vibrationer som kan heala omedelbart. Vi måste vara uppmärksamma på vår vibration för den skapar den healing som krävs i våra kroppar.

När du säger att du har tandproblem så kommer vi att säga, att kulturellt sett är detta en vanlig sak. Det är ett program som går genom den tredje dimensionen från början av era liv, förstår ni. Vad säger dina föräldrar till dig, eller vad säger andra till dig? Du måste gå till tandläkaren?

Gäst: Mm-mm. Och det vill inte jag.

Shoshanna: Den där läskiga individen som sticker nålar i din mun och orsakar dig mer smärta och skrämmer dig ännu mer, förstår du. Så ingen vill göra det, eller hur?

Gäst: Nej.

Shoshanna: Så när du säger att du har tandproblem, då kommer vi att säga att det finns två nivåer av detta. Egentligen kanske tre. Och en nivå är hur du tänker om det. Vad tänker du om det? Tänker du, ”Åh, jag kan inte heala mig själv, jag måste få hjälp”?

Gäst: Nej, faktiskt inte (skratt).

Shoshanna: Och den här kommentaren gäller alla, förstår du. Om man tänker på det på det sättet, kommer man att skynda sig att hitta annan hjälp.

Den andra nivån är fysisk. Om du vill lindra fysisk smärta och få hjälp att heala fysiska problem, då måste du undersöka det. Du måste gå till sådana du litar på. Det finns många som kan ge dig råd inom detta område, särskilt när det gäller din mun.

Den tredje nivån är vad det representerar för dig? Förstår du vilket chakra som representerar frågan om tänder?

Gäst: Är det halsen?

Shoshanna: Det är det femte chakrat, din röst och ditt tal. Dessutom representerar det, tro det eller ej, säkerhetens chakra. Du kommer att få problem med munnen när du inte kan säga ifrån, när du inte säger ifrån och när du håller tillbaka. Detta kommer att skapa problem.

Dessutom arbetar alla chakran tillsammans, men ditt femte chakra fungerar utifrån ditt första chakra, för de som känner stor osäkerhet kommer inte att säga ifrån, förstår du.

Så du måste balansera ditt chakrasystem. Du måste börja tala ut, du måste börja känna dig trygg och du måste börja följa din egen väg, förstår du. Du måste börja låta din väg utvecklas. Och du kommer att upptäcka att ditt problem med tänderna kommer att försvinna.

Behandla det först fysiskt, behandla det mentalt och behandla det känslomässigt. Leta efter de saker som vi har berättat och arbeta på dem. Verkar det vettigt, Kära Syster?

Gäst: Ja, tack så mycket.

Shoshanna: Och det är så du helar alla delar av kroppen. Namaste.

Gäst: Namaste.

OWS: Mycket bra. Vi är tillbaka. Vi ber om ursäkt för avbrottet.

Shoshanna: Vi täckte upp.

OWS: Ja, vi vet. Mycket bra. Finns det några andra frågor här?

Mycket bra. Shoshanna, har ni något avskedsmeddelande?

Gäst: Jag har en fråga.

OWS: Ja. De flesta av oss såg president Trump igår kväll i Texas. Kan ni säga om det var den riktiga Trump? Det såg ut som det. Det såg mer ut som den riktiga Trump än den i Arizona. Var det den riktiga Trump?

OWS: Vi har inte direkt friheten att berätta det, men vi tror att du redan vet svaret, eftersom du redan har sagt det.

Shoshanna: Vi har det.

OWS: Mycket bra. Då ska Shoshanna få ge det.

Shoshanna: Kära Syster, får vi dela?

Gäst: Självklart.

Shoshanna: Kära syster, vi brukar bli tillsagda, och vi har en tendens att kanske samla lite karma nu och då. Så vi är till tjänst för alla, och vi hoppas att all karma som vi samlar på oss kommer att försvinna genom det. Så vi kommer att berätta att det var den riktiga Trump! Namaste.

Gäst: Jag visste det! Tack för att ni bekräftade. Tack.

OWS: Ja. Och vi kommer att säga här att när James tittade på detta igår, så kom han till exakt samma slutsats, att det var Trump. Kanske inte den föregående.

Gäst: Bra. Tack.

OWS: Ja. Och vi lägger också till, att det du upplever med honom när han kommer fram och gör dessa saker. Först och främst, när har du någonsin sett en före detta president fortsätta i politiken eller på den offentliga scenen, efter att han lämnat ämbetet? Det har du inte sett förut. Han fortsätter eftersom han fortfarande är en del av det hela och har faktiskt inte lämnat. Men vi lämnar det där.

Shoshanna: Vi vill lägga till.

Kära Syster, det är intressant att Trump som hade valkampanj i Arizona, bar hatt. Vi har aldrig sett Trump bära hatt. Och anledningen till detta var att denne dubbelgångare var tvungen att dölja några av sina drag, eftersom han inte var den Trump vi alla känner. Men vi vet också att Trump, har mycket att stå i. Han räddar Amerika! Så han måste använda andra för att hjälpa till. Namaste.

Gäst: Namaste.

OWS: En gång till, finns det några ytterligare frågor här? Då, nu då Shoshanna, har ni något avskedsmeddelande?

Shoshanna: Det har vi inte.

OWS: Mycket bra. Då kommer vi att säga här att allt som händer här är en del av det nya uttrycket från människor över hela planeten som säger nog, ”Vi har fått nog, vi kommer inte att stå ut med detta längre, vi är suveräna varelser, vi vet att vi är suveräna varelser, vi vet att vi är fria och vill leva våra liv med friheten att välja.”

Shanti. Frid vare med er. Var den ende

 

Kanaliserad av James McConnell

 

www.meetup.com/ancient-awakenings

www.ancientawakenings.org

Article may be reproduced in its entirety if authorship and author’s website is clearly stated.

If you would like to join Ancient Awakenings and participate in our Sunday calls, please go to our Meetup website (www.meetup.com/ancient-awakenings) and join there

 

Översättning: Maggan

Du gillar kanske också...