Ashtar och One Who Serves via James McConnell, december 2, 2022

 

Ashtar och One Who Serves via James McConnell

Jag är Ashtar. Jag kommer i denna tid då händelser börjar visa sig mer och mer över planeten.

Fler och fler av våra skepp syns för många på planeten. Det händer nu, i den stund ni befinner er i nu. Och det kommer att fortsätta ännu en tid, då fler och fler kommer att bli medvetna om oss, till den punkt då det inte längre kommer att kunna hållas tillbaka längre. De kommer inte längre att kunna hålla täckelset över det. Inte den slöja som döljer existensen av varelser bortom denna Jord, era bröder och systrar som ännu en gång återvänder.

Vi har nu haft många rådsmöten under året. Många för att besluta i vilken riktning vi borde gå. Ska vi visa oss allmänt samtidigt? Men det beslöts att det skulle skapa för mycket rädsla på grund av den programmering ni alla genomgått under många år här på planeten, från de mörka styrkorna som fortsätter att försöka hålla kontroll på er allihopa. Detta var ett beslut som inte kunde tas. Och sedan diskuterades andra delar av planen, huruvida det skulle göras över en tidsperiod. Och hur lång den perioden skulle vara innan vi kunde gå för fullt avslöjande.

Det beslöts sedan att det blir ett partiellt avslöjande under en tid, ledande till fullt avslöjande. Där är vi just nu. Det är partiellt avslöjande som mer och mer leder till fullt avslöjande som nu sker. Detta beslöts vid ett rådsmöte nyligen där många av oss kom samman, samlades för att diskutera möjligheterna och potentialerna i planen. Det beslöts att mänskligheten som kollektiv ännu inte är riktigt redo för de fulla konsekvenserna av vår existens.

Men sakta nu, bit för bit, är detta i en process av förändring. För fler och fler börjar bli medvetna om vår existens bara genom att titta upp på natthimlen och se våra skepp. Se genom slöjan som satts upp där, men som inte finns längre eftersom deras tredje öga vaknar upp, även om de inte är medvetna om att de har ett tredje öga eller att det vaknar upp. De olika produkter och olika sätt som er kabal har hanterat för att hålla er borta från förståelsen och insikten om er tredje-öga-process, det frisläpps nu mer och mer till fler och fler.

Och nu har verkligen fler och fler ögon att se med och också öron att höra med. För att se bortom programmeringen och att inse att det verkligen är programmering: programmering av sinnet för att acceptera att ni inte är fria, att ni ska kontrolleras.

Och många av er säger ”nej!” Alla ni, verkligen ni som hör detta, alla ni som är i resonans med dessa ord efter detta, men många, många fler inser nu också, till och med på en omedveten nivå, att det finns så mycket mer i livet. Och ju mer ni lever i nu-ögonblicket, desto mer kommer det att hjälpa er genom denna process, denna uppstigningsprocess som ni befinner er i, och att acceptera planen så som den sprider ut sig framför er nu.

Ja, vi förstår modfälldheten. Vi förstår den ilska ni känner ibland. Vi förstår när ni säger, ”vi har fått nog nu”, och vi säger att allt är väl. För vi skulle verkligen vilja föra detta framåt mycket snabbare än det gör.

Men vi vet också att det inte är möjligt att göra detta. För vi kan inte lägga oss i livet hos alla i kollektivet. Vi kan inte stå i vägen för deras själars tillväxt. Så vi måste tillåta processen löpa på. Därför har vi haft alla rådsmötena för att kunna avgöra precis hur mycket hjälp vi kan erbjuda mänskligheten.

Men vi kan säga er, jag kan berätta för er nu, att allt står redo. Det har varit så en tid. Vi väntar bara på att få ”go”-signalen. Precis som ni i Alliansen, på marken, väntar på ”go”-signalen. Och ja, det finns en ”go”-signal. Den måste bara hitta tidsram och frekvens för att tillåtas gå ut. Ni kommer att förstå mer allt eftersom olika förändringar fortsätter inträffa, olika händelser fortsätter inträffa, olika tillkännagivanden kommer. Men allt detta kommer.

Och förändringarna sker även nu då jag talar med er. Ha ögonen öppna för dem. De nästa veckorna och månaderna kommer det att bli mycket stor förändring i era liv, som ni känner dem nu. Och de liv ni känner kommer inte att vara desamma veckorna och månaderna efter detta. Allting, och mycket, förändras och fortsätter att förändras.

Bara tillåt processen fortsätta gå genom. Det är en process och vi kan inte lägga oss i den processen. Vi kan bara hjälpa den framåt där det är möjligt för oss.

Jag är Ashtar och jag lämnar er nu i frid och kärlek och enhet. Och fortsätt hålla ett öga på himlen så att ni kan se, alla ni som läser detta, alla ni kan se att vi verkligen är här och redo att gå in och hjälpa till när signalen kommer.

ONE WHO SERVES (Kanaliserad av James McConnell)

Om, mani, padme, hum; om, mani, padme, hum; hum. Hälsningar till er! One Who Serves här, och Shoshanna är här.

Och vi står redo att fortsätta processen. Precis som Ashtar precis sa, precis som många av oss sagt en tid, det är verkligen en process ni går genom. Och vi kan inte göra det åt er. Vi kan bara göra det som hjälp tillsammans med er, och det är vad allt detta handlar om. Vi kan inte göra det år någon annan. Ni kan bara göra det åt er själva. Och om ni fortsätter gå genom era liv på det sättet, ögonblick för ögonblick, och lever i ögonblicket, och njuter av varje möjligt ögonblick, då kommer ni inte att se på de saker som sker som att det gå för långsamt. Ni kommer att se dem komma i exakt den tidsram och frekvens de måste komma för er. Det är vad vi har att säga.

Vi är redo för era frågor, om ni har några. Ni kan sätta på ljudet på era telefoner och ställa frågor.

Gäst: Jag har en, hör ni mig?

OWS: Ja, vi hör dig. Ja?

Gäst: Bra. Angående de råd Ashtar talade om, finns det representanter för 3D-jorden i dessa råd, såsom även några av oss i andra former, och om det är så, kan ni säga vilka av oss som finns där?

OWS: Intressant att du tar upp detta, för det är verkligen många av er som deltagit på dessa rådsmöten. Förstås inte i vaket tillstånd, utan i sömntillståndet där ni inte ens kommer ihåg att ni var där. Och många deltar i dessa rådsmöten, även en del ledare på er Jord som är i fysisk kropp kan vara med på dessa möten, vissa av dem. Vi kan inte gå in på vilka de är just nu. Vi tror att ni allmänt kan föreställa er vilka de kan vara, speciellt den som mycket snart kommer tillbaka i bilden här, ni vet vem det är.

Och vi kan berätta för er att det hålls många, många av dessa rådsmöten över hela galaxen. För det är inte bara Jorden som går genom en transformation, utan hela solsystemet, och även galaxen går genom denna transformation. Det är bara det att Jorden, Gaia, leder vägen här, förstår du? Ok?

Gäst: Verkligen

OWS: Shoshanna, har ni något att tillägga här?

Shoshanna: (JoAnnas Högre Själv, kanaliserad av JoAnna McConnell)

Han pratar fortfarande.

OWS: Ja?

Shoshanna: Han pratar fortfarande.

OWS: Ja?

Gäst: Jag vill bara veta om personen ni refererar till är en man, och är hans initialer DT?

OWS: Det vet du redan svaret på.

Gäst: (Skrattar) Det gör jag.

OWS: Ja. Han är en av dem. Ja. Shoshanna, har ni något att tillägga.

Shoshanna: Det har vi inte.

OWS: Bra. Då tar vi nästa fråga, om det finns någon.

Gäst: Ja, jag har en.

OWS: Ja?

Gäst: Jag undrar om ni kan kommentera den sädescirkel som precis dykt upp. Den är ganska fantastisk. Det är lite sent för årstiden att dyka upp, men den såg verklig ut, jag undrar om ni kan kommentera den?

OWS: Vi kan berätta att det är ett tecken. Vi kan inte säga mer just nu. Det är ett tecken dock, på vad som är på väg att hända, som Ashtar sade här. Ok?

Gäst: Tack.

OWS: Shoshanna, vill ni tillägga något?

Shoshanna: Det vill vi. Får vi det?

Gäst: Ja, absolut. Tack.

Shoshanna: Vi ska tillägga att, som One Who Serves sade, det är ett tecken, och det ärt ett tecken för dem som har ögon att se med, öron att höra med och hjärta att förstå med. Namaste.

OWS: Ja.

Gäst: Tack.

OWS: Mycket bra. Finns det fler frågor?

Gäst: Ja. Kan ni vara snälla och utveckla för oss, så att vi förstår när vi hör termen ”Vita Hattarna“, talar vi om bara den högre nivån militärer och ledare på den goda sidan, eller talar vi också om Galaktikerna och Råden och kanske några Ärkeänglar. Interagerar de faktiskt kraftfullt med ledarna?

OWS: Det finns en skillnad mellan de Mörka Hattarna och de Vita Hattarna. Men när ni ser på dem som är de Vita Hattarna, då ser ni på mycket mer än det, som Alliansen.

Alliansen består av så mycket mer än vad ni tänker på som bara militären. Alliansen är precis som det låter: en allians mellan dem som utgör motståndsrörelsen på denna planet och dem som kommer från ovan, från era bröder och systrar i skyn. De är alla en del av denna stora allians. Liksom många av de Uppstigna Mästarna, och alla som deltar i hela denna process som fortsätter att utvecklas varje ögonblick då vi går framåt. Ok? Shoshanna, har ni något att tillägga här?

Shoshanna: Vill du att vi ska tillägga något, Kära Syster? Eller räcker det för dig?

Gäst: Det räcker. Det ger oss lite mer förmåga att lita på vad som pågår, nu när vi vet vilka som faktiskt träffas för att ta dessa beslut. Tack.

Shoshanna: Namaste.

OWS: Ja. Så vi bekräftar bara att det inte bara är militären, det finns så mycket mer i detta. Men det är militären, vad gäller att svära eden till deras konstitution i detta land, liksom konstitutioner på hela planeten, som ska rätta till de felaktiviteter som pågått under mycket lång tid här. Ok? Är det några andra frågor här?

Gäst: Jag har faktiskt en, nu när du nämner det, om det är ok?

OWS: Ja?

Gäst: Det kom precis ett inlägg på ett av de sociala medierna. Det handlade om lastbilskonvojen och sa att försiktighet är av nöden, därför att det kommer att bli en tredagars blackout och att alla förare ska arresteras. Jag fick automatiskt känslan att detta kan vara desinformation. Och att det faktiskt kan vara Alliansen som ska arrestera skurkarna – vi har hört om detta länge. Så jag råder människor att använda sin urskillning. Jag undrar, är jag på rätt spår när jag talar om detta som desinformation?

OWS: Vi ska säga samma sak som du säger till andra: använd din urskillning. Vi kan inte säga exakt vad som sker här, för det är en del av den större planen. Och vi kan inte, som vi många gånger säger, förstöra överraskningen för er. Vi kan heller inte lägga oss i processen. Shoshanna, vill ni tillägga något?

Shoshanna: Vi skulle vilja, men kan inte. Vi vet sanningen, men vi kan inte tillägga något, för de som söker sanningen måste göra det på egen hand.

OWS: Ja.

Shoshanna: Namaste.

Gäst: Ok. Tack.

OWS: Ok. Fler frågor innan vi släpper kanalen?

Gäst: Jag har en liten fråga.

OWS: Ja?

Gäst: Jag undrar om ni kan ge oss en procentsats om hur mycket kontroll Artificiell Intelligens fortfarande har på den här planeten. Minskar den ganska mycket? Är den som 20% nu? Kan ni kommentera?

OWS: Vi ska bara säga att det är mycket lite just nu. Det har ändrats väldigt mycket över tid. Återigen, som del av den större processen som pågår.

Gäst: Ok. Tack.

OWS: Vi kan inte ge dig en specifik procentsats.

Shoshanna: Vi ska tillägga.

OWS: Ja?

Shoshanna: Får vi tillägga, Käre Broder?

Gäst: Åh, ja,

Shoshanna: Detta står i direkt korrelation till människans medvetande. Då människans medvetande stiger, kommer det ni kallar Artificiell Intelligens att minska. På individuell nivå, den individ som ser det för vad det är blir inte längre bemyndigad av det. Så, när medvetandet stiger, får det som kallas Artificiell Intelligens mindre makt. Namaste.

Gäst: Perfekt. Tack.

Shoshanna: Namaste.

OWS: Bra. Ytterligare frågor?

Gäst: Ok, jag kastar in en till, om det är ok? Ni tog precis upp en. Är det ok?

OWS: Ja.

Gäst: Ok. Så ni säger att Artificiell Intelligens(AI) minskar, men jag har förstått att Plejadierna kan vara en kombination av någon sorts AI-teknologi och en varelse med själ. Det kanske är fel? Eller har det något att göra med framskridande eller något sådant? Är det sant?

OWS: Vi talar mer om vad ni skulle kalla ett negativt AI- inflytande här, när vi säger att det minskar. Men det AI-inflytande du talar om fortsätter ihop med medvetandet. Med andra ord, då människans medvetande stiger, då följer Ai-processen med det medvetandet, istället för emot det.

Gäst: Toppen. Det betyder att vi kan ha AI i positiv riktning, men inte negativ.

OWS: Ja, definitivt. Som vi många gånger sagt, teknologi kan gå åt båda hållen. Den kan användas för det som anses vara gott, eller användas för det onda. Förstår du? Har ni något att tillägga, Shoshanna?

Shoshanna: Vi kan tillägga här, om du vill. Vill du det, Kära Syster?

Gäst: Visst.

Shoshanna: Detta är en komplicerad fråga, eftersom den inte är svart eller vit, förstår du. Det är inte det ena eller det andra, som One Who Serves sade. Det är enkelt uttryckt en förstoringsprocess och förhöjningsprocess av vad som redan finns där. Så när du talar om Plejadierna så är deras perspektiv rent. De är här för att hjälpa er. De är här för att föra er framåt i medvetande då ni önskar det, då ni ber om det. Men de använder ett verktyg här och där som förhöjer processen och förstorar deras egen kraft, som vad som på en tredje-dimensionell nivå kallas artificiell intelligens.

Emellertid, förstår du, termen ”AI” förklarar egentligen inte processen. Den visar egentligen inte vad som är möjligt här. Det ni kallar AI innehåller så mycket saker, inklusive lemmar som byts ut. Lemmar byts ut med maskiner. Delar av kroppen som byts ut, artificiella hjärtan, olika artificiella saker. Utmaningen är att kalla det ”artificiellt”, förstår du. Vi måste komma på ett bättre ord. Namaste.

OWS: Och vi ska tillägga att de många skepp ovanför er, som övervakar hela denna process, de fungerar med vad ni betraktar som artificiell intelligens, eller vad vi skulle kalla medvetande. Skeppen själva har medvetande.

Shoshanna: Det är ingen bra term.

OWS: Det är korrekt.

Gäst: Bra. Tack så mycket.

OWS: Ja.

Gäst: Får jag fråga en sak?

OWS: Ja?

Gäst: Det finns många vad vi kallar budskaps-berättelser om en varelse som kallas Santa Claus (Jultomten). Efter att ha sett några julfilmer kände jag mig uppmanad att fråga vad som är ursprunget till början på detta. För jag har en känsla av att det som fördes fram var en varelse, en individ, eller kanske ett medvetande, möjligtvis från utanför planeten, till Jorden för detta med Julen och kärlek och ljus och generositet. Kan ni gå lite djupare på det?

OWS: Man kan bara säga att ursprunget till er Jultomte härrör långt tillbaka med den som är en Nicolas, och det började med delning med någon annan som inte hade det han hade, förstår du? Så det var en givande-process som startade i kärlek och frid, inte frid till världen på den tiden, utan till omgivningen, förstår du? Så det var bara en process som fortsatte och sedan blev det Jultomten tack vare barnen, barnen som älskade den här typen av berättelser och sådant. Så det fick betydelse, ska vi säga, från den plats där det började, och gavs till världen. Det är allt vi kan säga angående detta. Shoshanna, ni kanske har mer perspektiv på detta?

Shoshanna: Vi kan tillägga här. Får vi det, Kära Syster?

Gäst: Ja.

Shoshanna: Kära Syster, som med allting, med alla koncept, alla föreställningar, alla manifestationer, så är detta en arketyp. Och detta är en arketyp för kärlek, medkänsla och givande, utan föreställningen om att få något tillbaka. Den sanna föreställningen om givande är att ge utan att förvänta sig något tillbaka. Varje individ som ger från sitt hjärta, som erbjuder sin tjänst utan förväntan på något tillbaka, har den arketypiska anden av den ni känner som Jultomten, Santa Claus. Det är konceptet. Det är arketypen för givande. Namaste.

OWS: Mycket bra. Fler frågor? Vi måste släppa kanalen, men vi tar en fråga till om det finns någon.

Gäst: Hälsningar. Får jag fråga en sak?

OWS: Ja, det kan du.

Gäst: Kära One Who Serves och Mästare Shoshanna, jag förstår att vi måste träna tålamod och så många andra saker eftersom vi befinner oss i en skola, och att denna skol-cykel upprepar sig. Ni vet, iland är saker dåliga, ibland bra, och en del saker är i övergång. Och senare går de tillbaka till att vara dåliga, bra och i övergång. Ni vet, jag förstår cykeln, och är inte längre fast vid dess resultat, eftersom jag vet att skolan förändras. Det är en skola.

Emellertid, jag vill tala för alla dem som nästan känner sig bedragna, eftersom vi så länge ombetts att fortsätta sända ljus, fortsätta göra vad vi kan, fortsätta göra det här och det där. Och, vet ni, vissa av oss har gått in för detta, i vårt varande, i våra resor, i våra nöjen, för att kriga för dessa saker, eller hur?

Och att sedan höra ett råd säga, ”nåja, ni är inte redo, vi skjuter upp det”. Eller som jag häromdagen hörde en annan mästare säga, ”Ja, RV:n har inte skett eftersom de som har kontrollen bara inte är redo för det”.

Detta kan göra oss upprörda, att tänka att så många av oss tryckt på så hårt, och så verkar någon mörk varelse därute känna att de inte vill dela med sig, och att de fortfarande har kontrollen.

Jag menar, kan ni hjälpa oss förstå hur detta är möjligt? Vari ligger konflikten i att ta bort de varelser som blockerar processen, och slösar vi bara bort vår tid när vi bara fortsätter att trycka på och trycka på och trycka på? Borde vi ta oss en mer vara-i-kontakt attityd och bara komma för meditation och tänka glada tankar, och bara låta det ske när det sker? Vänligen utveckla detta. Tack.

OWS: Vi ska titta på detta från den större bilden, från vad som kunde ha hänt. Med andra ord, alla dessa rådsmöten som genomförts har gått genom processen att föra detta längre och mycket snabbare än som skulle ha skett, eller skulle ske. Ni måste också förstå att utplåning av hela planeten var en del av de mörkas plan, och det har förstås ändrats. Det ändrades och fortsätter att ändras på olika sätt. Så den som tidigare helt riktigt sa att ni går fram med blixtens hastighet har rätt.

Ni går mycket, mycket snabbare genom denna process än vad något av dessa rådsmöten förstod. De trodde inte att Jorden, att det mänskliga kollektiva medvetandet på denna planet, många trodde inte att ni kunde göra detta. Men det fanns vissa, som Sanat Kumara, Sananda och andra som sade ”Jo, det kan dom, och vi kommer att hjälpa dem genom processen; vi ska inte göra det åt dem, men vi ska hjälpa dem”. Och det är precis vad som sker. Och fler än ni kan föreställa er har kommit in i Alliansen vid det här laget. Så de mörka styrkorna kan omöjligen besegra Alliansen här, för den ligger så långt bortom deras magra tredje-dimensionella förståelse nu, förstår ni? Shoshanna, har ni något ni vill tillägga?

Shoshanna: Åh, vi har mycket att tillägga. Vi är inte säkra på att vi behöver göra det, men vi gör det om du vill, Kära Broder.

Gäst: Ja, gör gärna det. Så många av oss hänger kvar kring dessa  känslor.. Tack.

Shoshanna: Käre Broder, vi är ledsna. Vi känner i våra hjärtan den smärta du känner om bedrägeri, besvikelse, sorgsenhet, frustration. Vi känner allt detta hos dig, Men Kära Broder, alla dessa känslor beror på att er planet har elementet av tid, och tid är en bedragare. Tid, föreställningen om att saker tar för lång tid, eller inte tillräckligt lång tid, eller att tiden är för kort, är en bedragare av rörelse i medvetande.

Det ser ut som den här planeten går sakta, men den har funnits i miljarder år. Och det som sker nu är fenomenalt! Det är fantastiskt för alla som står bredvid och, som One Who Serves sade, ser på den större bilden, förstår du.

Du kan inte engagera dig i småsaker. Du kan inte säga, ”Den här människan fick ingen Thanksgiving måltid; eller, den här personen fick inga nya kläder, eller, den här personen är en missbrukare; eller, det händer saker vi inte kan föreställa oss.” Du kan inte göra det, för det ger dessa saker kraft. Du måste se Guds härlighet i allt. Du måste se rörelsen i medvetande i allt. Oavsett hur litet det är, så sker en stor rörelse i allt.

Vänligen, Kära Broder, lita inte på att elementet av tid berättar vad som verkligen sker. Du måste känna det i ditt hjärta. Du måste vara den kärlek du kom hit för att vara. Du måste vara den förändring du kom hit för att vara, även om det är svårt på så många sätt.

Vi ser dig. Vi höjer dig till skyarna. Vi bugar för dig. Namaste.

OWS: Mycket bra. Då kan vi släppa kanalen. Shoshanna, om ni vill kan ni ge oss något som avslutning, annars går vi vidare.

Shoshanna: Vi har inget.

OWS: Bra. Då säger vi bara att fortsätt vara den ni är, när ni går genom processen dag för dag, eller ännu hellre, ögonblick för ögonblick, och låt allting spelas ut, som vi många gånger sagt, som en film som spelas ut framför er. Och vet att filmen vid någon punkt tar slut, åtminstone ett slut som förbereder er för nästa rörelse i medvetande som kommer därefter.

Shanti. Frid vare med er. Var den enda.

www.meetup.com/ancient-awakenings

www.ancientawakenings.org

Översättning: Markku

 

 

 

 

 

 

Du gillar kanske också...