Ashtar och Sananda via Galaxygirl, 5 februari, 2018

Ashtar och Sananda 

Via Galaxygirl, 5 februari 2018

Hälsningar markteamet! Det är jag, Ashtar från Galaktiska Federationen och jag undrar om ni känner av förändringen i vindarna? För förändringen avancerar snabbt på ytan av vår älskade Moder Gaia, som har fullt upp med uppstigningen, liksom ni mina kära vänner!

Det är sant. Medan mycket förblir detsamma på ytan, utseendemässigt sett, händer det mycket mer bakom scenen i detta spel, än ni för närvarande är medvetna om. Förändringen är här, kära vänner, och ni är bland de privilegierade att uppleva, förstärka och grunda dessa ljuskoder och skapa den verklighet ni innerst inne har längtat efter i era hjärtan.

Vi längtar efter att ni till fullo ska vakna upp och bli medvetna om er fulla potential, som de gudar och gudinnor ni så ofta har fått höra att ni är. Ni är alla en liten del av Källan, nerpackade i en liten mänsklig form, som för närvarande också genomgår en gigantisk metamorfos vid denna tid, i detta Nu.

Förändringen är definitivt här, och den blåser bort mörkret för att ge plats för det strålande ljuset. Vi ser er och vi högaktar er. Vi gör vår del för att skydda er och rensa luften och era skyar. Ni gör detta äventyr till en succé, för ni förankrar det djupt ner i grunden på vilken vi kommer att skapa och bygga vår grund för Nova Gaia.

Djuren känner av förändringen. Om de uppträder oroligt så lugna dem, så som de ofta lugnar er. De banar väg för er uppstigning. Hedra dem, såsom de hedrar er. Respektera Moder Jord och allt liv, för allt håller på att förändras just nu. Det är verkligen mycket spännande och också en väldigt spännande tid att vara inkarnerad på Gaia.

Vi försäkrar er att ni är mycket redo för den nära förestående övergången, för ni har förberett er för det här under många livstider, både här och på många andra platser också. Jag, vi, från den Galaktiska Federationen, är så otroligt stolta över er. Er hemkomst är nära förestående, och vi ser fram emot att fira den tillsammans med er med stor förväntan.

Utnyttja kraften i denna förändringens vind. Fyll den med violett eld! Bli kreativa! Vi är alltid glada åt att se hur våra jordade alkemister utnyttjar kraften i elementen omkring sig till nytta för allt liv. Gaia välkomnar er hjälp. Allt är nedtecknat och allt är en del av den stora förändringen av spelet. Låt oss tillsammans skjuta av startskottet!

Jag är Ashtar, och det kommer inte att dröja länge nu.

 

Är det min tur nu? Hälsningar vänner, det är jag, er Sananda, och jag vill tal om hur glada och uppspelta vi är när vi ser er i ert mest utsatta tillstånd, och ändå hittar ni den styrka inom er som är redo att komma fram. Ni gör det! Och era kroppar börjar reagera bra på dessa förändringar, eller hur? För ni håller på att bli Galaktiska Människor, vilket aldrig tidigare har skådats – en ny skapelse mitt framför våra ögon – och era med.

Ni är så älskade i detta ögonblick av stor förändring. Ni är så stöttade. Hela Himlens Sällskap stödjer er och vi är sprängfyllda med kärlek och beundran för våra vänner och familjer, som för närvarande genomgår alla förändringars förändring! Vi vet, vi vet, att ni är trötta ända in i märgen – men det kommer också att upphöra.

För när allt kommer på plats och den galaktiska pulsen är på väg, kan ni vara säkra på att allt kommer att förändras på ett ögonblick. Tiden för varningar och olyckor har passerat. Ni har för länge sedan valt sida och era vänner har valt sida, för även bakom slöjan är ni formidabla ljuskrigare.

Vi älskar er oändligt. Vi stödjer er på alla cellulära, emotionella, mentala och andliga nivåer – om ni bara frågar oss. Så snälla, fråga! Låt oss ta varandra i hand och marschera – över denna fantastiskt vackra regnbågsbro av gemensamma ansträngningar – med lätthet och elegans, som en solid vägg av kärleksljus tillsammans.

Jag älskar er. Jag är alltid här för er. Prata med mig, jag är en god lyssnare. Var i frid. Var lugna. Allt har blivit perfekt orkestrerat. Allt är bra! Slappna av och låt vinden blåsa bort allt som inte längre tjänar er och kliv in i ert nya jag – ert ÄnglaJag!

Jag är er Sananda. Känn min energi och var i frid.

 

 

Översättning Ulla Krogh – www.st-germain.se

 

 

 

 

Du gillar kanske också...