Ashtar via Pallas Athena, 5 december 2015

 

 

images

 

Uppvaknandet av alla Uppvaknanden

 

Detta är Lord Ashtar som tjänar den Mest Strålande (Kristus) i sitt uppdrag av Kärlek.

Hälsningar Kära Familj,

Detta ögonblick är över oss alla för att komma ihåg våra kallelser och varför vi är här på Moder Jord. Många är fortfarande inte vakna för de är alla fångna i sin 3D illusion. De ser för mycket utanför sin verklighet, tänker och ser med sina fem sinnen, hellre än med sitt sjätte sinne – intuition.

Som det har sagts många gånger i senare meddelanden: gå inom er för att få alla svar!

Er värld förändras runt omkring men vissa är inte medvetna, för att många är för upptagna med materiella saker och har gått av sina vägar och glömt de kontrakt, de hade undertecknat före inkarneringen den här senaste gången.

Mina kära, slutet finns till hands, för att gå till och nå er Glans … för vad er själ har längtat efter och arbetat mot i eoner. Var god och känn ert hjärta kallar er att vakna upp från er djupa sömn och komma ihåg vem ni är, Mina Älskade.

Gaia kan inte vänta längre; hon är mer än redo att nå sin Glans, vilket är långt försenat. Hon älskar er, hennes barn. Hon stannade sin Uppstigning och väntade tre år till för att fånga upp er att stiga upp med henne. Nu vill ni väl inte missa att gå med henne, igen? Kära ni, ni är de som ni har väntat på … att föra Ljuset till världen och hjälpa er Moder Jord … för hon kan inte göra detta utan er! Ni har kommit så här långt hitintills; försena inte er själva längre!

Var snälla och tro inte för ett ögonblick att ni inte är tillräckligt bra, för ni är alla Mästare från alla de många livstider … som är tusentals … och Mina Älskade, ni har erfarenheter att skapa världar! Detta får ni inte låta passera på grund av ert sovande i illusioner!

Vi här uppe vet att de flesta vaknar och vill vara på väg till Överflöd, Fred, Kärlek och Ljus … och mycket mer.

Det här är vårt budskap till hela mänskligheten, för alla saker börjar att poppa upp, så att säga. Vi vill ge detta ett till försök till klimax och dess drivkraft.

Det kommer att ta 26.000 år till att komma genom detta sätt igen.

Det här är varför vi upprepar ovanstående sanning, för alla att inse allvaret i att vi gör detta från vårt hjärta till ert hjärta. Mina Kära, Moder Gaia bjuder in er alla att komma med henne.

Vi ska avsluta med en högre notering, för att låta er veta att ni är älskade bortom alla mått och vi är här för att hjälpa er att nå era mål.

Vakna upp! – Era Kristall Ljus Kammare väntar!!

Att Tro är att Se!

Er broder,

Ashtar

 

Tack Älskade Ashtar, Pallas Athena

 

 

 

 

 

 

Översättning: Mie Fjällvide

Du gillar kanske också...