Det Plejadiska Höga Rådet via Daniel Scranton, 6 februari 2018

Det Plejadiska Höga Rådet via Daniel Scranton, 6 februari 2018

Per Staffan 6 februari 2018

Uppdrag: Jorden ∞Det Plejadiska Höga Rådet av Sju

“Vi är det Plejadiska Höga Rådet av Sju, och vi är glada att kunna erbjuda er våra visdomsord.

Innan ni någonsin satte foten på planeten Jorden för första gången förstod ni att detta var ett uppdrag. Ni förstod att Jorden hade en mycket speciell plats i galaxen och att ni började på ett mycket specifikt uppdrag för hela medvetandet.

Ni såg alla denna erfarenhet som den största möjliga utmaningen ni kunde delta i. Och fastän ni visste att det skulle finnas några väldigt mörka tider, en del smärta och lite för mycket lidande, steg ni rakt in i den och bestämde er för att detta var den enda platsen för er att vara på.

Nu när ni började er livscykel på planeten Jorden förstod ni också hur långt ni skulle kunna expandera. Ni förstod att belöningen för att vara på planeten Jorden var som inget annat i galaxen. Och så känner ni att smärtan och lidandet var värt det. Ni kanske inte känner det nu, därifrån ni står, men vi garanterar er att ni känner det på nivån av ert högre jag och er översjäl.

Ert nästa uppdrag på denna resa är att skapa en helt ny jordisk upplevelse för er själva och för alla kommande generationer, och dessa erfarenheter kommer inte att handla om utmaningar. Nästa uppgift handlar om att uppleva glädje och ohämmad, ovillkorlig kärlek. Ni har kommit så långt för att känna hur det är att flytta från mörkrets djup till exstasens höjder.

När du bestämmer dig för att inleda det nya uppdraget är upp till dig. Det är upp till dig hur mycket längre du spelar med de tredimensionella reglerna och när du fullt ut tar emot det femdimensionella perspektivet, den femdimensionella frekvensen, den femdimensionella upplevelsen av verkligheten. Vi vet att många av er är redo, och vi säger till er att ni är det. Det handlar bara om att öppna ditt hjärta, låta det vara din guide och glömma allt som du tror att du har lärt dig fram till den här punkten.

Vi är det Plejadiska Höga Rådet av Sju, och vi är mycket förtjusta i er alla. Det är allt.”

 

 

Översättning: Lars-Eric

You may also like...