Ashtar on the road, 25 november 2014

Ashtar on the road teleconference, 25 november 2014

Via: Susan Leland

Om den Gyllene Tidsåldern, Om Yertle som faller och SHAKA*

Hälsningar Käraste Familj! Och välkomna till Bryggan på mitt skepp, Det Nya Jerusalem. Vi är verkligen en storslagen Samling! Och vi bjuder er att andas in de energier som är här – för att vara säkra, uppspelta, förtjusta vid denna Sammankomst – som ni har valt att komma till. Men ännu mer, energierna av vår Enhet, de energier som alla är baserade på Kärlek, Medkänsla och Tacksamhet, för att vara säkra. Och låt oss fokusera speciellt på Tacksamhet.

För det är en helgafton. Vi kallar dem Heliga Dagar, eftersom hela säsongen är gjord av Heliga Dagar och heliga stunder. Men det är en helgafton som har blivit lite kommersialiserad och som firas i USA och har växt eller vi kan kalla det, utvecklats i sina traditioner, så att alla framför allt tänker på festligheter. Och vilka fantastiska festligheter det är på vissa platser på vissa bord! Det är en tid för familjegemenskap att dela denna festlighet.

Och vi erbjuder er en festlighet här ombord på Det Nya Jerusalem, men en annan ingrediens. Den består av att vi är tillsammans i de energier vi genererar. Och det är i sig helt magnifikt! Och detta kan fortgå, för det har alltid varit så. Det är helt enkelt så att det inte har funnits någon allmänt igenkänning. Så tänk på era bord – var och en av er – och tänk på ert bord som ett bord fyllt av Kärlekens festligheter och allt det som Kärleken omfattar. Och tänk på det som en möjlighet att säga ”tack” på vilket språk ni än talar, då vi hälsar er med vår tack för att ni är här och för att ni lever de liv som ni gör just nu, för att ni är just de som ni är, trogna i att följa era livsvägar! Och detta är förstås också en tid att vara tacksam för att planeten Jorden är förbi alla sina vändpunkter och därför är det garanterat. Jag talar förstås om Uppstigningen!

Nu är det nära förestående – ni har hört om åtaganden om att föra fram Sanningen om vår existens och om vår Kärlek för er och om vår hängivenhet med att hjälpa er på alla möjliga sätt med Planeten Jordens Uppstigning och allt vad det innebär. Och vi skall tala ett ögonblick om det och försäkra er om att vi är väldigt målmedvetna att hjälpa till när det gäller att föra in eller skall vi kalla det öppna upp för Den Gyllene Tidsåldern!! Ni kanske redan har känt det som att ni har levt i Den Gyllene Tidsåldern, eftersom det är så många förändringar som äger rum. Vi skall bara summera det och säga att de kedjor som hållit er fångna under alla dessa eoner av tid går sönder nu och kastas bort, en efter en efter en, och så vidare och så vidare. Dominobrickorna faller och den inbördes ordningen ökar i hastighet än mer, alltså de faller, de faller i den ordningen de skall och det ökar i hastighet – allt snabbare, och snabbare!

Och ja, det sker uppsägningar och ni hör varför. Det finns många vars namn är kända i er värld, så att säga, som vill komma fram, oavsett om det är en äkta önskan att bli förlåten eller om det helt enkelt är att de är rädda. När Ljuset lyser upp onda gärningar, blir de som har befunnit sig i mörkret rädda. Välkomna ut dem till Ljuset och döm dem inte om vad eller varför de motiveras att komma fram. Tacka dem bara för den Sanning de än berättar. Det kommer att bli svårt att se eller höra, eller läsa om. Det är anledningen till, Käraste Ni, att vi visar er många Sanningar. Ni tar emot ännu fler i era e-mails eller på internet och så vidare. Det handlar om att praktisera Förlåtelse, vilket innebär att vara utan dömande. Javisst, de behöver svara. Men det betyder inte att de behöver svara direkt till er, Käraste Ni, inte direkt. Förlåt dem och uppmuntra dem, gör det möjligt för deras Mod att titta fram och säga Sanningen, att äga det, så att säga. De kommer känna sig mycket bättre efter att ha gjort det! Och om de vet att de är förlåtna och att de är älskade vad de än har gjort, kommer det att uppmuntra dem ännu mer efter att de kommit över sina inledande reaktioner som är rädslobaserade. Och det finns ingen kraft i Universum som är mer magnifik och effektiv i att omvandla rädsla än Kärlekskraften!!!

Så lys med era Ljus och de till en början försöker gömma sig, försäkra dem bara i era telepatiska kommunikationer, i era meditationer, i era böner och så vidare. Låt dem bara veta att Världen lyser för dem med och att de också kan bli fria!

Ni har hört en del exempel om hur det kommer sig att de mörka hattarna, de i toppen på den mörka pyramiden av hattar – får människor att utföra deras befallningar. De får människor att göra de mest vedervärdiga handlingar. De tar dem tillfånga. De utövar utpressning på dem. De drogar dem. De använder hjärntvättningsmetoder. De hotar deras familjer. Och det bekommer dem inte det minsta att döda någon eller tortera någon, inte ens när det gäller medlemmar i deras egna familjer, till och med sina egna barn! De har inte den minsta känsla för rätt och fel, så att säga. De drivs av detta.

Nu kanske ni säger ”åh, de är fruktansvärda människor som inte förtjänar någon Medkänsla”. Men det är inte sant. De förtjänar Medkänsla precis som ni. Det är svårt, men bara lys med era Ljus och bjud in dem till Ljuset. Ju fler som gör detta, desto mer kommer ni upptäcka att NI lyser ännu starkare, lyfter upp allt fler och med allt större lätthet, för ni har släppt ert BAGGAGE med att lägga skuld på andra. För, låt mig berätta något för er, Käraste Ni, ni kanske tror att ni lägger skulden på någon annan för någon grym handling eller något program som instiftas eller vad som helst. Men dem som ni egentligen lägger skulden på är er själva.

Ni har hört uttrycket ”The buck stops here”,(Pres Trumans citat. Övers anm) vilket jag verkligen uppskattar. Men, låt oss säga en sak, det börjar här inom var och ens Hjärta. Och så är det att förena sig med oss i Kärlek, Medkänsla, Förlåtelse och Tacksamhet och uttrycka det till ALLA, varje levande varelse, i denna värld och bortom den!!

Och alla medlemmar av Moder Gaias Kungarike är redo att ta emot era välsignelser. Det är inte bara om Mänskligheten jag talar. Det är alla Moder Gaias kungariken, så välsigna dem alla. Och då ni gör det, Käraste Ni, kommer ni att välsigna er själva. Ni kommer att föra upp er själva till ett högre rike av Kärlek att ni känner er Enhet med allt liv, att ni känner och vet och på vissa sätt förstår – även om ni inte kan sätta ord på det – att ni själva också är Gudomliga och ni också är på gränsen att träda in det helhet, den absoluta helheten i Den Gyllene Tidsåldern! Vi är i en övergång precis nu. Vi är på väg dit!!

Och vissa av er kommer att träda in i Högre riken. Det gör ni när ni sover. Ni gör det när ni mediterar och så vidare och så vidare – Högre Riken där det ända som finns är KärleksLjus, där Kärlek och som Kärlek är och alla uttrycken är Kärlek – de är allt som uttryck! Och ni vet vad det är att vara i denna salighet, i den frid ”som går bortom allt förstånd” och det är dit ni är på väg, och Högre! Och därför är det så mycket att vara tacksam för!

Nu har vi något annat att tala om innan vi avslutar vårt meddelande till er och det är: vi bjuder in var och en av er, när ni kontemplerar över vad ni vill att era festligheter skall omfatta – om ni firar Tacksägelsedagen eller vad ni nu planerar att ha på era bord när det gäller näring, vare sig ni firar Thanksgiving eller inte – räder vi er att hedra er egen gudomlighet. Och när ni går in på marknaden för att köpa vad ni nu inte odlar till er själva och er egen näring, rekommenderar vi att ni tänker på att era kroppar är Heliga och Gudomliga. Och nu är tiden inne för att börja inta enbart det renaste, icke-GMO, näringsrika livsmedel till er själva!! När era fysiska kroppar med det bästa ni kan – det högsta och bästa skall vi säga – precis som ni ger näring till era andra kroppar med Kärlek och allt som är Kärlek!

Er fysiska kropp är inte separerad ifrån resten av er. Den är en del av er. Och det är dags att ni börjar läsa etiketter på packeterad mat, frusen mat, konserverad mat. Det är dags att ni talar om för dem som arbetar på marknaden att ni kräver ren mat som Moder Gaia först visade dem på Planeten Jorden. Tänk på detta. Det är visa omsorg och nära sig själv på alla sätt som finns. Det är att informera er om vilka som är de bästa näringsämnen ni kan ge er själva. Det kanske låter som ett dömande, men vi kallar det ”urskiljning”. Och om det betyder att ni kanske behöver förändra vissa saker, ja men hoppa rakt in i det och gör dessa förändringar!

Visst finns det teknologier – vissa är fortfarande oupptäckta kan man säga, i detta nu – teknologier som kan hela och föryngra era kroppar, era fysiska kroppar. Men möt dem! Vi rekommenderar att istället för att sitta tillbakalutade och vänta på att de skall upptäckas, så börjar ni på ett kontrakt med er själva att kanske äta ett nytt livsmedel varje vecka eller sluta äta en sak i veckan eller något liknande.

Ni har alla något ni kan göra för att främja ert näringsintag och här är nyckeln: Det är att göra det med Kärlek! Det är att ge era fysiska kroppar en värdefull gåva under dessa Heliga Dagar, vad det än är. Och vet att vi inte dömer. Vi bara garanterar att er Uppstigningsprocess kommer att öka farten om ni tänker på att det är era fysiska kroppar som behöver lättas upp, som behöver bli mindre täta och mer ljusa, för ni tar dem med er!!

Och det handlar bara om att vara hängiven i en slags förberedelse, eller skall vi kalla det för ytterligare förberedelse av era fysiska kroppar. Varför säger vi detta, Käraste Ni? Det är för att hela planetens matsystems-program förändras. Och därför att komma från en attityd av Tacksamhet för att ha information kommer att gagna er väl och kommer att göra det möjligt för er att hjälpa andra!!

Ni kanske känner till berättelsen om Sköldpaddan Yertle. Jag är ganska förtjust i den här historien. Ni förstår, det var en gång en kung, kungen av alla

sköldpaddor och han var kungen av dammen, där alla sköldpaddor levde. Men han bestämde sig för att han skulle bli en än mer storslagen regent än det och att han skulle regera över alla platser som han kunde se och bortom dem. Så han beordrade alla de trogna sköldpaddorna att

stapla upp sig själva, den ena på den andras rygg – med honom förstås, som den första att kliva upp och komma högre medan sköldpaddsstapeln fylldes på under honom.

Men det var något som hände, för detta kunde inte pågå för alltid, för där uppe på toppen av stapeln sa han, ”Åh, jag är Sköldpaddan Yertle, åh fantastiska Jag, för jag regerar över allt jag ser!” Och stapeln blev allt högre. Och nästan alla sköldpaddor befann sig i denna stapel och ni kan ju föreställa er att det var rätt obehagligt för dem som var underst.

Men sedan hände något som förändrade det hela. Någonstans långt ner i sköldpaddsstapeln fanns det en liten sköldpadda som hette Mac och Mac rapade högt och ljudligt och med stor energi! Och den rapen skakade kungens tron och Kung Yertle tumlade ner i den leriga dammen och det var slutet på hans storslagna styre.

Och nu har SHAKA* vågat rapa! Och SHAKA har skakat om Monsantos tron och de andra företagen, som har styrt nästan hela Planeten Jorden med sina koncept om hur man skall bli rikare och hur man skall kontrollera de 99% av Planeten Jordens befolkning genom att förgifta deras mat. Och allt strömmar ut. Och det går runt om hela världen och rösten, eller skall vi rapen är SHAKAs röst! Nu kan ni gå och läsa allt om det** och om ni inte har hört talas om det handlar det om GMOs betalningsanstånd, vilket hade passerat på grund av väljarna på ön Maui och faktiskt på två andra öar, Moloka´i och Lana´i, vilka är delar av Mauis län. Och Fas 1 är att betalningsanståndet är förbi. Fas 2 pågår nu. Vi uppmuntrar er att stötta SHAKA i deras målmedvetenhet och att resultatet skall bli framgångsrikt där betalningsanståndet faktiskt införs.  Och när det sker på Maui, kommer det ske över hela USA och vilken plats som helst som Monstant och dessa andra företag har köpt upp marken eller krävt markrättigheter, och förgiftar inte bara marken, inte bara Jorden, vilket är ganska grymt utan vattenvägarna och himlen. De spejar med många förgiftade ämnen inklusive Agent Orange. Föreställ er att äta Agent Orange!

Jag skall inte fortsätta. Jag bara talar om att tronen har skakats om. Och därför bjuder vi in er alla att förena er med oss på Det Nya Jerusalem och genom hela Universum i ett stöd för SHAKA, stöd för Moder Gaias Kungariken inklusive Mänskligheten. Och det är något ni kan göra med era böner och meditationer och ni kan också göra det när ni går till marknaden för att köpa vad ni nu skall äta, dricka eller sätta på era fysiska kroppar!

Vi tackar er. Detta är den mest lämpliga Samling att diskutera det här i. Så låt oss vara i denna Tacksägelse tillsammans, att denna rap är en av många förändringar! Detta är inte den enda. Det finns många många som är på gång, men det är upp till människorna, Mänskligheten på Planeten Jorden, att ta tillbaka sin Frihet, att göra det från de Högsta Rikena av Kärlek, att göra det med Medkänsla, med Förlåtelse och Med Tacksamhet till alla.

Och det är upp till er, Käraste Ni, att komma ihåg att tacka för att ni är här under denna storslagna tid i Planeten Jordens historia och för inträdet till den Gyllene Tidsåldern och bortom den! Och därför firar vi med er och vi tackar er för att ni är ett med oss, för att ni är de stora Ljusbärarna, Ljusarbetare är vad ni är! Fortsätt lysa, Käraste Ni, och vet att Vi Är Ett Med Er och vi älskar er bortom alla ord. Och så är det! Namaste och Salut!

*SHAKA – Sustainable Hawaiian Agriculture för the Keiki (Barn) and the Aina (Land)

** – http://www.ashtar ontheroad.com/gmo-moratorium-movement.html

Svensk översättning: Charlotta Olsson – www.st-germain.se

Du gillar kanske också...