Ashtar Sheran via Sharon Stewart, 12 juni, 2020

Ashtar Sheran

via Sharon Stewart

den 12 juni, 2020

Jag är Ashtar Sheran, med ett budskap till alla Ljusarbetare.

Era Rådförsamlingar vägleder er.

Vad menar jag med det? Tråkigt nog inser många av er inte den betydelse som ni har med er existens på Jorden just nu. Ivo har förklarat en del av detta i videor och böcker och Sharon har återgett meddelandena, så jag ska nu lägga till min del i detta.

Ni alla representerar en värld, eller världar, eller dimensioner i ert arbete här på Jorden. Som jag sade så kanske ni inte inser det. Ni är multi-dimensionella och tidvis är ert arbete det likaså.

Ifall ert alldeles senaste tidigare liv var i Plejaderna, så har ni tilldelats Plejadiska guider, ibland en tvillingflamma, ibland familjemedlemmar från denna livstid och ibland rådsmedlemmar som på nytt önskar fylla Jorden med kunskapen från denna rådförsamling, genom er. Rådets medlemmar övervakar er ständigt, eftersom ni är en ambassadör för deras världar och representerar dem på Jorden. Ert liv är inte mindre betydelsefullt än det.

Tidvis kanske ni ser varelser som är obekanta för er, ni ser skuggor som går igenom ert hem, ni drömmer om främlingar som för er verkar vara utomjordiska … dessa är ofta rådsmedlemmar eftersom de undervisar er, svarar på era frågor och arbetar på ert uppvaknande.

Om ni till största delen har liv i något särskilt område i galaxen, såsom Vega och Sirius, i likhet med Sharon, så kommer ni att få besök från rådsmedlemmar från bägge dessa världar. De kan även vara av olika frekvens, om ni har haft liv med olika frekvenser i deras världar.

Ifall ni har haft tidigare liv i flera olika konstellationer, eller i flera olika dimensioner, så grattis, ni spelar en roll av att få införa den Endas kunskap igenom till er planet. Ni är en fullständig varelse med information som flera världar, samt självaste Gud har anförtrott er.

Om ni är en mästare, så kommer det också att vara möjligt att få tala med mästarna.

Ifall er fysiska kropp har andra blodslinjer än de som er själ till största delen har, så är dessa rådförsamlingar intresserade av er. Nyckeln är DNA.

Ni är en mottagare, ni får ta emot energierna från dessa konstellationer, deras stjärnor och från människorna på dessa planeter och det finns ingjutet i ert DNA och överförs ner till Jordens inre kärna. Gaia berikas av era energiöverföringar. Detta sker ständigt, men i synnerhet vid tider för höjdpunkter med öppna portaler, galaktiska harmoniseringar och även genom besök.

Ett flertal av er har ingen aning om den unika roll som ni spelar för att rekonstruera Jorden som en kunskapsbank, för att återställa henne till det underbara rike av perfektion som hon en gång i tiden var.

Ljus införs till er planet på så många sätt och i och med det så höjer ni dess frekvens och frekvensen hos människorna på den. Ni höjer dem tillbaka till deras prakt i egenskap av de Olympier som de en gång i tiden var, Atlaserna, Afroditerna, gudarna som under Antiken vandrade på denna planet, de fantastiska, kärleksfulla, mäktiga varelserna som jordborna en gång i tiden var.

Ert bidrag är så uppskattat, ni har ingen aning om hur älskade ni är.

Vi finns med er.

Adonai,

Ashtar

www.sharonandivo.weebly.com

 

 

 

Översättning: Aslög

 

Du gillar kanske också...