Josef, forskaren och läkaren, via Inger Noren 14 juni 2020

Josef, forskaren och läkaren, via Inger Noren

14 juni 2020

 

Nu är det verkligen upprörande med dessa läkare och forskare som verkligen leker med människors liv. Det har framkommit att det ska bli en massvaccination på barn med substanser som är direkt dödande. Att inte människor har tagit till sig så mycket kunskap och kurage att protestera mot dessa vaccinationer. Det har rapporterats så mycket på sista tiden om hur farliga dessa vaccinationer är. Det är betydligt mindre farligt att verkligen få sjukdomen istället. Det överlever fler barn än av vaccinationerna.

Det är verkligen förvånande att myndigheterna är så intoleranta mot sitt folk. De verkar inte bry sig särskilt mycket, men förmodligen vet de inte hur farliga de är. Alla måste ta ansvar för vad som händer på Jorden nu. Det kommer att bli uppenbart för folket om vad som har skett med och mot människorna i väldigt lång tid, både vad gäller medicinen men även den övriga strukturen i samhället. Det blir en ögonöppnare för många och som förklarar väldigt mycket varför människor är så förtryckta. Nu måste människor bli fria från detta gyckel som det faktiskt är. Ingenting har varit gynnsamt för folket. Endast ett förtryck för vissa personers egna intressen.

Nu är det dags att säga ifrån och bli fria från dessa förtryckare och stå i er makt för en förändring. Vi som är på denna sida av väven ser vad som sker och vi är många som kommer att tillsammans slå larm om felaktigheter och orättvisor i världen, oavsett om det gäller medicin eller annat som inte gagnar människorna.

Detta var mitt meddelande för denna gång och tyvärr blir det fler inte så positiva besked i fortsättningen, men var viss om att det kommer att bli bättre, det kan vi lova. Var rädda om varandra och er själva. Håll ögonen öppna om vad som sker på Jorden.

Med ljus och kärlek Josef

Stort tack …. I kärlek jag tjänar …. JAG ÄR

 

 

Kommentar: Josef avled år 2017 efter ett liv av arbete inom medicinsk forskning. Med hänsyn till hans nu levande familj används inte hans riktiga namn.

 

 

 

 

 

 

 

You may also like...