Ashtar Sheran via Sharon Stewart 2 maj 2021

 

Ashtar Sheran via Sharon Stewart 2 maj 2021

 

Uppdatering: 2 maj 2021 | Ashtar Sheran via Sharon Stewart

 

3 maj 2021

Jag är Ashtar Sheran med ett meddelande till de på planeten Jorden.

Genom att granska era rundabordsdiskussioner, granska de nyheter som presenteras av de som är kunniga i era alternativa samhällen, måste vi säga att ni alla gör ett underbart jobb med att informera allmänheten. Nyheter vidarebefordras trots höga nivåer av censur, och budskapet tränger igenom till många, inte alla, men många.

Självklart, på planeten är ni inte förtrogna med allt Ljus, och det är som jag har sagt tidigare: eftersom ert kollektiv kan bara bära så mycket ljus som ett kollektiv. Att ge information till dem som inte kan hålla den är en meningslös insats. Vissa har tillgång till mer information än andra, och det beror på att dessa fickor kan hålla den Ljuskvoten.

Och detta är anledningen till att det mörka systemet ännu inte har lösts upp: för många håller fortfarande kvar det. Det finns förseningar när vi väntar på att fler ska vakna, som ni säger, och som har noterats är detta en långsam process. Att fokusera på och beklaga den tid det tar ökar dock bara förseningen. Fokusera på vad ni vill se manifesteras istället och var tacksamma för varje dag som har gått och som har avslöjat för er de framsteg som har gjorts. Med den här månadens ökande frekvenser den 5:e kommer fler att ansluta sig till Ljuset och det är fallet med varje påföljande månad.

Detta är en process som ni skulle beskriva som ”ömtålig”. Det är något vi går i spetsen för och är mycket försiktiga med så att vi uppnår rätt reaktion från folket på er planet. Uppenbarligen försöker de onda skapa krig. På så sätt skulle detta distrahera de människor som fortfarande sover, med er terminologi, med att det inte pågår något annat krig, och det finns ingen anledning att lyssna på de alternativa nyheterna eftersom de helt enkelt teoretiserar. Ja, trots alla bevis för det motsatta. Krig drar alltid energi, särskilt eftersom de visas i livliga färger på era tv-apparater, ju mer energi som tas från tittarna, desto mer förblir tittarna hypnotiserade och desto mer energi läggs i kriget. DS vet att starta ett krig var som helst på jorden kan skapa ett globalt krig snabbt nog. De har börjat på det sättet tidigare. Vi satsar på att lugna dessa krigszoner och hitta fred. Vi önskar inte ett nytt fysiskt världskrig för jordens människor.

Den första milstolpen i resan var det Kvantfinansiella Systemet (QFS), som redan har implementerats. Sönderfall och upplösning av det gamla Fiat-monetära systemet pågår och kommer att framåtskrida när det är tillåtet att göra det. Ju fler människor som inser att deras pengar kommer från denna nya källa, QFS, desto mer kommer det gamla systemet att kollapsa. Om man tror att det är vad det alltid var och ingen förändring har gjorts, kommer det gamla systemet att gälla för dem. Tro på det. Ändra ditt tänkande för att anpassa dig till denna sanning. Vilket system vill du skall ge din inkomst till dig? Du har ett val nu.

Implementeringen av QFS-programmet för folken kommer att fortsätta i år och projektmedlen kommer att delas ut under förutsättning att din frekvens stämmer överens med en femte dimensionell frekvens. Om du inte är så anpassad kommer du inte att få din projektfinansiering.

Ytterligare inkomster kommer för jordens människor. Det exakta datumet förblir odeklarerat.

Era världsledare är till stor del ombord. Många av de onda härskarna har arresterats och ersatts med ersättare eller samarbetar med ljusstyrkorna. Detta har noterats väl av era alternativa nyheter.

Det finns fortfarande en DS-befolkning i stort som kämpar för att behålla sin makt. De är fortfarande syndarna bakom sabotage, utpressning och mutor, och dessa människor måste föras till Ljuset. De förblir utanför mainstream men det finns fortfarande andra som vet vilka de är och dessa andra måste komma fram för att förklara dem som allmänhetens fiender. Ni litar fortfarande för mycket på era vanliga nyheter. Andra källor måste komma fram för att blåsa i visselpipan mot dem som fortfarande arbetar med svart magi på Jorden.

När det gäller dina vee är alla ditt val. Tyvärr gör vissa fel val. Vi mobiliserar med sängar för allmänt bruk, men just nu används de för dem som gör tjänst i de djupa underjordiska baserna.

Vi från ljusstyrkorna närmar oss er planet allt mer. Titta upp för att se oss på himlen om natten. Vi är där. Vi är så nära nu. Er frekvens för oss allt närmare. Det är frekvensen av kärlek till oss och för allt som rör sig på jorden nu som för våra skepp till er. Detta är en kärleksresa och ju bredare era hjärtan öppnas, desto mer kommer ni i kontakt med oss och med andra på planeten.

Var i fred, allt går bra. Kom ihåg att vi älskar er alla.

Adonai

Ashtar

Kanaliserat av Sharon Stewart

 

https://sharonandivo.weebly.com

 

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...