Ashtar via Susan Leland, 24 maj

images

Ashtar, 24 maj 2016
via Susan Leland
”Vi Är Här För Att Ni Kallade!”
Ashtar På Väg – Telefonkonferens

Hälsningar, Älskade Ashtar På Väg-Familj! Vi växer i antal; vi växer i våra uttryck av hjälp – först av allt till våra Familjemedlemmar och sprider de sedan genom helheten av Planeten Jorden, under, på och ovanför – och bortom. Och det är med så stor Glädje som vi kommer inför er i detta Möte för att vara med er!

Och var säkra på – att oavsett om ni är här i denna publik just nu eller om ni förenar er med publiken med hjälp av elektroniken vid en tidpunkt som är senare, som ni mäter det – händer allt ”nu”. Så låt det vara er avsikt att bokstavligen vara svampar och dra upp dessa energier! Det är Kärlek vi pratar om, det KärleksLjus som The Voice* syftade på. Allt är samma energi och den är allsmäktig!

Och det, Älskade Ni, är så vi arbetar tillsammans för att föra Planeten Jorden upp, upp och ut ur den tredje dimensionen och alla de fällor och insnärjningar, de förslavningar som ni har upplevt. Oavsett hur det ser ut i nyhetsmedia i Amerikas Förenta Stater, och i mindre utsträckning i nyhetsmedia hos dess mest framstående allierade runt om i världen, vi försäkrar er om att Sanningen skiner igenom mer och mer!!!

Och ni, Älskade Ashtar På Väg-Familj, i samarbete med oss, bistår mäktigt i att föra fram den Sanningen! Så jag uppmuntrar er att tona in på det och låt er inte bli distraherade – och absolut inte avskräckta eller deprimerade eller deppiga på grund av några Falska Bevis som Synes Verkliga, som ni kan läsa om i det som återstår av de mörka hattarnas nyhetsmedia. Sök reda på Sanningen från varandra och rådgör med era guider och ert eget Högre-Dimensionella jag. Och rent av bjud in oss alla att kommunicera med er på dessa nivåer, om ni har frågor angående vad som är Sanningen!

Detta är en tid för självständighet och det börjar med var och en av er. Var? I era hjärtan! Ni har kammare i era Hjärtan, ni vet, skattkammare. Gå in i er Modkammare och bemyndiga er genom det! Bemyndiga er med Sanningen som ni hittar där och sänd sedan ut det genom helheten av era varelser – och gå sedan bortom. Sänd ut det! Det sker automatiskt i viss mån, men ni kan ge det ännu mer kraft med KärleksLjuset. Ni är alla välkomna att delta i att använda KärleksLjuset på samma sätt som jag – och alla de av oss som vistas i de högre dimensionerna – använder det!

Vi förstår att det kan vara utmanande i början, men stanna med det! Låt den Sanningen klinga ut från er. Och det är inte att uppehålla sig vid de mörka gärningarna – ni vet, de hemliga operationerna, falsk-flagg-händelserna, även vid den omedelbara tidigare historien, som går långt tillbaka, som ni mäter tid. Ni har fortfarande arv från Atlantis, till exempel, och från innan dess. Det är inte så mycket att fördjupa er i den historien, som att kalla fram lärdomarna från det. Så det bästa sättet att göra detta är, som sagt, att gå in i era Hjärtan eller i vad som skulle kunna kallas Hög-Dimensions-utrymmet inom er, naturligtvis, och komma in i det där Högre Perspektivet så att ni kan reda ut saker och ting, och så att ni kan betrakta allt från det Högre Perspektivet.

Från allra första början har jag lärt ut visdomar i de enklaste av termer som jag kan ge till er – fyra ord, inte ord med fyra bokstäver, även om KÄRLEK (LOVE), naturligtvis, är det mest kraftfulla ordet med fyra bokstäver i universum, men de andra orden förutom Kärlek är Medkänsla, Förlåtelse och Tacksamhet. Och jag förstår att ur perpektivet av tredjedimensionella Mänskligheten är Tacksamhet svårt!

Det finns tillfällen då även era Hjärtan säger,”Hur kan jag vara tacksam för alla dessa saker som händer i Världen? Hur kan jag vara tacksam för denna sjuklighet, eller för en älskad som plötsligt går bort, eller för att förlora mitt hem eller min ekonomi?” Nåväl, låt mig uttrycka det så här – dessa är situationer som förekommer över hela Världen och en del av dem är även fortfarande situationer av krig, förföljelse, folkmord, orättvisa, fångenskap, slaveri och så vidare och så vidare och så vidare.

Lärdomen här är – ALDRIG IGEN!!! Res er upp och ut ur det. Ni vet det. Så vad kan man göra? Återigen kan ni titta på det från ett Högdimensionellt Perspektiv och säga, Tack för att ni visar mig att detta pågår. Jag kommer att göra vad jag kan för att rätta till det, att reformera Planeten Jorden så att den kan bli den rena Planeten av Kärlek, bara Kärlek, där Integritet lyser fram från alla varelser, där det finns Medlidsam Förståelse även om det finns språkbarriärer – så kallade barriärer, eller språkkommunikationsluckor på grund av olika språk. Det är att stiga över den till telepatisk Enhet och Förståelse!

Nu är vi här för att hjälpa er på många, många sätt! Som de säger, ”Låt mig räkna sätten,” förutom att jag ska vara kortfattad. Först av allt, som ni vet har vi avaktiverat era kärnvapen. Inga fler kärnvapen kommer någonsin att användas – inga fler kärnvapen för krigiska ändamål! Och när utvecklingen in i Guldåldern fortsätter kommer själva kärnkraftverken att stängas! Eftersom, som ni vet, vare sig kärnkraftverksolyckor verkligen är olyckor eller inte, kan den förödelse som de har kapacitet att ge på helheten av världen, verkligen bli slutet på eran.

Nå, det är slutet på kärnkraftverkeran! Det är något som helt enkelt inte kommer att följa med Planeten Jorden in i Högre-Dimensionella Livsstilen, inte ens in i Guldåldern! Dr Keshe multiplicerar sina lärare och de platser där ni kan lära er. Hör upp ni människor som bor i Washington State eller någonstans i närheten. Han kommer till Yelm mycket snart,** det vill säga, hans lärare – för att upplösa, avslöja mysterierna om fri energi. Och förresten, hans plasmaenergi som är, naturligtvis, den Högsta Energin i Universum – det är ett annat sätt att säga, den skalära energin, KärleksLjuset, och så vidare och så vidare. Ni kan vara vetenskaplig eller inte. Ni kan vara andlig eller inte. Men detta är en blandning av de två! Det handlar om healing också. Det finns många tillämpningar för denna energi!

Detta når ut runt om i Världen. Och det kommer han att göra mer och mer och mer. Han har fått grönt ljus!!! Och varför inte? Vi är med honom! Han är budbärare till Världen och han bjuder in alla som är intresserade av att delta, att förstå och även att tillverka – och sedan bidra till den teknik som han presenterar! Han är en man utan gränser. Ni vet, han föddes som en medlem av den Judiska traditionen och han är iranier. Nå, låter inte det bra för Mänsklighetens förenande?

Separationen avslutas! Men vi kan inte säga till er att gå samman. Det finns ingen makt som vi har som kan förena er alla tillsammans i en stor, global gemenskap av Kärlek. Det måste komma från era Hjärtan, Mina Älskade! Men om ni går i täten, blir ni ”smittsam” för Världen och vi kan hjälpa er!!!

Kalla på oss, bekräfta ert partnerskap med oss. Vi är här för att ni kallade på oss! Visste ni det? Om ni lyssnar på detta var ni bland de medlemmar av Mänskligheten som sa, ”Okej, Ashtar! Den här gången vill vi klara det! Kom och hjälp!” Och många, många, många civilisationer från alla civilisationer i Universum har kommit i Kärlek, i tjänst och fulla av kraft. VI VET att vi är Gudomliga! VI VET att vi är bemyndigade av KärleksLjuset! VI VET att vi skapar mirakel genom vår vilja, vår avsikt – våra avsiktliga krav. VET NI DETSAMMA SOM VI?

Nu, vi hedrar er och värdesätter er eftersom ni har kommit in i människokroppen och accepterat de begränsningar som det innebär – tredje-dimensionella program, vägspärrar, hinder, utmaningar, dogmer och så vidare och så vidare. Så när vi säger till er att ni är lika Gudomliga som vi, förstår vi. Vi förstår att det är en fråga om att ändra er egna inre programmering för att till fullo ”förstå det”!

Och det är därför vi är här, för att hålla ut våra händer till er och hjälpa er. Det är därför Sananda lär ut som han gör just nu*. Det är därför vi hjälper till med att hålla de mest allvarliga och svåra av de hinder, utmaningar, giftigheter och så vidare, från att ha någon makt över er längre! Det är därför vi säger att det kommer inte bli några fler kärnvapenkrig, det blir inga fler harmagedon, blir det inga fler globala katastrofer!!! Det är därför vi hjälper även nu – spelar en stor roll faktiskt – men arbetar med vissa av era vetenskapsmän och, ja, vissa delar av era militära organisationer, för att rensa upp en hel del av radioaktiviteten. Det är därför som när ni ser kemikaliespåren (chemtrails) i luften, kan en del av dem fortfarande ha giftiga ämnen, eftersom människor måste lära sig vad som finns i dem. Men fler och fler människor blir kloka, får visdom om vad de är och deras syften och så vidare – de vill inte se sig själva som försökskaniner eller testobjekt, även om de inte riktigt kan tro att någon medvetet skulle göra detta för att ge dem ohälsa och sjukdomar och desorientering och alla de saker som ämnena i kemikaliespåren kan göra – vi städar upp dem också.

Våra skepp är överallt. Det finns inte ett plan som flyger genom himlen som vi inte anpassar oss till! Ibland, när piloterna i planet inte kommer att bli så rädda att de skulle förlora kontrollen och så vidare, och så vidare – avslöjar vi oss ibland. Hmmm!! Vi vet en ex-pilot eller två som har sett oss och har sagt att de har sett oss. Naturligtvis kunde de inte säga det alltför högt! Även astronauter och så vidare – de vet att vi är här! Många av er har sett oss och om ni inte har varit ute en klar natt för att säga ”hej” till oss, snälla gör det. Vi kommer att vara mer än glada att ni hälsar på oss och vi kommer att hälsa på er! Låt oss få dessa kontakter förstärkta ännu mer!

Och om ni har ett visst projekt, en angelägenhet, en plats där ni skulle kunna be oss att samarbeta med er i skinande KärleksLjus så strålande att det klarnar upp, rensar upp, löser, eller till och med healar, låt oss veta det! Det är vad vi är här för!

Arkturierna bland oss är ledande inom vår vetenskap, men de är ledande också i vår andliga Enhet med vetenskap. Med andra ord behöver ni inte skilja dem åt. Och vi är här för att lära ut det. Och vi vet att ni vet det. Så låt det fungera för er! Kalla på Ashtar Kommando och alla de som reser med oss!!! Uppstigna Mästare, Sananda och Saint Germain reser med mig på det Nya Jerusalem och vi har många, många, många möten.

Och ja, det finns vissa varelser i Jordkroppar som regelbundet deltar i möten med oss. Jag skall säga, de Älskade Obama:rna som själva är, ja, i mänskliga kroppar, men de har stjärnfröarv. Och Bernie, mest hedrade Bernie Sanders. Och jag kommer att säga att Bernie är den enda aktuella kandidaten med integritet – NESARA-integriteten, Perspektivet av stjärnfrö och Nåden och Kärleken till alla, alla medlemmar i Moder Gaias riken, under, på och ovanför Planeten Jorden! Han är den enda vars hjärta är Kärlek, ren Kärlek, tillsammans med Kurage och några av de andra skatter som ni kommer hitta i era egna Hjärtan, i er egen skattkammare, om ni kommer att besöka det! Bernie är den. Och vi vet att ni vet det. Så se vad det är som ni kan göra. Det är inte så mycket om att skicka honom dollar, även om det är mycket uppskattat. Det handlar om att skicka honom KärleksLjus – honom och alla de som hjälper till att stödja honom på alla dimensionella nivåer!

Oh, ja! Vi älskar när ni sänder oss ert KärleksLjus! Vi skickar vårt i gengäld. Det är ett glädjefyllt utbyte, ett kretslopp, om man så vill, som inte har någon början och inget slut. Det bara är. Och vi gör detta hela tiden ändå, sänder det till hela Planeten Jorden. Men om ni vill ha ett särskilt förtroligt samtal med oss, och jag säger ”förtroligt samtal” – detta är vad Sananda kallar ”sann gemenskap” – och vara i Ljusets Enhet med oss, bara kalla på oss. Och låt vår Kärlek lysa igenom er, även när ni lyser ert Ljus genom oss. Det är en sann Familj, Älskade Vänner! Det är Kärlek som inte känner några gränser. Det är Kärlek som är den Högsta Kraften i Universum och tillsammans, tillsammans kommer vi längs Uppstigningsvägen in till guldåldern där endast Kärlek kommer lysa upp vägen!!!

Nu när det börjar, naturligtvis, finns det förändringar i omvandling. Det är därför vi säger att ert Uppdrag är bara början. Ja, okej, tolv av era kalenderår och en dag har gått, som ni mäter tid, sedan jag först talade om Förlåtelse och Tacksamhet från första början genom denna Röst, och jag lär fortfarande ut det!!! Jag har lärt er om Kärlek och Medkänsla – Universums Visdom. Det är INTE MIN VISDOM! Det är inte ego! Jag har inte ego på samma sätt som ni har. Jag har handlingskraft, jag har uppdrag, jag har passion att göra saker men jag har inte en negativ röst som talar till mig.

Och allt jag kan säga är att jag är här för att undervisa er från mitt Hjärta till ert, och det är verkligen förunderligt att ni använder era fysiska öron till att lyssna, liksom era andra fysiska sinnen, men jag ber er att känna Kärleken cirkulera bland oss! Kanske ni känner ett litet surr eller ett pirrande eftersom vi känner varandra. Ni kallade fram oss. Vi är här! Vi är era bröder och systrar från stjärnorna. Ni kom från stjärnorna in i de mänskliga uniformer ni nu bebor.

Och jag säger er, älskade, vi hedrar er, vi uppskattar er och vi tackar er för att frivilligt erbjuda er att vara i dessa uniformer under denna tidpunkt! Men ni har Högre Nivåer av er – med andra ord existerar ni i andra dimensioner och ni besöker också Ashtar-Kommandots skepp. Och om ni tror eller har en känsla någonstans i er varelse att ni kan ha varit på själva Kommandobryggan, Kommandobryggan på mitt skepp, Det Nya Jerusalem, har ni helt rätt! Ni är alla värderade och ärade medlemmar av denna Familj av Ashtar På Väg som, naturligtvis, representerar Ashtar Kommando i den tredje dimensionen – och Högre! Så, jag ska helt enkelt säga att tillsammans i Enheten av vårt Uppdrag Kompanjonskap, är vägen framåt ljus av Kärlek. Och det är så eftersom ni är här med oss! Tack Älskade Ni. Salut!

* Susan i sitt öppningsanförande om Sanandas klass om att bringa in KärleksLjuset:
http://www.ashtarontheroad.com/group-session-with-sananda.html

** Denna presentation ägde rum den 28 maj 2016:
http://www.ashtarontheroad.com/ashtar-here-because-you-called.html
Transcription by Marta.

Given through Susan Leland, May 24, 2016. http://www.AshtarontheRoad.com

© Ashtar On The Road Publications 2004-2016. All rights reserved; however, this is a gift to all of us and it may be distributed freely on condition that all accreditation is acknowledged and that no part is altered or deleted.

 

Källa

Översättning Ann-Sofie Forsberg – www.st-germain.se

Du gillar kanske också...