Ashtar via Beatrice Madsen, 27 juli, 2020

Ashtar via Beatrice Madsen 2020-07-27

Observera, det finns ingen annanstans, ingen annan plattform där ni utvecklas så mycket som på ytskiktet av Moder Gaia, Terra Nova.

Ni ska vara upphöjt tacksamma att ni får vara med just nu. Detta är min absoluta åsikt… Moder Jord utvecklas i rasande fart och så gör ni. Ljuset belyser och tränger in, upplyser och vaggar i förtrolighet. Alla som vill har ni en unik möjlighet att uppstiga till högre nivåer.

Beskåda skönheten som finns och för fram den. Ta vara på möjligheterna som aldrig tidigare har kunnat frambringas.

Det är i denna tid som ni till fullo kan börja att skapa er egen verklighet. Erat högre jag är medveten om det här. Till en början drar ni till er allt era tankar tänker på, högt som lågt. Det är en process att kunna hantera manifestaionen. Försök att inte värdera kära ni, utan låt det vara som det är. Det finns endel mörker som måste ut och beskådas i vitögat innan ni tröttnar på det.

Många av er har redan tröttnat på den eviga kampen som pågår i de politiska skikten. Ni ser igenom dem nu och orkar knappt lyssna; Jag har rätt och den har fel, jag kan minsann och den kan inte alls. Tänk så oerhört mycket ni skulle åstadkomma om ni samarbetade isället för att polemisera. Att arbeta för det högsta bästa. Samla in information och lyssna på olika ståndpunkter och komma fram till det som verkar vara det bästa för de flesta. Det var så länge sedan som det var så enkelt så att det kan upplevas i stort omöjligt. Ni går tillbaka i välkända och accpeterade uppfattningar om rätt och fel, bra och dåligt utifrån tidigare prägling och identitet.

Ni behöver skala av er, era gamla förborgade trosuppfattningar. De håller inte längre. Det är som babels torn som rasar. När de gamla ideérna krackelerar, tillåt dig att vara i tomheten. Tomheten behövs innan något nytt kan födas. Det gör ingenting om ni för ett tag inte vet vad ni ska tro på eller hur världen är beskaffad. Var i tillstånd av tomhet och öppenhet.

Det nya föds fram ur behovet av dess födelse. Det går inte att stoppa en sådan här process. Om ett tag kommer era gamla försök till att peka finger och utse syndabockar bli löjeväckande. Den gamla tredimensionella tanken att det alltid är någon annans fel håller inte längre. Den smulas sönder och bakom treD människan skiner den verkliga, andliga personen fram. Inte utan smärta och födslovärk men också med glädje, sanning, kärlek och enhet.

Det är när ni är i det tillståndet, av renhet och pånyttfödelse som vi kan ta emot er. Bjud då in oss, galatiska varelser som finns ett andetag bort och vi kommer försiktigt fram för att återförena oss med er. Det blir som att vi kan återförenas efter en mycket lång, slitsam resa. Återförenandets glädje är stor och i det mötet springer sanningens källa fram och kan inte stängas. Tiden är inne!

Ashtar med följe

Du gillar kanske också...