Ashtar via Susan Leland, March 14th, 2017

Ashtar: “You Are Becoming

Multi-Dimensional Level Beings!!!”

Ashtar On The Road Teleconference 

March 14, 2017

Hälsningar, Älskade Familj! Ja, vi har en intressant situation här på marken på Ashtar on the Road, eftersom det välkända formatet har försvunnit! * Åh, det kommer att återfinnas och under tiden är alla välkomna att tillsammans komma upp på Bryggan till mitt skepp med ”New Jerusalem music.** Om ni känner till den och har hört den förut – låt den liksom höras i era Hjärtan eller i era huvuden, eller där du vill höra den ge resonans – och låt oss alla komma samman i vår Circle of Love, därför att jag har några ganska intressanta observationer till er!

”Först, vill jag berätta att oavsett vad som händer på marken, eller på himlen i tredje dimensionen, så är det fler och fler som inte bara ser våra skepp utan faktiskt också kommunicerar med dem. Och vi vill uppmuntra detta. Vi är här för er! Om ni inte hade kallat – om ni inte med er förhöjda medvetenhet sagt att ni är redo för oss att komma – skulle vi fortfarande vara observerande, men vi skulle inte haft förmågan att ta oss igenom de serier av nivåer av dimensioner, såsom det var, och kunna vara så här nära med er.

”Nu ska jag berätta något som är lite vetenskapligt och, ni vet, den som sitter i stolen vars röst jag använder är inte särskilt inställd till vetenskapen. Det har att göra med hennes liv, men har inget att göra med mig eller er, Älskade Familj! Men vetenskapen om spirituella aspekter kring detta är att ni utvecklas!

”De av er som sover totalt kan inte se skeppen, eller de ser dem helt enkelt inte, och de befinner sig kanske lite i förnekelse. Men de av er som är vakna, som utvecklas medvetet, det innebär med er hela tillåtelse, färdas i ljusets hastighet, därför att det är med den hastigheten detta sker på Planeten Jorden överallt, och med fler och fler individer som vaknar upp varje stund – ni har mer förmåga att se skeppen. Vet ni varför? Det är för att ni blir mer och mer multi-dimensionella varelser och ännu mer multi-dimensionella nivåvarelser!!! Så ni har mer och mer förmåga att se eller känna eller höra – eller kanske alla dessa – när vi finns ovan era huvuden. Ja, vi är ovan er hela tiden, för det finns så många skepp! Vi har bara parkerat i många, många dimensioner, inkluderat dem ni har tillgång till. Kom igen! Prova det! 

”Jag skulle säga att det är mindre dimmigt, om ni vill uttrycka det så, på kvällen. Med andra ord, slöjorna för er, blir inte där! Så om ni går ut på kvällen, kommer ni att veta att vi är här, för ni kommer att se oss, eller känna oss, eller höra från oss. Börja säga ’Hej!’ Ge oss en stor vinkning för vi är precis här med er. Vi är multidimensionella, multinivå dimensionella varelser på våra skepp, liksom all vår teknologi. Så vi har nu förmågan att mer och mer göra oss uppmärksammade till faktiskt miljoner människor på Planeten Jorden!!!

Det finns de som tittar precis där vi är utan att se oss. Och det händer över hela världen också. Och det finns de – förstås de svarta hattarna – som ser oss, men det vill de inte så de är i stor förnekelse. Och de ger ut propaganda, de förbereder. Ni vet Idus i mars är imorgon (15 mars).*** De skulle inget hellre se än att en (citat-slut citat) ’alien invasion’ ägde rum. Men HALLÅ, vi har sagt till dem och vi säger det igen, DET KOMMER INTE HÄNDA, för att ni, Älskade i den här Ashtar on the road Familjen, och de andra ljusarbetarna på Planeten Jorden , har sagt ’NEJ!!! Inga fler ’alien invasioner!’. Vi vet att Ashtar Kommando och alla dem som är här nu – ja, nästan alla, majoriteten, med större kraft – är här för att assistera Uppstigningen av Planeten Jorden!’

”Det kan verka som att Uppstigningsprocessen sker i baby steg. Och ja, vi vet att det finns en del otålighet. När kommer vi att bli offentligt meddelade? Ja, vi har ett meddelande till er – vi har gjort stora framsteg på det området också!!! Och det kommer inte att bli – jag kommer inte att ge datum, ni vet det. Det är min policy, det är för att den Galaktiska Federationen och alla av oss är överens, ja, nästan alla av oss. ”Det finns medlemmar av grupperna som är här från olika civilisationer, olika representanter från olika Galaktiska civilisationer och bortom den här Galaxen som verkligen inte tror att ni kommer att kunna hantera Offentliggörandet av vår närvaro här. Ja, jag försökte att låta dem förstå annorlunda – jag har försökt be dem att tona in, och de flesta av oss är på sidan som säger, ’Låt oss få det gjort!!!’

Vi har teknologier som vi är så angelägna om att ge er, OM vi kan bli betraktade som angelägna. Låt oss säga, vi känner det som att stunden – kom ihåg, att vi inte använder tid på de Högre nivåerna, så när jag säger ’i stunden’ talar jag inte om den här stunden på era klockor – det jag säger är i den här stunden i historien (history/herstory) av Planeten Jorden är här för oss att komma ännu närmare, att bli offentliggjorda som en närvaro!!! Och uppriktigt sagt, såsom Mänskligheten utvecklas verkar det som att det kan vara den stunden för Offentliggörandet av vår FREDLIGA NÄRVARO, och vår hjälp, för det faktum att det är så mycket motstånd som pågår från de få som bär mörka hattar – de har haft makt så länge att de inte kan släppa taget!

Likväl finns det så mycket som vi har till er inom teknologi – inom healing modaliteter, inom sätt att rensa, klara ut alla behov som behöver klaras ut – så att Planeten Jorden bara kan flytta helt (med, så klart, några alternativa platser eller agendor för dem som inte vill flytta). Vi kan förenkla mycket och påskynda processerna för er!!!

”Vet ni, det finns en healer på Maui och han sade igår till den här, ’Ni behöver låta er rensas, och bli klargjorda, alla era kroppar, för ni är egentligen inte i form!’ Och han inkluderade sig själv. Det handlade inte om ’er’ – någon annan. Det var ’vi’. Jag vill klargöra det för jag vill inte göra honom orättvisa och lämna honom utanför bilden! Han är inte uppstigen ännu, och han arbetar på det, och han har några saker att klargöra och rensa ut, också, särskilt för att förbättra sin egen hälsa. Han sade, *Vi måste vara hälsosamma och starka i alla våra kroppar, och låt oss inte blunda för det, för dem som ni kallar seniorer bland er, måste föryngras en del också!’ Det var det han sade, för att uppstiga helt! Det är inte (en piece of cake eller vad ni vill kalla det) enkelt. Det är inte enkelt. Det är utmanande och vi vet det!!!

”Och desto fler som är medvetna om vår närvaro – och så snart vi får det där ’officiella’ uppmärksammandet – desto mer kan vi hjälpa er med att åstadkomma era förberedelser. Och som den här som sitter i stolen alltid säger, ’Ja, om jag var helad, om jag kände mig yngre, om jag hade, ni vet, lite energi, och det ena och det andra, – vi behöver inte gå in på det – kunde jag göra mer för att hjälpa andra människor! Men hon gör redan det. Det är okej. Det är hennes problem, inte mina! Vi valde henne för att göra det hon gör och hon gör det efter bästa förmåga. Och saken är den att ALLA GÖR DET – alla ni som är vakna och arbetar för er Uppstigning. Vi vill bara ha stunden att komma närmare.

” Så det första jag kommer att säga kommer förenkla mycket, för ni kan egentligen inte separera de två. Ja, ni kan – det är två separata offentliggöranden, NESARA och ’Hej, vi är verkliga och vi är här i Fred’, och så vidare, med de är sammanflätade! NESARA ger Frihet och ger lyft i Gudomligt Styrelseskick, och allt som det innebär! Och så klart ger offentliggörandet av vår närvaro Gudomliga teknologier.

”Vetenskap och Ande ska inte separeras! De är ett och samma. Och genom att vi kommer med vår teknologi, kommer ni att känna det mer och mer, och ni kommer att kunna använda den mer och mer! Även om det inte nödvändigtvis kommer att hända under en förblindande stråle av Ljus, och plötsligt har alla änglavingar, icke desto mindre – och förresten, glöm bilden av vingar – det är mot Himlen ni styr, men det handlar om att ta med era kroppar, så ni måste transformera och transmutera!!!

Vi vet att processen är utmanande ibland, alla dessa energier som kommer in. Ni känner dem, eller hur? Och ni kan ha, vad de är så förtjusta att kalla Uppstigningssymtom som kommer upp då och då. Vad gör ni då? Ni sätter av tid för er själva. Vilket koncept! Ni vet, om ni har ett jobb, så går ni bara till chefen och säger ”jag behöver ta lite ledigt, ses imorgon’ eller vad som helst. Om inte det, sitt bara vid ditt skrivbord och låtsas vara alert och vaken men GÅ INOM och koppla ihop dig med ditt Högre Dimensionella Själv och dina Guider och kom i balans!!!

”Om ni kan, gå utomhus. Ta av er skorna, om inte ni har gummisulor på dem, vilket väldigt få har – eller lädersulor, skulle jag säga – och koppla upp. En del av den här teknologin är något primitiv. De bästa kopplingsdonen är dina bara fötter och försök att finna en plätt med gräs och även om du bara stannar där i fem minuter, kommer ni att hjälpa er själva förbi vilken yrsel eller huvudvärk som helst, eller vad du än känner i stunden. Det är ett praktiskt tips, om du vill kalla det så, från mig till er och det hjälper oerhört! Drick bra, rent vatten och sådant. Ni vet alla om det där ändå. 

”Skapa ett team med dina Guider. Förklara dina avsiktliga anspråk, ’jag väljer att utvecklas, jag väljer att välkomna KärleksLjuset på exakt det mest harmoniska och välgörande och optimala sättet för mig!’ För att även om vi är i detta tillsammans – och jag säger ’vi’, vi är alla i detta tillsammans, Älskade Ni – men ni är också alla individer. Så gör det ni kan för er själva och det kommer att ge er mycket mer kraft att göra mycket mer för att hjälpa Världen, för att Världen har användning för er hjälp och ni vet det!!!

”Och vi hoppas att ni skall förena er med oss – jag skall säga, vi SER flera av er förena er med oss kommande dag av att vara samman, vårt ’liv’ tillsammans för bemyndigandet av NESARA ännu mer! **** Ni vet, en del människor kan bara inte tro det. ’Det är för bra för att vara sant, det är någon slags saga eller något som någon kommit på och de sprider det på Internet.’ DET ÄR SANT!!! Och om du har några tvivel eller frågor kring det, kom tillsammans med ditt Högre Dimensionella själv och ditt vägledningsteam och kolla. Det är verkligt!!

”Det är en av väldigt få saker som faktiskt har skapats i 3D världen. Naturligtvis kommer det från en Högre nivå, men det finns där i 3D skrift, så att säga. Det är lag som har skipats. Det har bara försenats för att de som har makten har gjort motstånd. Och det kommer att offentliggöras!!! Och förresten, det spelar ingen roll vem som sitter i Presidenten av Amerikas Staters stol eller i vilken annan regeringsledare eller regeringstjänsteman eller myndighet. Det spelar ingen roll! När stunden är för handen, kommer det att offentliggöras. Och vi har offentliggörare! Ni är medvetna om det faktum att den älskade Dennis Kucinich och hans fru fortfarande är väldigt engagerade och arbetar för Världsfred. Det gör även President Obama. Så gör många i positioner med ansvar!

”Ni förstår, det finns en skillnad. När du är president, om du känner ditt ansvar till folket, och du vill göra allt du kan för att hjälpa folket – även om du kan bli nedtystad många gånger – det är en sak. Om du är president som bara vill vara centrum för uppmärksamhet och göra vad du känner för, för ditt eget egos skull eller annat, det är en helt annan historia, eller hur?

”Låt mig nu inte komma igång. Jag är inte här för att prata om det. Jag är inte dömande. Jag säger igen att allt löper på mycket bra, och den där Mr. Trump är en spelare på scen som hjälper saker framåt, för han tar upp saker som människor börjar vilja tänka på och uttrycka sig om!

”Så uttryck er på och låt oss komma samman på söndag – denna söndag.**** Var inte förvirrade över sommartid eller annat, låt oss bara göra det. Ta in informationen och låt oss komma samman och låt oss hjälpa Världen att komma mycket närmare det där Offentliggörandet!!!

”Och kom ihåg att, även om de två Offentliggörandena är väldigt sammankopplade, så kan vilken som helst av dem komma. Och den stunden – i den större meningen, tiden i er historia (history/herstory) – är här nu för stunden av fullständig befrielse och uppåtgående rörelse för alla som vill delta. Den stunden är här. I alla eoner av er historia, det här är stunden

”Så! Ja, jag kan känna att ni blir uppmuntrade av detta! Det var min avsikt! Vi har mycket att göra, men låt oss fortsätta tillsammans i vårt fokus. Låt oss ha en underbar tid och låt oss göra framstegen tillsammans. Tack så mycket, Älskade, för att ni är här, och kom ihåg att vi är här med er!!! Och så är det. Salut!”

 

*     (Referring to the conference call website)

**    Running on the Water, which is also known as (Come) The New Jerusalem – the name of Ashtar’s ship; sung by Carly Simon

***  The Ides of March – March 15th – the day Julius Caesar was assassinated

****  NESARA Conference Call, beginning at 1:00pm, Pacific Daylight Time  (See details here)

http://www.ashtarontheroad.com/ashtar-you-are-multi-dimensional-beings.html

Transcription by Marta.

Given through Susan Leland, March 14, 2017. www.AshtarontheRoad.com

© Ashtar On The Road Publications 2004-2017. All rights reserved; however, this is a gift to all of us and it may be distributed freely on condition that all accreditation is acknowledged and that no part is altered or deleted.

 

Du gillar kanske också...