Ashtar via Erena Velazquez, 13 maj, 2021

Hälsningar,

Jag är Ashtar, befälhavaren för Galactic Federation of Light, jag är här idag med ny information om våra framsteg när det gäller möten med den mörka sidan.

Nyligen ockuperade reptiler med sina allierade Mars genom att sätta upp sin bas på planeten. I det sista meddelandet nämnde jag att vi hade 3 stora strider på 3 olika planeter inklusive Mars. Vi skickar vår varning till de korrumperade själarna. Om de fortsätter att stanna på planeten kommer vi att tvingas attackera dem för att helt avlägsna dem från Mars.

Tja, de samlar igen styrkor och uppmanade sataniska enheter att hjälpa dem i kampen mot ljuset. När dessa mörka enheter dyker upp förstör de vanligtvis planeterna och dödar hela civilisationer. De sataniska varelserna kan också invadera människokroppar genom att använda sina eteriska kroppar och bli fästa vid mänskliga hjärtan.

Vi kunde fånga deras ledare som har flyttat från en kropp till en annan och skapat kaos i människokroppen. Människor som attackeras av de sataniska enheterna agerar vanligtvis inte som de själva längre, och de uttrycker extrema känslor som ilska, vrede och så vidare. Dessa enheter har rest fram och tillbaka i detta universum i årtusenden och attackerar, torterar och offrar barn , kvinnor och etc.

De sataniska Luciferian-enheterna har implanterat sig i kropparna av politiker, kändisar, kyrkans tjänstemän och andra. Hur kan du skydda dig från dem? Allt du behöver göra är att meditera dagligen och placera ljusskydd runt kroppen. Att hålla sig i låga vibrationer ger dem det perfekta tillfället att attackera din kropp och förstöra ditt ljus i dig.

Under dessa övergångstider för mänskligheten är det mycket viktigt att stanna i höga frekvenser. Negativa styrkor förlorar sin mark med varje dag på Moder Gaia, eftersom deras allierade fortsätter att överge dem och springer iväg oroliga över sin egen överlevnad. De är medvetna om vilken typ av straff som väntar på dem genom att återanvändas eller skickas till planeter för att uppleva samma sak, vad mänskligheten gick igenom under dessa långa år genom att vara här på jorden.

Det finns något annat som jag vill göra dig uppmärksam på, använd alltid din egen urskiljning vid beslutsfattande. För närvarande använder mörkret en hel del skrämmande taktik genom News media för att förvirra ljusarbetare. Ingenting kan skada dig om du stannar ovanför 3D-matrisen.

Kom ihåg och glöm aldrig att du frivilligt kom till jorden för att hjälpa till att omvandla denna verklighet till 5D. Jag är Ashtar och skickar min kärlek och mod till mina bröder och systrar. Tack.

Segern kommer. Ge aldrig upp!
Ashtar

Du gillar kanske också...