Ashtar via Erena Velazquez, 6 januari 2022

 

Ashtar via Erena Velazquez

6 januari 2022

Kära Bröder och Systrar,

Jag är Ashtar, Befälhavare för den Galaktiska Federationen av Ljus, och jag är extremt glad över att få kommunicera med mina Bröder och Systrar i detta Nya År av 2022. Det kommande året kommer att vara fullt av Galaktiska och Jordliga avslöjanden. Inga fler dolda sanningar, allting kommer att spolas ut på ytan.

Det är den största vändningen i mänsklighetens historia, ni kommer att helt och hållet lämna Matrisen bakom er och kliva ut i ett fullt spektrum av Ljus. Vi har väntat på denna stund i tusentals år och vi är mycket lyckliga över att mänskligheten anländer till sitt nästa steg i evolutionen. Inget i Kosmos förblir detsamma, det utvecklas och förändras alltid.

De höga energierna, som konstant når er planet, kommer att påskynda denna övergång. Miljoner människor kommer att se sanningen. De höga vibrationerna bryter slöjan av 3D, och de sovande kommer att vakna. Upphöjningen av den Nya Jorden sker mjukt för att inte skrämma resten av befolkningen som inte är medvetna om Uppstigningen. Vänligen, öppna era hjärtan för de höga vibrationer och välsignelser som kommer till er från Kosmos.

Vi har befunnit oss i krig med Mörkret i miljontals år. De Mörka Entiteterna kallade på hjälp från Orioner, Luciferianer och andra att komma till planeten Mars för att attackera mänskligheten från rymden. Min flotta tillsammans med den Galaktiska Alliansen kunde blockera deras ankomst till denna destination.

Stjärnornas krig är verkligt och inte science fiction. Ert samhälle undanhölls sanningen om andra civilisationers existens, de sade er att inget liv bortom Jorden existerar. Kontrollörerna matade mänskligheten med sina lögner och sitt bedrägeri. Under tiden har de haft sitt Rymdprogram sedan fyrtiotalet och baser på månen och några andra planeter.

Ljuset bryter ned plattformen av förslavning och bedrägeri. Er civilisations utveckling kan inte stoppas eller störas längre, det är Gudomlig Plan. Bara följ flödet och stå kvar i Nuet, inte i det förflutna eller framtiden. Släpp loss era krafter som göms inom var och en av er. Tack till den Universella Kanalen.

Kära Bröder och Systrar, jag sänder er min Kärlek och Styrka.

Allt ni behöver finns inom räckhåll för er.

 

 

 

Översättning: Markku

You may also like...