Meddelanden från Apollo och Mira genom Valerie Donner, 4 januari 2022

Meddelanden från Apollo och Mira genom Valerie Donner, 4 januari 2022

 

Ett meddelande från Mira i det Plejadiska Höga Rådet l genom Valerie Donner 4 januari 2022

Hälsningar: Jag är Mira från det Plejadiska Höga Rådet och jag arbetar för närvarande med Jordens Råd för jordens uppstigning.

 

Vi ser att ert blod flyter tillsammans med jordens blod, för att bevara dess integritet och för att skydda er från det som inte är det. Era kroppar har blivit misshandlade under lång tid. Och era liv har programmerats och kontrollerats till fullo av de mörka som skulle skörda er.

 

Inte konstigt att jag har varit helt fokuserad på jorden under dessa många år! Vi förkunnar idag att ni aldrig någonsin kommer att skördas igen! De mörka tas omhand och många har redan tagits bort. Vi har stora planer för jorden och en ny underbar planet kommer att skapas för alla som bor på henne. Dagarna av vånda och förtvivlan kommer snart att vara ett minne blott. Det är dags att släppa taget om det fruktansvärda som livet på jorden varit med om, och hur hon har blivit behandlad. Det är över!

 

Ni kommer snart att bli medvetna om era egna kroppars mysterier, såväl som jordens. Ni är den ljusa brigaden som aktiverar era kraftfulla multidimensionella själv. När ni gör detta, så arbetar ni också med planeten för att hon ska bli sitt helt uppvaknade själv. Vilken kraftfull kombination! Det är därför ni blev specifikt utvalda att vara på jorden vid denna tid. Ert ljus, medvetande, kärlek, energi, helande och vackra hjärtan, bringar fram detta stora uppvaknande.

 

I början av det nya året 2022, blir ni chockerade över informationen! Faktum är att ni kan bli skakade i grunden. Ni lär er helt klart att livet inte är så som ni trodde det var, på grund av det faktum att ni levt i en falsk verklighet som kallas ”matrisen”. Ni håller på att vakna upp till sanningen om att vissa människor ni trodde var bra är dåliga, och att vissa människor ni trodde var dåliga är bra! Många organisationer kommer att visa sig vara opålitliga, till och med förskräckliga!

Det som händer sedan är att ni kommer att ta tillbaka er kraft som gudomliga andliga varelser, på den älskade moder jord. Det förflutna kommer att upplösas och i framtiden kommer livet att vara ljust och genomsyrat av skönhet, glädje, lycka, överflöd, frid, frihet och allt gott. Ni förtjänar verkligen detta goda!

Imorgon är en ny dag. Ni kommer att guidas gudomligt genom myllret av möjligheter för era nya liv. Vi kommer att arbeta med glädje att arbeta med er för att tillhandahålla det vi har att dela, för att göra era liv bättre och enklare. Vi kommer att njuta av att lära känna er. Ha roligt och fira er och den nya jorden.

 

Jag säger nu kärleksfullt adjö för denna gång. Jag är Mira, er galaktiska vän.

_______________

Kära markpersonal:

 

Här är det senaste meddelandet från Apollo den 29:e december 2021:

 

”Omständigheterna ni befinner er i är tillfälliga. Omvälvningen måste ske så att många fler kan se ljuset. De mörka vill hålla er som gisslan med masker, mandat och rädsla. Detta måste upphöra! De upptäcks, deras gömställen upptäcks och rensas. Håll era huvuden högt. Lita på er intuition om vilka och vad ni vill finnas runt. Förbered er på att inte falla för falska nyheter och lögner. Se allt detta falla sönder när trollformlerna och trolldomen rensas bort. Presentera er essens av ljus. Behandla er själva väl. Håll er i ljuset. När fler av er upplever ert ljus och kärlek, darrar de mörka av rädsla. De vet att det är över. Ljuset har mycket mer kraft än det mörka. Vifta med en flagga för frihet och se dem falla till marken. Förklara att den gamla 3D-världen är över. Ta tyglarna på vägen till den nya jorden. Den är nästan komplett. Ni kommer inte att behöva vänta mycket längre.”

Översättning: Maggan

 

Du gillar kanske också...