Ashtar via Galaxygirl, 26 Februari 2018

 

Ashtar via Galaxygirl, 26 Februari 2018

Hälsningar vänner! Det är jag, er vän Ashtar, här precis ovanför er Jords omloppsbana och jag njuter av en mycket imponerande utsikt. Era ljus ”lyser upp”, som ni säger, och det är ett nöje att se, att få observera och delta i det stora experimentet, när det når sitt slutresultat.

Jag vet att ni är trötta, ytterst trötta och några av er kan vara irriterade i dag. Får jag påminna er om att tusentals år av slaveri är på väg att upphöra. Helt säkert kan ni vila i vetskapen om att Skaparens avsikt är perfekt i Gudomlig timing och allt framskrider som det ska, för er frihet och yttersta säkerhet.

De mörka varelserna är omringade. Vi har dem under kontroll och till sist vinner ju alltid ljuset, eller hur? Har ni inte märkt detta i era egna liv? Kärleken triumferar över allt, det är sant, precis som på film. Snälla, jag vill be er att drömma med mig, med alla de millioner små sätt, som ni kan med era Guds-ljus. Ni kan lämna små gnistor av förändring i denna ytliga värld. Er makt och kreativitet är enorm. Använd er kreativa styrka till att förändra det som behövs. Era barnbarn ska få uppleva ett helt förändrat samhälle än det som ni har haft. För ni är ”duscharna” och då menar jag det bokstavligt, mina vänner! Ni lägger grunden för förändringar, stora och härliga förändringar, inspirerade av Guds Ljus och ingjutna i era formar.

Vi är så tacksamma och känner respekt över hur många av er lugnt arbetar med att återintegrera dessa kraftfulla energivågor av Kristi Ljus. Ni krigar likt era olympiska champions. Jag säger er sanningen, ni skulle inte ha kunnat behandla dessa nuvarande energier ens förra veckan, det här är hur mycket ni har förändrats och hur snabbt ni utvecklas. Tänk på er själva för bara en månad sedan, för ett år sedan, för tio år sedan, ni är inte samma personer som nu, eller hur? Ni bearbetar saker mer moget och ser allt mycket klarare. Ni är mer klarsynta, visst är ni? Gläd er över dessa upptäckter och fira era framgångar! Många av er är så hårda mot er själva och för allvarliga. Skratta mera! Lys upp och försök njuta av denna upplevelse som ingen annan än ni, eller några andra någonsin har upplevt förut. Ni har en tjock portfölj kära vänner. Ni har! Ni kommer inte ihåg det ännu, men ni kommer att minnas, jag försäkrar! Kom ihåg att ni önskade starkt att vara här.

Vi lovar vår eviga kärlek och hjälp, vår vänskap och vägledning! Vår tjänstvillighet förlängs till evig tid, för vi är alla ETT.

ETT! HA! Segern är för handen! Den är inom er! Kräv det vänner, kräv det av er själva!

Namaste.

 

galaxygirl

 

Översättning: Cicily

You may also like...