Ashtar via Elizabeth Trutwin, 9 januari

images

Ashtar

via Elizabeth Trutwin

9 januari, 2016

Jordens uppstigning och hur ’Eventet’ kommer att veckla ut sig

Hälsningar! Detta är Ashtar genom Elizabeth Trutwin som talar till er från The New Jerusalem.

Vid gryningen den 9 januari, 2016 står Venus i konjunktion med Saturnus och med Antares i närheten. Venus är känd som Kärlekens planet och är Systerplanet till Jorden. Antares är en mellanstation för Själar när de befinner sig i sin övergång. De som härstammar från Venus är kända som Kumaras. De sju Heliga Kumaras är kända som Brahmas andliga söner. Detta innebär att de tänktes ut under meditation och föddes aldrig ur en kropp. De är kända som Flammans Härskare och det hänvisar till den Violetta Flamman, som är kärlek och enbart kärlek. Den brinner som en eld och kan användas som en Energi för healing.

När Jorden föll i tätare och tätare dimensioner, från den 100:e till den 12:e till den 5:e och ner till den 3:e, förband sig de transcendenta Varelserna, de Heliga Kumaras, att stanna kvar på Jorden tills Det Stora Experimentet skulle avslutas. Detta vecklar nu ut sig och kallas också Uppstignings Eventet.

För miljoner år sedan anlände Utomjordingarna, som var av Reptilisk ras, så väl som de av Alpha Dracos ras, till Jorden för att kontrollera fyndigheterna här. Jorden har alltid utgjort ett experiment av mångfald. Detta är en av de huvudsakliga frågor som Jorden nu vid slutet får hantera. Jorden används som en bas för krig. Miljontals flyktingar flyr på grund av sin religion eller sin hudfärg. Jorden grundades av flyktingar från Orions krig. Detta är historien som berättas i Star Wars -filmen, som ligger mycket nära sanningen och varför många längtar efter att se filmen gång på gång. Dessa avancerade Varelser använde teknologi med kloning för att förändra sitt eget DNA och minska antalet strängar från 12 till så lite som 2. Den 11:e strängen i DNA styr emotioner och den 12:e styr förmågan att älska. Utan dessa, kunde de avancerade Reptilierna och Draconierna utföra onämnbara illdåd och var oförmögna att förlåta sig själva. Några av er ÄR dessa Varelser, som förde oändliga krig och därför har ert DNA reparerats. Ni tog beslutet att återvända till kärlek. Detta är en historia som är miljoner år gammal på Jorden. De 5:e Dimensionella Varelserna, Reptilierna och Draconierna, kom till Jorden och våldförde sig på den 3:e dimensionella Jordens kvinnor för att få hybridbebisar. Detta beskrivs i er Bibel när (hyresvärds-) gudarna låg med de lägre dimensionella människornas döttrar och fick barn med dem. Detta bröt mot den Kosmiska Lagen. Det är emot lagen att blanda arters DNA. Vi har tusentals beskrivningar från modern tid, som handlar om illvilliga Reptiliska utomjordingar, som kidnappar mänskliga kvinnor från sina sängar, sänder dem till Skeppen, våldtar dem, impregnerar dem och stjäl deras hybridfoster från deras livmoder. Hybriderna fullbordar sedan sin mognadsprocess i en inkubator ombord på Skeppen. Många kvinnor minns nu att de har fött fram flera barn på detta sätt. Karmas hjul spelar ut sig självt när minnena bevaras i DNA:t och bärs från en livstid till nästa. Detta trauma är svårt att rubba. Oändliga krig och oändlig kontroll har ägt rum på Jorden och nu kommer de att avslutas.

De Heliga Kumaras sänktes aldrig ner från att vara 100:e dimensionella Varelser. De har aldrig blivit födda i en kropp. De har förmågan att med viljestyrka manifestera en mänsklig kropp. De är som de mest avancerade Yogis i Indien eller de höga Buddhistiska prästerna som kan klara extrema prövningar och utveckla sina sinnen till en nivå som med blotta viljan lägger ner sin mänskliga kropp. Sanatka, Sananda, Santana, Sujata, Kapila, Sana och Sanat Kumara har man berättat om i alla de uråldriga civilisationerna på Jorden. De lämnade aldrig Jorden. Dessa är de Uråldriga Astronauterna, de välvilliga Utomjordingarna, som ni fortfarande idag kan se i er konst, arkitektur och urgamla texter. De har intagit fysiska kroppar inom varje religion på varje kontinent, alltigenom tidsåldrarna och har lärt ut De Högsta Lärorna om De Kosmiska Lagarna. De har också tagit på sig liv som kungliga, i regeringar och på alla sätt som kommer att hjälpa utvecklingen av det som fick 3D – människorna att återvända till en 5D – verklighet. Många gånger har de dykt upp i sina Ljus Kroppar och har i uråldriga texter blivit kända som Änglarna. Utomjordingar och Änglar är ett och samma. Kumaras är en Ängla –Styrka . Vi är här nu.

Venus är den enda planeten i detta Solsystem som snurrar medsols. Det beror på att den har en stark Magnetisk Kraft. Jorden har ett elektro-magnetiskt Rutnät som magnetiskt är mycket svagare än sin Syster, Venus. Denna starka Magnetiska kraft kommer idag att stå i konjunktion med Saturnus, som är Sol – Domstolens säte. Det är här de åtalade i Jordens Världs Domstol kommer för att ställas inför rätta. Det är samma sak som att ’överklaga hela vägen till Högsta Domstolen’. Det skiljer sig i det att när Man är skyldig i Världs Domstolen, så måste man överklaga Högre upp, för i dessa fall måste man också bli prövad för intergalaktiska brott. Dessa är involverade i det Hemliga Rymdprogrammet och håller alla sina olagliga aktiviteter hemliga för befolkningen och detta bryter också mot de Kosmiska Lagarna. Det är en slags masspsykologisk attack för att hindra Själar från att utvecklas. Detta håller dem som slavar. Detta är varför det måste till en juridisk eller politisk lösning för att få ett slut på förbudet för sanningen gällande regeringars inblandning med Utomjordingar.

Precis som ni har fått höra historier liknande som Valiant Thor, så finns det idag många Utomjordingar som arbetar i befattningar inom regeringar överallt runtom på Jorden. De är skickliga Varelser som sinsemellan har fullständig telepatisk förmåga. De står i nära kontakt med de illvilliga Utomjordingarna inom regeringar och maktstrukturer och vår Plan att föra dem till Saturnus för rättegångar är nu på gång. Venus befinner sig 15 miljoner år före Jorden i sin evolution. Denna nära sammankoppling med Saturnus inbegriper Utomjordisk teknologi som ni ännu inte kan förstå. Er vetenskap kan inte definiera den för er. Denna sammankoppling eller Union som vi önskar uttrycka den, för den innebär er återgång till Enhet genom att använda teknologi mellan Venus och Saturnus, förbereder vårt Sol System för ett plötsligt övertagande på Jorden.

Följande dag, 10 januari, 2016, står Mars i konjunktion med en asteorid som heter Juno. Juno är Kärlekens asteorid och Hennes förening med Mars (som är utmärkt för healing) markerar Åter Föreningen av alla Tvilling Flammor att bli återförenade på Jorden. Detta leder till en uppvisning av 5 Planeter i skyn från den 20 januari till den 20 februari. Ni kommer att få chansen att se alla de fem synliga planeterna – Merkurius, Venus, Mars, Jupiter och Saturnus – på samma himmel, tillsammans. Inom denna period kommer vi också att fira det Kinesiska Nyåret. Detta blir ett öppet fönster för ett formellt avslöjande för närvaron av Ängla- Utomjordingarna på Jorden och Jubiléet som följer det, som Benjamin Creme så väl har uttryckt det. Han har sagt att Sanat Kumara (vars andra namn är Kalki Maitreya) kommer att återvända till Jorden med gåvor av alla slag för hela Mänskligheten, för att de ska få vad de behöver för att bli fullständigt FRIA. Det är ett krav i Jubiléet att göra Mänskligheten medveten om Utomjordingarna som lever på deras Planet, för Guldet och de andra Gåvorna som Fri Energi från Vår Teknologi kan annars inte förklaras. För att Befria Slavarna måste vi ha Arresteringar, Tillkännagivanden och sedan Landningar, i den ordningen.

Hur Eventet kommer att utveckla sig:

Arresteringar, Tillkännagivanden och Landningar, i den ordningen. Tillkännagivanden kommer att börja med President Obama. Han kommer att berätta om de välvilliga Utomjordingarna som han nära har arbetat med, inklusive jag själv, Ashtar. Han kommer också vid samma tidpunkt att tillkännage början av Jubiléet. Andra kommer att falla in med honom med sina Tillkännagivanden. Detta kommer att sändas inte bara på TV utan också över internet och kommer att kunna ses på varje telefon och i varje avlägset område när det äger rum. Arresteringar kan mycket väl ske samtidigt som Presidenten ger sina Tillkännagivanden. Arresteringarna kommer att uppgå till flera 100- tusentals och varje polisstyrka på Jorden är en del av planen. Detta blir det permanenta avlägsnandet av de illvilliga Utomjordingarna på Jorden, Reptilierna och Drakonierna. Jorden kommer att stiga upp och bli en Fredens Planet. De som krigar kommer att vara borta. De kommer att höras inför ICC, Världs Domstolen och sedan vid Sol -Domstolen. Ni kommer att få se dessa rättegångar när de äger rum. Detta skulle mycket sannolikt kunna ske som en följd av en ny mass-psykologisk attack, ett kärnvapenhot eller en kollaps i världsekonomin. Detta kunde bemäktiga St.Germain att komma in och ta över världens banksystem. Det skulle kunna bli ett ögonblicks verk. Det kommer att finnas en hel del bevis framtaget när Jorden befolkning helas och långsamt får höra sanningarna som har hållits dolda för alla. Slussportarna kommer att öppnas och KÄRLEKEN kommer att välla in. De flesta kommer att känna lättnad. De kommer inte att bli rädda. De kommer att säga: Jag visste att något inte stod rätt till, men jag kunde inte ana att det handlade om det här. Nu när jag vet, kommer saker och ting att bli mycket bättre. Sanning och Tillit kommer att återställas för hela Mänskligheten.

Slutligen, när vi går igenom den första processen i omvälvningen, kommer den att göra det möjligt för det som behövs för Landningarna. Jorden kommer att träda in i ’Zero Point’ med hjälp av vår teknologiska assistans. Alla krig kommer att ta slut, alla slags vapen kommer inte att fungera vid Zero Point. Soldaterna kommer att återvända hem. Icke-våldsamma brottslingar kommer att släppas fria från fängelser. Mentorer och Healing teknologi kommer att göras tillgängliga för varje människa på Jorden. Terraformeringen av Jorden kommer att fortsätta och Zero Point Reglerarna kommer att vara 100% uppkopplade med sin kraft till alla Pyramider, Obelisker, Portaler och Stjärn Portar på Jorden. ’The Wingmaker Ships’ och de Pleiadiska Skeppen, som ansvarar för att rensa upp Jordens ekosystem , kommer att bli synliga ovanför. Haven och floderna kommer att bli akvamarinblå. Luften kommer att bli ren. Alla miljöföroreningar kommer att rensas bort av våra hjälpsamma händer.

Många förändringar kommer och de är för många att nämnas här. Fönstret som äger rum är en kort tidsperiod. Gör nu allt i er makt att lämna allt i ert liv som inte längre tjänar er och arbeta hårt för att föra in de förändringar, vilka mest gagnar er kropp, ert sinne, era känslor, ert arbete, er familj och era vänner. Var uppmärksamma. Lägg ner era bråk. Var Förändringen. Vi är alltid redo att tjäna er som Ängla-Utomjordiska Varelser av Ljus. Gott Nytt År! Ni har aldrig varit ensamma.

Salut! Detta är Ashtar genom Elizabeth Trutwin, 9 januari 2016.

Hälsningar alla! Tack för ert tålamod när jag fortsätter att bygga upp uthållighet och styrka. Jag är helad. Jag mår bra. Tack för era tankar och böner. En kväll för cirka 2 veckor sedan raderade jag av misstag en hel hop e-mejl. Och, jag har inte sänt ut PDF-filer om ni har undrat och väntat. Jag kommer att göra det denna kommande vecka. Jag blev avbruten av mitt försvarsarbete, som tog en plötslig vändning och behövde min uppmärksamhet. Om ni är oroliga över att jag har missat er, eller om ni har ställt en fråga, vore jag mycket tacksam om ni skickar mig en påminnelse på e-mail eltrutwin@gmail.com Tack för er vänliga omtanke och Välkommen till det Bästa Nya Året Någonsin. Kärlek, Beth.

© All Rights Reserved.http://CosmicAscension.org

 

 

Översättning: Aslög Bergman – www.st-germain.se

Du gillar kanske också...