Ashtar via Galaxygirl, 30 oktober, 2017

Ashtar via Galaxygirl, 30 oktober 2017

Meddelande från Ashtar för 30 oktober 2017

 

Hälsningar!

Jag vill ta dig på en resa idag i det Nya Jerusalem, ett skepp som har tilldragit sig mycket intresse på sista tiden, för det närmar sig snabbt och tiden är nära. Det finns mycket rörelse och spänning i luften här för vi längtar efter att återförenas med våra bröder och systrar på marken, markpersonalen, vår familj. För vi har varit separerade så mycket längre än ni förstår och vägen har varit lång.

Vi är här för att försäkra er om att ni inte är ensamma eller att ni någonsin har varit eller någonsin kommer att bli det. För vi är en enorm, förunderligt varierad familj, spridd över många stjärnsystem, som upplever olika historier och tidslinjer – för många att räkna. Vi är alla här för dig, med dig, vi muntrar upp dig och hälsar dig i det du uppnått och ditt hårda arbete. För arbetsbelastningen har varit obeveklig, har den inte? Vi är också trötta men utan den fysiska tröttheten hos en mänsklig form.

Vet du att vi inte längre hänvisar till er som ni har blivit vana vid, för ni är inte längre mänskliga i en 3D-form med kraftigt nedtonad DNA; ni håller alla på att bli galaktiska människor. För ni är inte mer begränsade än vi är, ni har bara varit begränsade till att glömma. Och vi är i den privilegierade positionen att försöka underlätta ert minne. För det finns mycket att komma ihåg.

Era erfarenheter skulle ensamt fylla hela biblioteket för vissa. Och jag vet att ni längtar efter att bläddra igenom de böcker som spelas in djupt i kristallkärnan i Gaias bibliotek av själar och deras prestationer på hennes form. Men den viktigaste volymen har ännu inte publicerats för ni skriver fortfarande på den! Vad ska ni skriva, vänner? Vet ni att vi alla är här uppe – och närmare än ni tror i många fall – andfådda i väntan på den stora sagan om den mänskliga anden, människans hjärta? För sannerligen, de historier som ni skriver och upplever är verkligen traumatiska för er när ni går över genom skräpet från mycket personligt och kollektivt lidande. För det har verkligen varit mycket lidande; allt för mycket.

En ny dag är här, den gryr framför våra ögon och ni, mina vänner, är gryningen av den nya tiden. Ni är ljuset av denna gryningsålder när ni dyker djupt och återkräver Guds gnista av er själva, av din JAG ÄR närvaro, som även när jag talar vägleder dig hemåt genom dessa ordens energier.

Du är älskad. Du är skyddad. Du är omhändertagen på sätt som du inte kan förstå eller uppskatta. Vi stryker ut rynkorna. Vi kommer att återförenas med dig. Kommer du med glädje att springa och hälsa oss? Kommer du att vara den förste som tröstar och berättar för dina familjer de fantastiska berättelserna om frälsning från skräpet till ljuset? Du är världens ljus som Mästare Jesus sa många gånger. Du lyser bokstavligen upp den. Den är en vacker plats.

Lys ditt ljus starkt till oss på natten när du står med dina nakna fötter i gräset och jordar dina energier till kära Gaia. Stråla ditt ljus upp till oss i skeppen och vi kommer att stråla och dansa tillbaka till dig.

Var redo för det nya. Var redo för förändring. Var upphetsad och uppmuntrad, för allt är på plats och jobba oupphörligt trots vad du kontinuerligt visas. Kom ihåg att det här är så mycket mer än en ekonomisk affär. Kom ihåg era hjärtan i processen. Era framtida barn kanske inte kan komma ihåg vad pengar är med tiden eftersom saker skiftar och alla har allt de behöver. Låt det inte styra dig; har du inte haft tillräckligt med kontroll? Av träldom? Omfamna friheten som kommer din väg.

Vi är den Galaktiska Federationen. Jag är Ashtar. Jag bugar mig för er. Jag hälsar er för er tjänst till Gaia och mänskligheten!

– Inskickad av Galaxygirl

 

 

 

Översättning: Lars-Eric Sidling   www.st-germain.se

Du gillar kanske också...