Ashtar via Beatrice Madsen, 8 december, 2018

Ashtar    via Beatrice Madsen  181208

Allt som står på lösan grund ska raseras. De organisationer, insitutioner och företag som haft en skenhelig inriktikting och egentligen arbetat för ett förslavande av mänskligheten och haft en dold avsikt av kontrollerande är dömda att avslöjas och falla under omstruktureringen vi går igenom.

Förbered er på att det ena avsöjandet efter det andra kommer upp i ljuset. Det är tungt för mänskligheten att gå igenom detta. Om och om igen tänker ni vem ska jag överhuvudtaget kunna lita på när också detta visar sig vara korrupt med en dold självisk agenda. Maktfullkomliga individer avslöjas en efter en och det är smärtsamt när illlusioner rasar på det ni tidigare trott var sant.

Känn smärtan och tacka för att ni får veta sanningen. I den smärtan av att det skenheliga rasar finns fröet till helande och början till den nya, ljusfyllda verklighet som verkligen är er.

Kära ni det här går inte över en natt. Fortfarande är det mycket som ska avslöjas och avtäckas. När en större del av mänskligheten vaknar uppstår ett ramaskri. Detta skri sänder vågor av energi och hela Pandoras ask kan öppnas och avtäckas bit för bit.

Precis som era tonårsbarn är vetgiriga på sanningen, vad är jag och vem är jag ska ni också undra och känna på liknande vis. Era tonårsbarn är öppna och rebelliska och inriktade på att bryta gamla vanemässiga tankesktrukturer som inte tjänar något syfte. Använd er vuxna vishet och lyft fram tonårsbarnet inom er i kampen för sanningen, ty ljuset ska segra och vi med den.

Er alltid närvarande Ashtar Command

Du gillar kanske också...