Ashtar via Garrith Lamanov El Melchizedek, 27 oktober

 

images

Ashtar via Garrith Lamanov El Melchizedek

27 oktober 2015

Jag talade med den som ni känner som Jesus Kristus, som är vår Befälhavare och Chef för Kristus Kansli inom Himlens Sällskap, för oss känd som Sananda. Andra deltagare i detta möte med Befälhavare Ashtar var Lady Nada, Saint Germain, Faith som är Ärkeängeln Mikaels tvillingflamma, Portia som är Saint Germains tvilling, Melchizedeks Order av Ljus, och Drakens Stora Vita Broderskap. Alla stora råd var där inräknat representanter från varje råd som är utomjordiska Uppstigna Mästare från Plejaderna, Sirius, Andromeda, Arkturus, Kentaurus, Lyran, Orion, Alcyone etc. och vi diskuterade det viktiga behovet av global kontakt i detta nu, trots NESARA uttalanden, då vi ser mer och mer ovillighet från er världs ledare att vara ärliga mot er, då deras lögner inte verkar minska utan ökar mer och mer för varje minut.

Vi har därför bestämt, med Godkännande från Främste Skaparen, att visa oss på er himmel i vårt övermått på flottor från hela multiversum, oavsett vilken effekt detta har på mänskligheten… att avslöja vår närvaro själva, då vi har givit era ledare tillräckligt med tid att göra detta och de ändå vägrat vara ärliga mot er.

När ni inträder i det fotoniska centrumet kommer vi att börja med nästa steg för att föra in välstånd och fred till denna värld genom att avbryta all nätverkskommunikation för att avslöja vilka vi är: era välvilliga grannar från stjärnorna som omger er och från hela multiversum. Och därnäst, efter vårt tillkännagivande och innan landning kan ske, kommer vi inte att tillåta något som helst militärt hot att hindra detta. Alla skjutvapen, även gevär och pistoler, kommer att sluta fungera så fort vi gör vårt inträde; inga missiler eller jetflyg kommer att fungera; bara våra skepp kommer att finnas i luften – inga plan kommer att tillåtas flyga. Vi kommer att inaktivera alla teknologiska apparater för att komma igenom till er och varje kanal kommer att avbrytas för att tillförsäkra att varje person blir medveten om vad som sker.

Emedan vi inte ger ut något datum kan vi i alla fall försäkra er om att detta kommer att ska snart. Ni kommer att få uppleva en betydelsefull och underbar händelse av ljus där det inte kommer att bli mörkt eller natt på er yta under flera dagar. Detta är inte den rädslobaserade illusion som er regering hela tiden sprider propaganda om, att sätta skräck i många angående 15 dagar av mörker; detta kommer att bli en tilldragelse av Ljus bortom alla illusioner, som kommer att upplevas av alla genom Universums ovillkorliga kärlek till alla varelser. Det kommer att bli perfekt för oss att göra våra tillkännagivanden och vår introduktion därefter.

Vi ser fram emot vårt personliga möte snart.

ASHTAR

Översättning: Markku Pärssinen

 

www.st-germain.se

Du gillar kanske också...