Ashtar via James McConnell, 12 februari, 2017

Ashtar, 12 februari 2017

Via James McConnell

 

Jag är ”Ashtar”. Det är sällan jag kommer genom denna kanal, James. Det har bara skett två gånger tidigare och det har sina skäl. Den som är känd som ”James” är mycket mer samstämd med ”Sananda”. Jag är här nu, i denna tid och på denna plats därför att många av er, de flesta av er är samstämda med mina energier och är en del av min personal – Ashtar Command.

Jo, min kära Rita hade rätt; jag har många skepp till mitt förfogande. Många miljoner skepp. Vi ligger alla utanför er atmosfär och väntar för närvarande på signalen att vi kan börja visa våra skepp, att vi kan börja landa och bli en del av det som har kallats ”första kontakt”.

Den tid som Sananda har talat om är nära. Många av er har en känsla av förväntan. Vissa av er har haft den känslan i många år, men under de senaste dagarna och veckorna har många av er känt denna förväntan stiga. Ni har känt att något är precis runt hörnet, något som gäckar er.

Ni vet att många saker händer baskom kulisserna. Vi håller på att förbereda allt för tillfället, för de tider där vi, som Ashtar Command, kan bli en del av denna process. Det är många av oss som förbereder oss för det. Det är det vi har kommit hit för.

Många av er är uppe på våra skepp, antingen i ert flerdimensionella Jag eller i ert drömtillstånd. Ni förbereder er tillsammans med oss, förbereder tiden för när vi kan presentera oss för världen. Världen, i det ögonblicket, kommer att förvandlas bortom era vildaste drömmar.

Vi talar om för er nu, som ”Ashtar” och ”Sananda”, att ni är nära att ett stort antal förändringar kommer att ske. Små, små händelser som kommer att leda till en större händelse. Det ögonblick när Skaparen säger ”Nu”. När det händer kommer ni att vara beredda. Ni kommer alla att vara redo.

Ni har förberetts, även de som ännu inte vet om det har blivit förberedda. Djupt inom er har energierna satts igång. Era chakran expanderar och växer. Er tallkottskörtel håller på att väckas till liv på nytt och ert DNA håller på att justeras och återanslutas.

Allt det här händer NU. Inte i framtiden, utan NU. Ni befinner er i denna stund nu. Det är dags för alla er att förstå vilka ni är, vilka ni verkligen är. Ni är inte bara den här kroppen. Ni är medvetandet i denna kropp. Ni är Gudsmedvetandet i den här kroppen, Källans Medvetande. Alla är det, utan undantag.

Jag älskar er djupt, även de som är så nära mig, men ändå så långt borta. Jag sträcker nu ut mina armar mot er, till de av er som känner mig väl. Jag stäcker ut mina armar nu och omfamnar er, känner era känslor, er kärlek och den Enhet som är ni.

All min kärlek är med er, även med de som inte är samstämda med mina energier just nu. Jag försäkrar er att inom en inte alltför avlägsen framtid, kommer vi alla att vara samstämda med varandra.

Frid och kärlek till er alla.

 

Översättning Ulla Krogh – www.st-germain.se

 

http://www.ancientawakenings.org

Du gillar kanske också...