En Som Tjänar via James McConnell, 12:e februari, 2017

En Som Tjänar via James McConnell, 12:e februari, 2017

 

”En som tjänar”
Hälsningar till er. ”En som tjänar” här.

Det var en ganska känslomässig upplevelse, eller hur? Kände ni det? Inte bara lyftet som kom av den Galaktiska Vibrationen, utan också kärleken som kom från ”Ashtar”? Många av er känner det, det vet vi.

Som han sagt så är ni kopplade till honom på många olika sätt. Mycket av detta är just nu inte något ni kan föreställa er. Många har varit på hans skepp och finns där nu med honom. Många av er är befälhavare där. Och ni tänker, är jag en befälhavare? Jag kan inte ens styra min egen familj (skratt).

Ja, ni är befälhavare på skepp. Kaptener på skepp. När tiden är den rätta, kommer ni att ta er rättmätiga plats igen. Oavsett om ni är kaptener, befälhavare, ambassadörer eller diplomater, eller vad ni än kan tänkas vara. Var och en av er har en koppling till den Galaktiska Federationen av Ljus. Var och en av er, utan undantag.

Vi är redo för frågor nu. ”Ashira” är inte här för att besvara frågor denna gången heller, det är bara vi. Vi gör vårt bästa.

Fråga: Jag lyssnade på President Trump när han talade med den Japanska presidenten. De talade om finansiella förändringar och en massa andra saker som snart kommer att hända. Har ni några kommentarer till det?

Ja, det är sant. Verkligen sant. Han syftade på vissa saker, ja utan att närmare presentera vad, eftersom det ännu inte är rätt tid, och frekvensen finns inte riktigt där. Allt detta händer i processen, och kommer att ske på det sätt som vi har berättat om.

Vi har berättat detta om och om och om igen för er, och därför vill vi att ni ska förstå att det är viktigt av en anledning. Vi är här för att stödja, att assistera, att vara till all hjälp vi kan. Vi säger att dessa saker kommer, de gör det. De är nära förestående i många avseenden. Vi kan inte säga exakt hur det kommer att bli, eller när det kommer att ske, beroende på att ingen i nuläget vet det. Det finns i processen. Sannolikheten finns därför, att allt detta med säkerhet kommer att hända detta år, om några dagar, veckor eller månader.

Besvarade det din fråga?

Det var någon som berättade om en dröm, och sedan har vi förstått att det blev en livlig diskussion. Vill du berätta om den drömmen igen?

F: Min dröm utspelade sig i ett grupprum och där fanns en viss person som jag upplevde vara en riktigt nära vän. Han var av indisk härkomst (från Indien). Jag förstod att han dog och jag blev verkligen ledsen. Kan ni säga något om det?

Många av de gamla tolkningarna kom fram. Det berodde mycket på det. Förstå att när ni tar er genom denna övergång, som James och andra har berättat om, kommer ni att uppleva att mycket av det gamla försvinner. Mycket som är välbekant, mycket av det ni har vant er vid. Även programmeringen ni haft.

Allt sådant kommer att försvinna och inte längre vara en del av era liv, när ni tar er längre och längre genom denna övergång. Och när ni kommer närmare och närmare själva uppstigningen. Vi talar alltid om uppstigningen som er process, men vi rör oss alla genom denna process.

Så under tiden ni förflyttar er igenom den, kommer ni att finna att ni har många drömmar som visar att det gamla försvinner. Det nya kommer att ta över. Så om det finns någon som står er nära som en naturlig mentor, så kommer den att försvinna, eftersom ni alla kommer att introduceras för nya mentorer, nya som kommer att ersätta de tidigare. De kommer att berätta för er och när frekvensen är den rätta, kommer de att vara med er rent fysiskt.

De kommer att finnas där. Ni kommer att sitta där avslappnade bredvid varandra och bryta bröd, dricka vin, eller vad ni än kan tänkas vilja göra. Vi vet någon som vill vara där och dricka vin och allt sådant. Han ser fram emot dessa tider, lika mycket som alla vi andra gör. ”Sananda” har pratat om det ibland. Då han kommer att vara med er på festen och ”insupa” allt som förberetts, för att han vet att ni brukar göra så.

Det gäller också de ni har kontakt med från det Galaktiska riket, många från Himlens Sällskap, de Uppstigna Mästarna och alla vi. Liksom de från djupt nedan, Agarterna. Alla är glada för den stora fest som är nära nu.

Förstår ni det här? Alla här, förstår ni det? Allt är en process för att gå vidare, och inte glömma bort det, utan gå vidare. Gå vidare till de högre vibrationerna, till de högre tillstånden där ni kommer att släppa det gamla som har hållit er bundna till en illusion, som skapades här.

F: Är det därför vi kände ensamheten vi talade om i veckan?

Väldigt mycket därför, och för vissa kommer det att öka ännu mer, när ni upplever mer och mer. Men återigen som ”Sananda” har sagt, ni acklimatiseras till det. Ni kastas inte till vargarna direkt. Utan steg för steg. De tar en tugga av er och låter er sedan gå, men kommer tillbaka för en ny tugga. Förmodligen inte den bästa gruppvisualiseringen. (Skratt) Den kommer från en tugga med en elefant. Hur äter man en elefant? En bit i taget.

Fundera på det här, om alla dessa energier som finns nu, skulle kommit på en och samma gång. Om den Galaktiska Vibrationen skulle ha kommit hit för många år sedan, vill vi påstå att det skulle varit överväldigande för många. Större delen av världens befolkning, skulle inte ha kunnat hantera det. Så de hölls kvar, även vid tiden av 2012. Världen var inte redo för det, bara en viss population var det då.

Många av er vet, att era Högre Själv gick samman för att konferera, skulle man kunna säga, och sa att vi skulle vänta. Låt oss ge de andra en möjlighet att komma till Ljuset tillsammans med oss. Det är vad som hände, och det finns fortfarande kvar i processen.

Vi kan säga er att så många, många fler är redo att ändra planetens medvetenhet nu, och det individuella medvetandet också. Så att de har en möjlighet att fatta ett beslut, göra ett val för att följa med. Ni flyttar inte någonstans, utan ni flyttar upp i medvetenhet. Det är det som är viktigt. Ni återansluter, minns era Högre Själv. Och att ni är era Högre Själv.

F: När jag går på morgonen så ser jag dessa energivågor som kommer in. När jag går känner jag mig mer och mer som en marionett, svagheten ökar men börjar sedan dra sig tillbaka. Vad beror det på?

Allt eftersom denna övergång fortskrider, kommer alla att känna dessa saker på olika sätt. Vissa kommer att känna sig svaga. Vissa kommer att känna sig starka. Vissa kommer att känna sig ensamma. Alla dessa saker kommer att vara en del av det, vid olika tidpunkter. När ni rört er genom det, kommer ni varje gång att uppleva en ökad vitalitet. Så, tillåt det att vara så.

Om det vid olika tidpunkter uppstår sjukdomar, så förstå att de kommer att gå över. Förstå att de går över. Om ni känner er hindrade av det, då går ni till en läkare och de kanske vill amputera armen eller göra något annat, sedan är den/det borta. Förstår ni?

Dålig liknelse igen! Men ni förstår. Gjorde ni det? Hjälpte det?

F: Jag vet fortfarande inte vad det är för en händelse som ska komma, den större händelsen vid Vårdagjämningen. Någon kommentar?

Ja. Detta är något vi pratar om, och det kommer att skaka om mångas världar. Många som inte är förberedda som ni är. Inte redo för detta. Det finns så många där ute, som inte har någon som helst aning om de sanningar som har hållits borta från dem. De kommer att uppleva det på sina nivåer när stunden kommer.

Det kommer att vara tillfället för de som så mycket vill komma till handling, och hjälpa på alla sätt de kan då. De som har hånat er och sagt att ni inte vet vad ni pratar om, kommer att vända sig till er och säga: ”Ja, du kanske hade rätt hela tiden”.

Kommer inte det att bli underbart?

F: Så det här är den stora. Vi väcktes alla av mindre vågor, men det här kommer att beröra alla. Så vitt jag förstår.

Ja. Vi kanske kan använda en liknelse, en lite bättre den här gången. Tänk på en kastrull med vatten, och vattnet börjar koka. Börjar hettas upp ganska mycket. Ni ser att det börjar koka och ni ser att det ångar. Det är vad ni går igenom nu. Ni har befunnit er i uppvärmningsprocessen och nu är ni i kokningsprocessen. När det väl börjar koka bildas det ånga, som stiger uppåt, energin stiger uppåt. Ni, som liknelse med denna energi, är när ert medvetande stiger uppåt. Förstår ni?

Grabben, amputera armar, kokande vatten. Vad händer? Några av er kommer förmodligen att undra, ”är de här Uppstigna Mästare?” Vi kan inte hålla på så här. Det var ett skämt. Vi kan försäkra er att vi är mycket äkta. Om ni inte förstått det, så hoppade jag in nu. (Mycket skratt eftersom En Som Tjänar # 2, är här)
Några fler frågor?

F: Jag har hört att solen skulle förmörkna mellan förra fredagen den 10:e och den 25:e. Vad har ni att säga om det?

Tja, vi kan säga så här, har det inte redan varit den 10:e? Det var då det var tänkt att börja. Har solen förmörkats? Nej…

Ni ser fortfarande solen, eller hur? De som sagt det här har inte varit helt korrekta. De missförstod vad som kunde hända nu. De missförstod tidsramen och hur länge det skulle pågå.

Ni har tidigare hört att det skulle bli tre dagar av mörker. Tre dagar och nätter av mörker. Detta kan fortfarande vara en möjlighet. Men inte på grund av en större katastrof eller något sådant. Det kommer att vara en del av processen, om och när detta inträffar. De siade framåt med tankar om att solen skulle förmörkas nu.

Men det är också en del av Kabalens plan, med att inte solen ska kunna tränga igenom. Som ni vet så sker Uppstigningen genom solen, den Galaktiska Centrala Solen, solarsolen och dess energier kommer till Jorden, som en del i Uppstigningsprocessen. Det är nödvändigt. Ljuset måste komma in. De har gjort allt de kan för att hålla Ljuset borta.

Betänk det här, att förmörka solen, tror de att de kan åstadkomma det? De har inte tekniken för att kunna göra det. Det fanns tillfällen i det förflutna när en civilisation kunde göra något åt det hållet, men det tilläts inte.

F: Jag är bekymrad för en vän till mig. Är han okej?

Han kommer att vara som han behöver för att vara just nu. Det är allt du behöver vara bekymrad om. Han är precis där han behöver vara, där han är just nu. Han går igenom övergången då ensamheten kommer fram. Det är vad han känner i vissa avseenden. Allt är en del av processen.

Andra frågor?

F: Kan ni berätta mer om den Nya Republiken och hur den kommer att utvecklas?

Det vi kan berätta är det vi ser som sannolikt. Baserat på tiden i ert tid och rum. Det finns många sätt och vägar, så att säga. Det är som det är menat att vara. Allt är iscensatt. Varken Trump, Dunford eller någon annan blir president eller ansvarig för Republiken, eller något av detta slag, eftersom ingen av dessa frågor är avgjorda. Allt detta är fortfarande en del av 3D-illusionen.

Men när Republiken tillkännages, börjar saker förändras. Då börjar övergången till frihet i medvetandet. Friheten gäller inte bara detta land, utan frihet för hela världen. Frihet på hela planeten. Så att alla kommer att minnas och vara det de är.

Detta har hållits tillbaka under en längre tid, men nu är det dags att lyfta på slöjan. Allt fler ser igenom den. Oroa er inte angående Trump eller någon annan. De som behöver vara redo kommer att vara det, när det är dags. OK?

Vi vet att det inte är precis det ni ville höra. Ni ville höra att Trump kommer att förändra världen. Vi kan inte säga det just nu. Än så länge, vet vi inte exakt hur detta kommer att ske. Vi vet bara att allt som händer just nu, händer av en anledning, och är precis som det måste vara.

Det är dags att lämna kanalen. Fortsätt framåt människor, med era dagliga aktiviteter som ni alla har, och var i nuet hela tiden. Fokusera inte på det förflutna. Släpp det förflutna. Det förflutna är borta. Det förflutna finns, men bara som ett minne.

Här och nu är där ni är. Framtiden som kommer, är verkligen storartad. Allt är iscensatt och ni är precis där ni ska vara.

Shanti. Frid vare med dig. Var den RÄTTA.

 

Översättning: Margareta Jonåker – www.st-germain.se

 

http://www.ancientawakenings.org

Du gillar kanske också...