Ashtar via James McConnell, 14 januari, 2018

Jag är Ashtar!

Jag kommer att vara med er just nu, för att ge er vissa nyheter. Nyheter som är kommande över hela världen. Nyheter som vi, de av oss i skeppen, har varit medvetna om under en tid.

Vi har väntat, arbetar mot det här ögonblicket: Detta ögonblick av frihet. Detta ögonblick av frihet för planeten, för alla de av er på planeten.

Ja det finns de stunder där strid fortsätter, där rädsla fortfarande uppstår, precis som det tidigare gjorde. Men precis som vi har sagt en tid nu finns det ingen anledning att frukta för rädslan är inte riktig. Rädsla är bara en del av denna illusionära process. Det är bara vad du gör det till, så verkligt som din programmering har gjort det under alla tider.

Men vi vet att allt är under kontroll. De av oss, de av de pleiadiska flottorna, har vi alla kontroll över denna situation vid denna tidpunkt. Inte till den punkt där vi stör din fria vilja, men till den punkt där vi kan fånga allt som kommer till planeten från utsidan, eller ens det som skickas från en annan del av Universum som har förgreningar med den. För detta kommer inte att tillåtas precis som det inte är tillåtet just nu.

 Och de som fortfarande försöker arbeta med dessa gamla sätt, dessa gamla sätt att föra vidare rädsla, för att sprida budskap om katastrofer, att ge kaos, börjar nu inse mer och mer att deras tid är över, deras dagar är räknade. Många av dem börjar vända tillbaka mot ljuset. För när man möter valet med att komma tillbaka till ljuset, eller bli uppslukad av ljuset, kan man föreställa sig vad de helst skulle välja. Men det finns de som är envisa som håller fast vid rädslan. Det är deras val. Det är deras fria vilja. Och vi kommer inte att störa deras fria vilja precis som vi inte kommer att störa er.

 Men vet detta, att allt kommer samman, allt är på gång nu en förändring är stundande. Ni kommer att börja se mer och mer bevis på detta. De av er som behöver bevis, de av planetens befolkning som behöver bevis kommer att ta emot det mer och mer nu.

De av er som redan är övertygade kommer nu att börja se mer av allt som har skapats fram till den här tiden. För det skapas för  var och en av er New Golden Age varje ögonblick framför oss. Med varje enskild tanke som du skapar i din sinnevärld den nya jorden; då skapar ni er nya existens här på denna planet.

Många av er längtar efter de tillfällen då ni kan hitta er här hos oss i denna ovisshet och åter återförenas med era familjer, era bröder och systrar. För allt är en del av Oneness och ni är en del av den.

Jag är Ashtar. Jag lämnar dig nu men kommer snart tillbaka, för det finns många saker som ska genomföras. Jag finns alltid med er.

Du gillar kanske också...