Ashtar via James McConnell, 29 juli, 2018

Ashtar

via James McConnell

29 juli, 2018

JAG ÄR Ashtar.

Och det är alltid ett nöje att vara tillsammans med er, att få dela, att få uppleva tillsammans med er, allt som håller på sker här på den här planeten och allt som sker inom er inom planeten inuti er själva, för det sker alltid ovanför och nedanom. Så som ovan, så också nedan. Så som inom, så också utanpå.

Den förbindelse som ni tidigare talade om i er diskussion om enheten av alla ting, om den förbindelse som ni har med växterna och djuren och själva människorna. Detta är vad som menades med den här meditationen, att få känna denna förbindelse, att få förnimma denna känsla av Enhet. För vi har alltid varit Ett. Men med era många olika inkarnationer och den programmering som har blivit följden av dessa inkarnationer, så har ni fortsatt röra er i olika riktningar.

Javisst, ni har följt era kontrakt, de flesta av er. Och ja, det stämmer att det är dags att avsluta dessa kontrakt, att klippa av dessa kontrakt. Vi skulle med all säkerhet applådera för att ni gör det, för de behövs inte längre.

Ni kom hit med ett syfte. Ni har levt upp till ert syfte. Men ni behöver inte längre ta er tiden att fortsätta ära dessa kontrakt.

Ni kan klippa av dem, helt enkelt genom att be att Ärkeängel Mikael kommer med sitt Flammande Blå Svärd av Sanning och när ni får se honom, be honom göra det och se honom sedan klippa av alla de många psykologiska band som många fortfarande håller er nere i denna tredje-dimensionella illusion som ni själva har skapat.

Mina vänner, nu är det dags. Det är dags för er att släppa taget om det gamla, att släppa taget om det förflutna, och att omfamna det ögonblick som ni nu befinner er i och att med glädje blicka framåt emot framtiden.

Titta inte efter vad som sker i världen såsom många ser den just nu och med desperation finner depression och ett behov att använda olika droger eller förändra sitt medvetande. Eller att dränka sig själv i en ovisshet, så att man kan fly från vad man tror är verkligheten.

Men ni själva vet vad den sanna verkligheten är. Ni vet att verkligheten är att rätt framför er nu ligger det som ni alla har skapat. Och ni vet också att ni kan skapa vilken verklighet som helst, som ni vill att ska fortgå. Och er framtid, er kollektiva framtid, beror nu på varje tanke som ni har.

Men vänligen förstå att för att era tankar höjs i medvetande – och ert höjande av medvetandet höjer era tankar – så håller ni nu på att skapa alltmer i denna stund och i varje stund skapar ni framtiden framför er själva; den framtid som ni önskar leva. Den framtid som ni var ägnade att leva.

Så jag upprepar återigen, släpp nu taget om det förflutna. Det förflutna är förbi. Och i och med att ni släpper det förflutna så släpper ni också all den programmering som ni har kommit att förstå såsom varande er verklighet.

Men ett flertal av er inser nu att i och med att ni släpper taget om det förflutna och ni lever i ögonblicket, så skapar ni nu de liv som var och en av er nu vill ha.

Lev i ögonblicket. Var i ögonblicket. Var ögonblicket.

JAG ÄR Ashtar. Jag lämnar er nu men jag kommer tillbaka till er när ni befinner er på nästa Fortsättningskurs. Jag ska vara tillsammans med er mer än vad ni vid det här laget möjligen kan veta.

Frid och Kärlek vare med er alla.

 

Channeled by James McConnell

www.meetup.com/ancient-awakenings

www.ancientawakenings.org

Article may be reproduced in its entirety if authorship and author’s website is clearly stated.

“Believing is seeing!”

 

 

 

Översättning: Aslög

 

 

Du gillar kanske också...