Ashtar via Pallas Athena, 14 oktober

images

Ashtar via Pallas Athena, 14 oktober 2016
HÅLL ERT KÄRLEKSLJUS SKINANDE!

Jag Är Ashtar, Överbefälhavare för den Galaktiska Federationens Flottor som tjänar den Mest Strålande (Kristus) i hans KärleksUppdrag.

Hälsningar, Älskade Familj!

Vi alla glädjer oss! Vi alla här uppe festar och firar eftersom, som ni vet, Sananda och Väktarna har sagt att ”det gröna ljuset är på” vilket betyder, Kära Ni, att vi springer på vattnet mot Uppstigningen!

Jag tittar ner på Gaia och ni alla bara strålar – ni strålar och skiner ert KärleksLjus. Ni har klättrat så högt upp och har lysts upp, med Kärlek.

Kära Ni, ni börjar veta vem ni verkligen är. Och jag är hedrad över att kunna tala med er just nu. Mitt hjärta, och jag har ett hjärta, är helt upplyst med kärlek, frid och harmoni. Och jag är så stolt över hur långt ni har kommit.

Kom ihåg hur långt ni har kommit sedan jag först kontaktade er. Vi på skeppen här uppe kan se er i er mänsklighet och era kroppar förändras – ni blir lättare – känner ni lättare? Känner ni er upplyft?

Vänligen bli inte modfälld. Vad vi har sagt för länge sedan är nu inpå er. Gläd er, Älskade Ni, ni står på tröskeln. Ni har gått in i den 5:e Dimensionen och vi vet att ni aldrig har gett upp och har haft så mycket tålamod … så vi kliver tillsammans med er, och för er, och är mycket nöjda med all er iver och er tro som aldrig gav upp.

Så jag måste säga, ni alla har ett nytt namn som vi kommer att kalla er. Ert nya namn är KärleksLjus. Och vad det betyder, Mina Kära, är att ni skiner ert KärleksLjus. Och låt mig förklara – när ni når ut till människor och ni ler för en hälsning, skiner ni ert KärleksLjus och det tränger igenom dem och ni fyller dem med ert Ljus. Och ni hjälper dem att vakna upp.

Ni har förtjänat ert Ljus eftersom – Jag säger inte att ni var tvungna att förtjäna det – ni kom med det! Men under tiden av ert liv här, och med att vara Ljusarbetare, har ni lyst upp … och låt mig säga att NI HAR LYST UPP! Jag säger er redan nu att ni bländar oss med det Ljuset – så att säga!

Så vi alla dansar här uppe eftersom ni bara strålar. Vi tycker om att säga söta ord som ”Ni strålar – och strålande och strålande!” Och håll KärleksLjuset skinande, för ni är de som ni har väntat på. Och vi vill säga att Lemurien kommer tillbaka – Himmelriket på Jorden – och där finns bara Kärlek, Ljus, Frid och Harmoni. Inga motsatser! Bara Kärlek.

Jag kommer att lämna nu och vill gratulera er alla, för ni har fått det att hända för oss här uppe … att vi kan vara där bland er och bryta bröd med er. Ni har gjort det möjligt.

Och nu, ni alla kommer att vara med era TvillingFlammor … och jag har en också! Ni kommer att känna igen dem så fort ni ser dem. Besättningen här uppe och på alla skepp bara väntar på att få vara med sina TvillingFlammor också, Mina Kära. Nu, mina vackra, hur kommer ni att komma ihåg dem? Ni kommer att känna igen dem eftersom ni stiger upp med dem varje natt!

Frid vare med er.

Vi älskar er bortom er Jord … er Jord och bortom!

Så, Mina Älskade, HÅLL DESSA KÄRLEKSLJUS SKINANDE! Eftersom er planet, med det KärleksLjuset faktiskt gör ont i våra ögon!

Så – fortsätt arbeta! Fortsätt älska! Titta inte tillbaka! Ni har klarat det!

Jag älskar er. Vi älskar er. Alla älskar er!

Jag lämnar er med ovillkorligt KärleksLjus, Frid, Harmoni och Glädje!

Er kärleksfulle bror,

Ashtar!

Källa

Översättning Ann-Sofie Forsberg – www.st-germain.se

Du gillar kanske också...