Ashtar via Sharon Stewart, 31 december 2019

Ashtar via Sharon Stewart, 31 december 2019

2020 Nyårsbudskap | Ashtar Sheran via Sharon Stewart

Observera: Detta är del ett. Det finns ett förtydligande av detta meddelande på vår webbplats: https://sharonandIvo.weebly.com, länk nedan i detaljerna.

Jag är Ashtar Sheran och är här för att sända ett meddelande till alla på Planet Eden.

Det är nu i er tid, slutet på det andra decenniet i det nya årtusendet 2000. Så många ser bakåt på vad som var när det faktiskt finns så mycket att se fram emot om ni bara skulle vända er om för att titta på den ljusa framtid som ligger framför er.

När jag säger att ni ser bakåt ser ni in i ert förflutna för att se vad framtiden kan hålla för er. Släpp det förflutna. När er kollektiva vibration ökar, ändras er planets kollektiva förflutna och ert eget individuella förflutna till en högre frekvens. Det är som om det aldrig har funnits. Ert förflutna kommer att verka surrealistiskt för några av er när ni omfamnar ert spännande multidimensionella nu. Du kommer att verka vara en annan person och du är det. Chanserna att du återskapar ditt förflutna nu, med ditt nyligen väckta DNA och din högre vibrationsfrekvens, är ganska avlägsna.

Framtiden kommer att vara storslagen för dig och alla som har beslutat att ta del av den. Ni ser att våra skepp rör sig närmare er planet och omfamnar er värld i vår kärleksfulla vibration mer och mer, medan ni ser att pengarna har stoppats för de tjuvar som försökte stjäla denna härliga framtid från er alla. Det första åtalet som öppnas är Hillary Clinton, som en gång valdes till att stiga upp till ledningen av er värld. Denna chans sveptes bort i ett ögonblick av ett gudomligt dekret och hon och hennes andra kohorter kommer nu att stå till svars för sina obeskrivliga brott mot folket.

Folket reser sig. De vaknar för att inse att de lever i en ny värld. Många sover fortfarande men det är deras eget val. De har tagit den långsammare vägen och det är deras beslut. Välsigna dem och älska dem som de är, för du vet att du kan det.

När det gäller rykten om tidens slut, säger jag er, detta är början på en ny tid; det enda slutet är slutet för den gamla regimen, den mörka regim som försökte driva er planet till förstörelse i många årtusenden. Det är vad som kommer att ta slut. De som ser det som tidens slut är inte medvetna, de kommer att se det som de ser det men det finns så många uppväckta som vet bättre nu. Ni vet att ni kommer att ha en underbar framtid som de gudomliga varelser som Terraborna var tänkta att vara – ni vet att framtiden är en av kärlek och att all rädsla kommer att avlägsnas från er planet.

Var stark i er kunskap när ni genomgår era egna förändringar, ljusvarelser. Var starka. Ni vet att döden av det gamla ger upphov till det nya humanitära systemet som ert folk längtat efter så länge. Det är beslutat av den enda själv att ni också kommer att sluta lida och gå med era bröder ute i galaxen som fantastiska gudomliga kärleksvarelser, kunskapshållare och Ljusets väktare. Det var den roll som Terraborna skulle spela i galaxen för så många årtusenden sedan, Edens roll, innan er planet blev omstörtad och kastad in i mörker.

Ni kan se när ni tittar på beskrivningen av tidens slut, att alla dess karakteristiska egenskaper nu har uppfyllts på er planet. Det har varit mycket lidande under denna sista ålder av mörker, mycket förfall, hungersnöd, krig, pest, sjukdom, apati och nu förlöjligande av dem som är bringarna av denna nya gryning. Er planet har känt rädsla och denna rädsla ska inte längre finnas. Er planet kommer att återställas till det Eden den var i sin kärleksfulla början, och de kristnade på er planet är nu de första fröna i Edens framtid.

Ni är de som skall genomföra förändringar. Ni är de som söker gudomlig vägledning och som kommer att föra det gudomliga till Jorden igen. Ni är de vars hjärtan är fulla av kärlek, för planetens folk, för den värld ni vandrar på och för det universum ni ser ut på under er nattetid.

Ni är de välsignade som har satts på jorden, som har frivilligt uthärdat smärta och lidande som ingen annan har upplevt för att hjälpa dem där. Ni är de, de högsta av det högsta i detta universum och mer, som kom till hjälp när Terra var i ett så hemskt tillstånd. Ni, väktarna av galaxen, som gick in i roller som ingen annan skulle anta, kommer att få er dag nu. Ni kommer att se frukterna av era ansträngningar, ni kommer att genomföra era gudomliga projekt, ni kommer att tjäna som ni längtat efter så länge.

Tiden är inne. Den är här nu. Allt kommer att avslöjas för dem som väntat så länge; den stora planen kommer att utvecklas och ni kommer att börja så frön från en ny värld av kärlek, det Eden ni har väntat på i alla era liv.

Ni befinner er i en period av övergång från mörkret till ljuset och det kommer att bli strider, bombningar och åtals-försök … men kom ihåg att ingen rubbar skaparen, ingen. Han håller i trådarna – de tidslinjer ni befinner er i nu hålls försiktigt i hans händer med kärlek och omsorg, för att aldrig låta det som har hänt på er planet hända igen.

Det är inte tidens ände. Det är en ny gryning. Ni har tagit fram den, alla ni, och för detta firar vi er. Ni är vårt team på jorden, ni är en del av den gudomliga planen oavsett om ni är medvetna om det eller inte, och för detta saluterar vi er.

Vi övervakar er alla med omsorg. Vi är alltid med er, guidar er, hjälper er, håller er nära oss medan ni sover.

Jag är Ashtar och jag står fast vid vårt löfte till er och alla på er planet – det kommer att bli en seger för Ljuset och kärleken kommer att härska överlägset igen.

 

www.sharonandivo.weebly.com

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...