Uppstigningsguiderna via Angel Skog, 1 januari, 2020

Uppstigningsprocessen är ej ett kortdistanslopp, nej, det är ett maraton. Och likt vilket maraton som helst så krävs det en hel del styrka och uthållighet, men även en tillit och vetskap om att man kommer ta sig över mållinjen.

Jordens uppstigning sker kontinuerligt och det så kallade stora eventet är i full gång, i detta nu, precis där du och jorden är och ser ur just nu.

Vi ser många som vankar av och an och blickar upp mot skyn för att se om de kan se oss där bakom molnen. Och visst är vi alla här, så pass nära som vi kan komma för stunden MEN ert fokus bör ligga på loppet och loppet har sin gång.

Utan tvekan och helt naturligt så kommer ni gå igenom känslor av utmattning, frustration och tvivel MEN kämpa bara på genom dessa känslor så kommer du finna att du är på helt rätt väg.

Detta med tid är en kommunikations-barriär mellan oss, MEN allt sker NU och tiden för den fulla uppstigningen har aldrig varit närmre. Många utav er lever nu er sista inkarnation och har valt att följa, vakna och serva i uppstigningen fullt ut innan ni ascenderar tillbaka till era hemplaneter och dimensioner.

De sista sju åren har varit intensiva för många utav er och speciellt för er i frontlinjen. Det är ni som valt att ankra den bärande energin i uppstigningen och har på grund av det behövt uppstiga i en rapid fart för att kunna fullfölja ert uppdrag.

Till er glädje så kan vi meddela att ni kommer nå en av de större första nivåerna i ert uppvaknande mot slutet av år 2021. Efter det kommer det infinna sig en längre period där ni kommer få bära och hålla energierna för era kamrater att komma ifatt.

Mot år 2028 och nästa sju års period så kommer de större förändringarna börja ta sin plats, då kommer ni vara tillräcklig många uppvaknande, ljusarbetare för att bryta igenom större barriärer av tunga nergier som håller medvetandet nere på stora delar av världen.

Men för nu, håll ögonen på loppet, med hjärtat intakt och med vetskapen om att du är på väg mot mål. Och minns att vi finns här över er allihopa och lyser upp er väg med kärlek och vägledning.

//Uppstigningsguiderna.

www.sanangel.nu

You may also like...