Ashtar via Susan Leland, 10 maj

images

 

Ashtar:

”NESARA är vårt uppdrag för hela världen! ”

Ashtar On The Road

Telefonkonferens 10 maj, 2016

”Hälsningar, älskade familj! Det är spännande tider, eller hur? Kan ni känna de livgivande stegen i era hjärtan, och i hela er varelse? Och oavsett vad som verkar hända ute i Världen, bortom era egna Guds-Själv, tänk på att – allt är en illusion som medvetet skapats som en sista suck, så att säga, av dem som innerst inne vet, att deras dagar är över! Ändå kör de dessa program. Och ni kan aktivt hjälpa till att transmutera dessa program!

”Låt dem bli medvetna på alla nivåer och att deras dagar är över, men gör det med kärlek och förlåtelse och, även lite medkänsla! När allt kommer omkring, har de varit ”herrar över alla” under hur många eoner av tid på Planeten Jorden? De kom, de såg, och de gillade det de såg – och därför stannade de som erövrare. Det har pågått under så lång tid, och vi förstår att det är svårt för människorna att titta upp och se det stora Ljuset som lyser, när de känner sig som om de är i ett sådant mörker, sådan hopplöshet, så att säga.

”NESARA är Hoppet inrymt i lagar, och det är svaret på alla böner och frågor. Det skapar en helt ny atmosfär av frihet, fred och får kärleken att blomstra, att frodas på jorden och snabbt, mycket snabbt få fäste! Tänk er, när NESARA tillkännages – föreställ er någon som sitter framför sin tv eller sin dator och lyssnar. Kanske kommer det upp en liten sak på skärmen som visar på något som händer, till exempel ett flygblad * som belyser punkterna i NESARA. Ni vet att NESARA-lagen är drygt 200 sidor lång, men vi ska kanske gå direkt till några praktiska detaljer i den? De finns i flygbladen! *

”Hur som helst, för att fortsätta, föreställa er när en person hör att inteckning av deras hus inte finns mer. Obetalda räkningar – från kreditkortsföretag – finns inte mer. Deras pengar kommer att vara värda något nu. De värdelösa pengarna på papper, som har belånats så många gånger och är värdelösa, finns inte mer. Människorna blir fria från de studielån som de tog för 10 eller 20 år sedan, eller längre tillbaka – de behöver inte betala tillbaka dem!

”Betyder det att de som de är skyldiga pengar kommer att ha kvar skulden, så att säga? Nej det gör det inte! Det betyder att det kommer att finnas tillräckligt med pengar för alla att vara nöjda, och att vara lyckliga. Och det är inte någon som kommer att lämnas utfattig. Nåja, det kan finnas vissa undantag från detta. Det kommer det att finnas! Vi håller redan nu på att att konfiskera de medel som stulits från er, av dem som har haft makten. Ni behöver inte vara oroliga. Deras framtid garanteras, oavsett vilka val de gör.

”Så fira redan nu i era hjärtan och i era sinnen, tillkännagivandet av NESARA, och hjälp så många som möjligt, enligt 3D-praxis med att distribuera flygblad, * och utnyttja de olika NESARA-energiverktygen som finns på min hemsida, och om ni har möjlighet – dela ut dem, så att energin genomsyrar alla hushåll där ni befinner er, och bortom, och så vidare och så vidare.

”Det är att expandera energin av NESARA, så att den går ut till hela världen!!! Varför? Så att i stället för att säga, ”Jag tror inte det; Detta kan inte hända, ”folk kommer att sitta i glädje – eller stå i glädje – när den offentliggörs, eftersom de redan känner till erkännande av den, inte bara i sina Högre Nivåer, utan i den allra första nivån där den kommer att visa sig, och det är i 3D, och det är slutet på ert 3D-slaveriprogram. ALLA KOMMER ATT BLI FRIA! ALLA KOMMER ATT VARA SÄKERA! ALLA KOMMER ATT DELA PÅ FÖRMÅNERNA AV REFORMATIONEN!

”Och det gäller inte bara pengar! Det handlar om Gudomlig Styrning! Det handlar om Gudomlig Livsstil! Det handlar om att hjälpa alla på sina Uppstigningsbanor och föra in den Gyllene Tiden, så att den blir fast förankrad på Planeten Jorden. Och detta är ett sätt att komma in i nästa fas för Moder Gaia själv, och alla hennes Kungadömen! Med hjälp av Ashtar Command och andra medlemmar av våra Galaktiska grupper som kommer – och som är här och bara väntar – i väntan på detta Tillkännagivande, så att de kan presentera sin teknik och delta i partnerskap med hela Mänskligheten och med alla andra riken av Moder Gaia – så att Planeten städas upp en gång för alla, för att få allt i balans och harmoni! Och kunna flytta helt, helt till de Högre Dimensionerna, där det råder balans, där det finns tillräckligt med vatten – där ingen del av jorden är förtorkad och ofruktbar eftersom det inte finns tillräckligt med vatten; där vattnet är rent och oförstört; där det finns jordar som är rika på näringsämnen som alla, även människor, behöver från det som odlas i marken; där luften själv verkar vara vid liv med dofter och ljud av det Högre Dimensionella Paradiset; där, ska vi säga, att förorenare bokstavligen sätts i konkurs!

”Inga fler bolag! Istället en blomstrande, ren och miljövänlig teknik, för allt – för maten ni äter, för energin ni förbrukar i era hem, i era fordon; för absolut njutning och blomstrande av allt liv på jorden utan vad man kan kalla ”baksidorna” – gifter, toxiner, med läkning av allt ni kan tänka er i era kroppar, i alla Kungadömen, vilket sker utan smärta, lidande, förgiftning och så vidare och så vidare!

”Detta är framtiden. NESARA är nu, och NESARA är det absoluta öppnandet för denna framtid! NESARA är som ert magiska kreditkort, om ni föredrar det, som gör allt detta tillgängligt för er, men ni kommer aldrig att få en faktura på det! Det är passagen till alla dessa saker som vi har berättat om. Det skulle ha inträffat den 9/11. Men de som hade makten – och ni vet vilka de är – kunde helt enkelt inte släppa taget då, trots att de själva hade undertecknat NESARA-avtalet som lag, och så vidare och så vidare ** Men nu, ÄNTLIGEN är det här!!!

”Om ni tror att de som har drabbats på något sätt under tiden, har lidit förgäves, tänk om! Det måste komma till denna punkt av uppvaknande för hela Planeten; ett uppvaknande inte bara av prövningar och vedermödor för mänskligheten, utan för allt på Jorden! Det finns mycket få som ärligt, i sina hjärtan – ni vet, deras nya tankeplats – inte tror att klimatförändringarna är på riktigt. Det var många tveksamheter inte längre tillbaka än vid sekelskiftet. Men nu är det alltför verkligt.

”De underbara människor i Kanada som lever – och i själva verket har lämnat – där skogsbränder har härjat; de människor som har flytt från alla typer av det ni kallar naturkatastrofer över hela världen – de vet. De tvivlar inte längre! Och de som förstår med sina hjärtan, skickar Medkännande Kärlek till alla, och försöker också hjälpa till där de kan, utöver böner och meditationer – de vet. Även de som fortfarande försöker sprida propaganda – tänk på Mr Trump, ” Klimatförändringarna är inte sant!” De vet, precis som att de vet att deras dagar är räknade!

”Och så är det över hela världen. Och NESARA är svaret på allt detta, och allt som ni kan tänka kan bli förslavande eller ett problem av tredimensionella karaktär!!! NESARA lyfter alla, ger alla möjlighet att komma upp och ut ur denna epok. Och som jag har sagt, för dem som väljer att inte stiga upp och upplyftas, det finns platser för dem att fortsätta på, utan att dra ner, om man säger så, energierna för resten av oss! Och jag säger ”vi” eftersom vi är här med er och vi är lika glada som ni att detta har börjat!

”Och vi försäkrar er, som vi alltid har gjort, att allt detta och mer – av glädje, av fred, och glädjeämnen i Enigheten som Vi Är – det väntar på er! Vi ser det i Ashtar Command, hos de Uppstigna Mästarna, Lärarna och Änglarna, och fler. Moder Gaia och alla hennes Kungadömen ser det. Och det är för er, Älskade Ni, för att föra er till Hjärtat, Centrat av den Gyllene Tiden, med alla era visioner, och till allt ni önskar!

”Berätta för er själva och skicka ut det på vilket sätt som helst!!! Det hjälper alla våra bröder och systrar att bli förberedda så att de har Välkomstfamnen, det som ni kallar ”röda mattan” utspridd från sina hjärtan – lika mycket som ni har, för de härliga, underbara och nästan magiska dagar som ligger strax innanför den stora dörren till den Gyllene Tiden.

”Och vad öppnar dörren? NESARA, naturligtvis! Och kommande meddelanden och annan information som NESARA banar väg för. Så låt oss hålla ihop, Älskade Ni, under Missionen, eftersom ni kom hit för att leva era liv, att lära er genom era erfarenheter, och att komma samman vid detta storslagna Sanningens Ögonblick och Frihet – att komma in i den Gyllene Tiden, inte bara själva, utan hela Planeten Jorden, nedanför, under och över – och tillsammans får vi detta att hända!

”Jag tackar er, Älskade Ni, för att ni är med oss i detta uppdrag. Vi är mirakelskaparna, skaparna av alla de underbara händelserna och förändringarna av livsstilar som NESARA, och allt som NESARA skapar på planeten Jorden, i denna stund och framöver! Och så tackar vi er och vi älskar er mer än ord kan säga! Bara känn det – känn vår Enighet, känn vårt tack och framför allt, känner vår kärlek! Och så är det. Namaste och Salut! ”

Översättning: Margareta och Hans Jonåker

* NESARA Flyer:

http://www.ashtarontheroad.com/nesara-flyer-2-8-16.html

** History of NESARA:

http://www.ashtarontheroad.com/history-of-nesara.html

http://www.ashtarontheroad.com/nesara-our-world-mission.html

Transcription by Marta.

Given through Susan Leland, May 10, 2016. www.AshtarontheRoad.com

© Ashtar On The Road Publications 2004-2016. All rights reserved; however, this is a gift to all of us and it may be distributed freely on condition that all accreditation is acknowledged and that no part is altered or deleted.

Du gillar kanske också...