Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 17 december 2020

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 17 december 2020

 

December Energier, Uppstignings Symptom & Inre Kritikern

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

kanaliserat av Daniel Scranton

 

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är oerhört nöjda med det vi ser där på jorden just nu, för som många av er vet är energierna över er intensiva, de rensar mycket av det som behöver rensas i er individuellt och som ett kollektiv, och de väcker många till sanningen om vem de verkligen är. Ni måste alla känna intensiteten i dessa energier, och många av er upplever utan tvekan några oönskade symtom som ett resultat.

Ofta, när ni har uppstigningssymtom eller något som är oönskat i era liv, känner ni att ni har gjort något fel. Ni klandrar gärna er själva och frågar er själva vad ni vibrerade eller fokuserade på som orsakade det. Men ni behöver inte göra det nu eller någonsin. Visst kommer ni att få ett uppvaknande då och då, och det kommer att vara uppenbart för er vad budskapet är när ni får en av dessa uppvaknande anrop. Men när ni vet att energierna över er förstärks och tjänar mer av ett kollektivt syfte, varför skulle ni då vara hårda mot er själva för att ni har lite sjukdom, smärta, huvudvärk eller några saker som händer i ert liv som ni hellre skulle vilja att det inte hänt?

Det enkla svaret är att ni har tränats att tro att ni är felaktiga på något sätt. Vissa människor hänvisar till och med till sig själva som trasiga, och enligt vår erfarenhet är de flesta uppvaknade själar hårda mot sig själva eftersom de känner att de borde kommit längre än de gjort. Det är inte dags för den typen av tänkesätt. Nu är det dags att vara snälla mot er själva. Nu är det dags att vårda er själva, sköta er själva tillbaka till hälsa eller i anpassning, emotionellt och energimässigt. Ni behöver inte den inre kritikern som berättar att det är er felaktiga uppkoppling igen, så släpp det.

Låt den aspekten av er gå och släpp in alla energier medvetet och avsiktligt, medan ni samtidigt tar hand om er själva. Ni vet hur svår denna resa varit. Ni vet hur mycket ni tog på er under denna livstid av uppstigning. Det finns inget behov av den inre kritikern. Det finns inget behov av att ni ska vara hårda mot er själva, och det tjänar verkligen inte ett syfte för er. Men nu när vi har hjälpt till att göra er mer medvetna om det kan ni välja självkärlek framför självanklagelse, och att kunna göra det valet är anledningen till att ni först upplever den inre kritikern. Ni är redo att ta examen från det och vi är här för att uppmuntra er att göra det.

Vi är Arkturiska Rådet och vi har haft glädje av att få kontakt med er.”

 

Översättning: Bodil

 

Du gillar kanske också...