Judas Iskariot via Ann Dahlberg, 15 maj

Judas-Iscariot

Judas Iskariot

Söndag 15 maj 2016

Kanal Ann Dahlberg

Jag är Judas Iskariot och jag hälsar Er alla från ovan. Idag kommer jag med fler nyheter. Fler och fler avslöjanden har kunnat läsas både på nätet och de ordinarie medierna. Nytt folk har kommit till där andra har fallit ifrån. Det är meningen att de här människorna ska driva den ljusa utvecklingen framåt. Ni har kommit en lång bit på väg nu, kära Jordbor. Sanningar kommer fram som kanske inte alltid är så trevliga att läsa om, men de rensar bort gammal skit. Det gamla måste bort för att det nya ska träda in. Se att ljuset med all dess kärlek stiger in och förvandlar allt som varit mörkt till att blir mer ljust. Det är dags för ljuset att ta över den här världen, kära ni och med Er hjälp kommer det att gå som en dans.

Det finns många ljusarbetare i världen nu, som både arbetar för och håller uppe ljuset. Världen har bestämt sig för fred och kärlek och det sjungs många sånger om det ämnet nu. Musiken har alltid varit och kommer alltid att vara en drivande kraft för människor att komma samman i enhet och endräkthet. Musiken förenar och sprider sina toner över hela världen. Även ljuset har sina toner, det kan dock vara svårt att höra dem, men ni får i dem i era kroppar när ni tar emot ljuset, som det ljus det är, fullt av kärlek. Det är då ni inspireras att uttrycka er på olika sätt via musik, målning eller annan form av konst. Det är de höga vibrationerna i ljuset som inspirerar er till detta. Det här känner ni till men kanske inte tänkt på, i just dessa termer som vi pratar om nu.

För att återgå till vad som sker just nu på Jorden så har det första skedet kommit igång. Många fonder är ute och rättar till obalanser i världen. Ni är på väg att få en värld i balans. Med ljusets hjälp ska det här kunna gå smidigt och vackert som tonerna i en tidig morgonstund. Förändringarna anpassas till människornas uppvakningstillstånd och uppvaknandet sker gradvis med hjälp av ljuset och alla ljusarbetare som håller uppe ljuset efterhand som det strömmar in mer ljus. Ljuset blir starkare och det blir mer ljus att hålla uppe för dem, men detta kan fördelas på alla de individer som nu vaknar upp och vill delta i processen.

Gaia är överlycklig över alla de framsteg som nu görs på hennes yta. Hon är väldigt stolt och glad över alla sina barn och skickar så mycket kärlek, mod och hopp som hon bara kan. Jorda Er, kära barn och ta emot all kärlek från Gaia, ty hon har mycket att ge och ni behöver hennes energi för att stå stadigt på marken även när det gungar. Gungar gör det för många nu, så ni behöver vara som träden som borrat sina rötter långt ner i marken, för att inte tappa fotfästet när det blåser storm i trädkronorna. Det gäller att ha focus på rätt saker. Det ena är att ni är ”Ett” med Gaia och att ni tillsammans med henne är på väg mot ljuset. Det andra är att se och förstå ljuset i ert hjärta och att ni är ”Ett” med er ”Fader” ”den Högsta Källan” i Universum. Det tredje är att förstå att allt är ”Ett”. För så är det ju. ”Vår Fader” har många boningar som vi kan vandra i men vi är alla skapade från samma ”Källa”. Vi är alla små ljus som vandrar omkring antingen på den ljusa eller den mörka sidan. Meningen är att vi alltid ska återvända till den ljusa sidan och förenas med ”Källan” igen.

Jorden (Gaia) befinner sig nu i slutet av sin resa från mörkret upp i ljuset. Större delen av klotet befinner sig nu i ljus, det är bara en liten bit kvar och det är där ni nu befinner er, kära Jordbor. Ni är på väg att återvända till ljuset, det finns ingen annan väg för dem som vill följa Gaia. Det har den största delen av befolkningen på Jorden önskat. Det är därför det accelererar så fort nu, eftersom det är ni som bestämmer takten. Ni är modiga, kära barn och vi är stolta och glada över era framsteg. Vi stöttar er så gott vi kan men det är ni som gör jobbet. Himlen jublar över ert arbete och sången och musiken är öronbedövande häruppe, för att ni ska få den kraft och inspiration ni behöver för att gå vidare nu. Det första steget på den ljusa sidan är taget, så det är bara att fortsätta till nästa steg, sen kommer det att gå av sig själv. Stegen blir lättare och lättare så att säga. Jag och alla era guider finns runt om er nu, så ni kan kontakta oss när ni vill. Vi försöker uppfylla era önskningar så gott vi kan.

Vi älskar Er så mycket och skickar så mycket ljus som ni förmår att ta emot.

Med stor kärlek

Judas

Du gillar kanske också...